- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.481
yok yok guzel olacak eminim ben :) degere gore mi acaba yoksa güne göre mi cagırıyorlar cok merak ediyorum16 temmuz’da bakılacak inşallah doktor o zamana çağırdı
Lekenleme olunca panik oldum biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok guzel olacak eminim ben :) degere gore mi acaba yoksa güne göre mi cagırıyorlar cok merak ediyorum16 temmuz’da bakılacak inşallah doktor o zamana çağırdı
Lekenleme olunca panik oldum biraz
Kahverengi lekelenme normal yerlesme kanaması, ben de de olduTransferin 17.günü bugün
9.gün beta 298
11.gün beta 798 sonuç
Bugün kahverengimsi lekenleme başladı
Çok korkuyorum
Doktor normal ilaçlara devam dedi
Bu normal mı yaşayan var mı böyle bir durum
Bende de oldu kahverengiler. Doktor 12. Haftaya kdr olur dedi. 8. Haftadayım gecen hafta ara ara hep geldi. Hiç canını sıkmaTransferin 17.günü bugün
9.gün beta 298
11.gün beta 798 sonuç
Bugün kahverengimsi lekenleme başladı
Çok korkuyorum
Doktor normal ilaçlara devam dedi
Bu normal mı yaşayan var mı böyle bir durum
Yok kuzum bende , hatta gebelikte saclar pek dökülmez dogumdan sonra aşırı dokulur diye biliyorumArkadaşlar saç dökülmesi yaşayan var mı 6. haftadayım ben 1 haftadır çok yoğunlaştı saç dökülmem
Ben gecen yaptirdim 12 gun 118.3 14Kızlar merhaba
9. Gün beta 113
11. Gün beta 192
Sizce çok mu kötü böle olup gebelik devam eden varmı 2. Transferim lütfen bişeyler yazın çok stres oldum
Ay inşallah benimde güzel çıkarBen gecen yaptirdim 12 gun 118.3 14
Gun 179.9 3 gun sonra yine dedi yani 17 gun dun yaptirdim 377 cikdi sukurler olsun
çok sevindim canımm darısı başımızaKızlar ben bebegimin kalp atışını duydum çok şükür darisi bekleyen arkadaslarima inşallah
canım çok şükür ikimizde iyiyiz işbaşı yaptık bile böbrek değerlerimi pek beğenmediler kanamadan sonra 1 gece daha misafir olduk, kanama o gün kesildi ama insan kırmızı görünce panikliyor, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahcanım simdi iyi misin? iki gün iptal oldum resmen sonradan okudum yazısmaları, gecmiş olsunnn <3
ayyyy sabah yattığım yerde oluk oluk saç vardı benim aşırı dökülüyor hamilelik dışında dökülürdü son zamanlarda kesilmişti şimdilerde çok fazla yalnız değilmişimArkadaşlar saç dökülmesi yaşayan var mı 6. haftadayım ben 1 haftadır çok yoğunlaştı saç dökülmem
Yaaaaaaa hadi gözün aydın kuzumm cokk sevindimm, kac hafta görünüyorKızlar ben bebegimin kalp atışını duydum çok şükür darisi bekleyen arkadaslarima inşallah
Bugun 6+1 olduk tesekkur ederizYaaaaaaa hadi gözün aydın kuzumm cokk sevindimm, kac hafta görünüyor
Günde 1 tane içmenin sağlık açısından faydalı olduğunu okumuştum. Doktorunuza danışarak içmekte sıkıntı olmaz bence. Ama aromalı olandan değil tabi. Dediğin marka bor oranı yüksek denilen ise, bor açısından zengin topraklardan çıkan maden suyunda bor oranının yüksek olması normal. Öyle okumuştum. Diğer markanın incelemesinde insan dışkısı bakterileri mi öyle birşey çıkmıştı. Onu tabiki tercih etmezdim. ☺Kızlar maden suyu tüketiyor musunuz, özellikle bi markayla ilgili yakın zamanda olumsuz haberler vardı, ben sıcak havalar mideme de iyi geldiği için neredeyse her gun içiyorum, bununla ilgili olumlu olumsuz bilgisi olan var mı
Evet canım boru yuksek olandan tuketiyorum tsk ederim yorumun içinGünde 1 tane içmenin sağlık açısından faydalı olduğunu okumuştum. Doktorunuza danışarak içmekte sıkıntı olmaz bence. Ama aromalı olandan değil tabi. Dediğin marka bor oranı yüksek denilen ise, bor açısından zengin topraklardan çıkan maden suyunda bor oranının yüksek olması normal. Öyle okumuştum. Diğer markanın incelemesinde insan dışkısı bakterileri mi öyle birşey çıkmıştı. Onu tabiki tercih etmezdim. ☺
Zaman cabucak gecse de kucaklarımıza alsak saglıcaklaBugun 6+1 olduk tesekkur ederiz
Kasıklarımda benim de agrı oluyor canım, benimki sanki enfeksiyon olur da agrı olur ya ona benzer, bebeklerimiz büyüdügü için haliyle rahim de büyüyor ondan agrı oluyor diye yorumluyorum benKızlar ya birsey sorucam benim kasıklarım aslında tam o hani vajinanın üst kısmı varya orası arada cok kötü ağrıyor ama adet sancısı gibi değil. Kramp girer gibi tuhaf farklı bi ağrı. Arada gelip az durup gidiyor. Başına gelen var mı? Normal bi durum mu? Perşembe günü gidicem kese icin