- 13 Haziran 2024
- 523
- 367
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.541
Evet canım , 12. Haftaya kadar kullan dediAnladım en başta başlarken verdi o halde ? Ne kadar süre daha kullanacaksınız peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım , 12. Haftaya kadar kullan dediAnladım en başta başlarken verdi o halde ? Ne kadar süre daha kullanacaksınız peki ?
anladım çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet canım , 12. Haftaya kadar kullan dedi
453 dü benimMuhtemelen hepimiz verdik canım, genelde 10-12-14. günlerde. Benim 14. Gün 1700 kusur çıkmıştı
Geçiyor hepsi 3-4 güneKızlar oksaparı yaparken sanırım fazla bastırdım morardı ve derialtında şişlik oldu. Geçer mi bu şişlik?
Canım benim kan pıhtılaşma testim pozitif çıkmıştı o yüzden verdi.Kızlarrr oksapar iğneyi doktorlar hangi değere göre veriyorlar ? Bazılarımıza veriliyor bazılarımıza verilmiyor.
bende akdeniz anemisi taşıycılığı vardı kan değrlerim düşük çıktı aslında bende sorsam iyi olur kendi dr uma cuma görüneceğimbenimde tüm ev saç zaten ama dün ve bugün duş aldım ikisindede toplu toplu elime geldi transferden önce baya azalmıştı kontolde doktora sorucam demir vs kullanayım mı diye
canım bende de var morlar yavaş yavaş sarıya döner şişlikler zamanla iniyor ,Kızlar oksaparı yaparken sanırım fazla bastırdım morardı ve derialtında şişlik oldu. Geçer mi bu şişlik?
iki güne 1 folibol içiyorum başka takviye verilmedi bana vitamin değleriniz düşük mü de multivitamin verildi.Kızlar doktor bana promama diye bir folik asit yazdi fiyati 980 tl bunun yerine baska bi folik asit alsam sizce olur mu ? İctigim multivitamin gibi , hem kapsul hem ilac şeklinde oda artik midemi bulandirmaya başladı cok buyuk ve içemiyorum
aPTT gibi bir şey ile ölçülüyor canım kan tahlili verirken bu değer göre veriyor olmalıKızlarrr oksapar iğneyi doktorlar hangi değere göre veriyorlar ? Bazılarımıza veriliyor bazılarımıza verilmiyor.
Ben de içinde folik asit de olan multi vitamin içiyordum, ama mide bulanmalarım başlatınca ağızda. İçilen herşeyi bırak dedi doktorum. Zaten ilk 3 ay minnoşlar depolardan besleniyormuşKızlar doktor bana promama diye bir folik asit yazdi fiyati 980 tl bunun yerine baska bi folik asit alsam sizce olur mu ? İctigim multivitamin gibi , hem kapsul hem ilac şeklinde oda artik midemi bulandirmaya başladı cok buyuk ve içemiyorum
Folbiol de beni biraz tedirgin etti ya kızlar bisiler yazdi yaBenimki folbiolu gunde yarım iç dedi , 12. Haftaya kadar
Hayir tedavinin basindan beri multivitamin kullaniyorum ben. hic normal sadece folik asit vermedi icinde 400 mg folik asit bulunuyor okadarida yeterli die ekstra folik yazmamisti bu yazdığı promama da basli başına folik degil zaten omega + icerigi genis vitaminiki güne 1 folibol içiyorum başka takviye verilmedi bana vitamin değleriniz düşük mü de multivitamin verildi.
Ya sormayın ya zaten ictigim omega beni asiri tiksindiriyor .. öyle iciyorum suanda mide bulantılarm basladi hiç icemiyorum ..Ben de içinde folik asit de olan multi vitamin içiyordum, ama mide bulanmalarım başlatınca ağızda. İçilen herşeyi bırak dedi doktorum. Zaten ilk 3 ay minnoşlar depolardan besleniyormuş
anladım canım her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır, ben mayıstan beri folbiol kullanıyorum arada devit damlatıyorum ekmeğe bi de kışın donduruğum portakal sularını tüketiyorum multivitamin çok büyük yutması güç olunca içemiyorum umarım gerek kalmaz , bu arada eşim de folbiol kullanıyor bir sıkıntı yok doktor 2.yi isterseniz tabii kullanın dedi beraber içiyoruzHayir tedavinin basindan beri multivitamin kullaniyorum ben. hic normal sadece folik asit vermedi icinde 400 mg folik asit bulunuyor okadarida yeterli die ekstra folik yazmamisti bu yazdığı promama da basli başına folik degil zaten omega + icerigi genis vitamin
omega mide bulantısı yapıyor , ama benim dünden beri başladı 7.haftada mide bulantısı olarak bu arada tebrik ederim kalbini duymuşsun çoık mesaj gelince yazamaıdmYa sormayın ya zaten ictigim omega beni asiri tiksindiriyor .. öyle iciyorum suanda mide bulantılarm basladi hiç icemiyorum ..
Cok teşekkür ederim benim mide bulantisi 6. Haftaya girer girmez basladi hem midem bulanip hem ilac icmek asiri zor.. Valla bu ilaclar konusunda Allah yardımcımız olsunomega mide bulantısı yapıyor , ama benim dünden beri başladı 7.haftada mide bulantısı olarak bu arada tebrik ederim kalbini duymuşsun çoık mesaj gelince yazamaıdm
kesinlikle zor , allahtan aşırı değil bulantı ama hiç hoş bişi değilmiş, benim korktum bulantı değil tekrar kanama yaşamak... saat başı wcye gidip kontol ediyorumCok teşekkür ederim benim mide bulantisi 6. Haftaya girer girmez basladi hem midem bulanip hem ilac icmek asiri zor.. Valla bu ilaclar konusunda Allah yardımcımız olsun
Bana kan sulandirici olarakKızlarrr oksapar iğneyi doktorlar hangi değere göre veriyorlar ? Bazılarımıza veriliyor bazılarımıza verilmiyor.
Yaa doktor keseyle alakali bi sikinti yok dediyse korkma tabi insan nekadar korkma dese de basina gelince öyle olmuyor anliyorum seni insallah olmaz birdaha sende rahat gecirirsin hamileliginikesinlikle zor , allahtan aşırı değil bulantı ama hiç hoş bişi değilmiş, benim korktum bulantı değil tekrar kanama yaşamak... saat başı wcye gidip kontol ediyorum