- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- Konu Sahibi Gizemm3606
Anladım hayırlısı olsun inşallahÇıkar diye biliyorum çünkü bana çıkar dediler iki tüp de kapalı ama ben özelde başladığım için çıkarttırmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım hayırlısı olsun inşallahÇıkar diye biliyorum çünkü bana çıkar dediler iki tüp de kapalı ama ben özelde başladığım için çıkarttırmadım
Bende özelde tedaviye başladımÇıkar diye biliyorum çünkü bana çıkar dediler iki tüp de kapalı ama ben özelde başladığım için çıkarttırmadım
Sanırım henüz liste yapılmadı. Keşke biri yapsaMerhaba bende haziran ayında transfer olacağım. Liste yaptınız mı? Liste hazırlamayı düşündüm sizin yazınızı görünce sor ak istedim inşallah sağlıkla hepiniz pozitif haberi alır ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz
Dualarımız seninle inş. sımsıkı tutunur bebeğinKızlar günaydın transfer olmaya gidiyorum dualarınıza benide ekleyin benimde dualarım hepinizle rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun kolaylık rabbim nasip eylesin
Rabbim sağlıcakla sana tutunmayi nasip etsinKızlar günaydın transfer olmaya gidiyorum dualarınıza benide ekleyin benimde dualarım hepinizle rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun kolaylık rabbim nasip eylesin
Sımsıkı tutunsun bebişinKızlar günaydın transfer olmaya gidiyorum dualarınıza benide ekleyin benimde dualarım hepinizle rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun kolaylık rabbim nasip eylesin
Hayırlısıyla tutunur inşallah bol bol dua etKızlar günaydın transfer olmaya gidiyorum dualarınıza benide ekleyin benimde dualarım hepinizle rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun kolaylık rabbim nasip eylesin
Sıkma canını inşallah transfer de tutunurBende öyle düşündüm daha önce buradaki yazılanlara göre ama bir kaç doktora gidip sorduğumda hepsi normal olduğunu söyledi belirtileri de hiç yok çok düzenli regl olurum 50 kiloyum aşırı tüylenme falan da yok benim sorunum tüplerde tüm değerlerim çok güzel çıkıyor ama hidrosalfenks sebebi ile iki tüp bağlandı
Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin hepimiz emek veriyoruz maddi manevi zorluk yasiyoruz Allah'ım karşılığını da versin inşallah. 33 yaşındayım
Yumurtanız az değil bence tahminimce kalite problemi oluyor olabilir. Benim 3. Güne giden 5 taneden 2 si kaldı işte. 5. Güne giden şuan sadece 2 embriyom var. Erken blast dediler ne olduğunuda cok iyi bilmiyorum. Ama yani sürekli arastırmaktan düsünmekten kafayı yiyecem. Akışına bırakmak istiyorum. Bircok arkadas kalitesi düsük olsada düşmüş. Kalitesi cok iyi olup tutmayanda var. O yüzden herşey nasip. Doktor bana yumurta daha cok bekliyorduk az cıktı yumurta rezervin düşük dedi. Amh 4.83 çıktı. Geldiğimde burda baktılar.Embriyo kalitesi düşük demişler ama 5. Güne giden 2 embriyonuz var 3.güne giden 5 embriyonuz var bunlar az değil iyi olmasa zaten o kadar yaşayamaz benim sadece 2 embriyo 3 e ulasti bende bursada yaşıyorum yoğun bir iş tempomuz var bende bazen acaba stres ve yoğunluktan mi bukadar az yumirta yapıyorum diye dusunuyorum
İnşallah annesine tutunur sımsıkıKızlar günaydın transfer olmaya gidiyorum dualarınıza benide ekleyin benimde dualarım hepinizle rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun kolaylık rabbim nasip eylesin
Canım benim de yumurta takiplerinde 6-7 yumurta görünürdü hep. İlk tedavimde 4 yumurta toplandı 1 tane 3. Güne gitti transferim tutmadı.Yumurtanız az değil bence tahminimce kalite problemi oluyor olabilir. Benim 3. Güne giden 5 taneden 2 si kaldı işte. 5. Güne giden şuan sadece 2 embriyom var. Erken blast dediler ne olduğunuda cok iyi bilmiyorum. Ama yani sürekli arastırmaktan düsünmekten kafayı yiyecem. Akışına bırakmak istiyorum. Bircok arkadas kalitesi düsük olsada düşmüş. Kalitesi cok iyi olup tutmayanda var. O yüzden herşey nasip. Doktor bana yumurta daha cok bekliyorduk az cıktı yumurta rezervin düşük dedi. Amh 4.83 çıktı. Geldiğimde burda baktılar.
Canim benim de rahmim küçük hatta rahim genişletme operasyonu olmama ragmen doktorum 1 tane transfere izin verdi , çift transfer tıbbi bir hata olur dedi.Selamm bende 20 haziranda transfer olacağım dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 gün önce doktora kontrole gittim rahim biraz küçük tek embriyo koyacağım dedi. Bende bu kötü bir şey mi diye sordum oda hayır tek mi çift mi koyacağım o anlamda dedi. Benim gibi durumla karşılaşan var mı acaba?
Biyopsi ücreti alınmadi canımCanım biyopsi ücreti ne kadar tutuyir ?
Pgt olmuyor mu ?Biyopsi ücreti alınmadi canım
Sadece pgt ücretini verdik embriyoda biyopsi başına ücret almadılar oda 295 dolarPgt olmuyor mu ?
Aminnnn inşallah canımEvime geldim çok şükür rabbim hepimize evlat kokusunu nasip eylesin mucizevi bişey. 13 de kan vericem darısı hepiniz başına allahım en kısa zamanda nasip eylesin