- Konu Sahibi Gizemm3606
-
- #3.761
Canım öncelikle sana da masallahİlaç ne kullanıyorsun canım
Masallah canım, kalp atısı için ne zaman randevu verdiKalp atışı henüz duymadım canım ikisinin de kesesi gözüktü çok şükür
Canım ben bugüne kadar hep bir sebepten hep bir panik ile gittiğim için doktora ne ben sordum ne kimse dedi kalp atışı su zaman diyeMasallah canım, kalp atısı için ne zaman randevu verdi
İnsallah canım saglıkla gelsin bebeklerimizCanım ben bugüne kadar hep bir sebepten hep bir panik ile gittiğim için doktora ne ben sordum ne kimse dedi kalp atışı su zaman diye
Ama bu cuma devlette
Haftaya çarşamba da kendi doktorumda randevum var
O gün duymayı ümit ediyorum 6+3 olacağım o gün insallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de 6. Gün test yaptım 31 çıktı degerım ikisi tuttu mu biliyorum sanki 6. Güne iyi bir değer gbi geldi umarım bende sizin gbi iki sağlıklı kese görebilirimKalp atışı henüz duymadım canım ikisinin de kesesi gözüktü çok şükür
Amin insallah canımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de 6. Gün test yaptım 31 çıktı degerım ikisi tuttu mu biliyorum sanki 6. Güne iyi bir değer gbi geldi umarım bende sizin gbi iki sağlıklı kese görebilirim
Benim 14.gunde 13.5 mm olmuştu transfer gunu kaçtı bilmiyorum. Tek embriyo 6.gun 5baydi ama tutmadı umarım sizinkiler tutar sanaMerhaba canım. 2 mldi sanırım adetin 2.günü başladım 12. Günüm 9 ml olmuş. Salı günü transfer olucam
Moralim bozuldu birazBenim 14.gunde 13.5 mm olmuştu transfer gunu kaçtı bilmiyorum. Tek embriyo 6.gun 5baydi ama tutmadı umarım sizinkiler tutar sana
Seni üzmek istemedim sadece bazen ne iyi bı rahim ne iyi bı embriyo. Rabbim nasıp etmeyince olmuyor. Sizin inşallah tutarMoralim bozuldu biraz6.gun 5 bb kalitesi bizimde umarım tutar
Amin canim inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmazSeni üzmek istemedim sadece bazen ne iyi bı rahim ne iyi bı embriyo. Rabbim nasıp etmeyince olmuyor. Sizin inşallah tutar
Merhaba benimde 3 haziranda transferım oldu 14 haziranda kan testi verdim sonuç 2 çıktı maleseff inşallah sizin pozitif çıkmıştırMerhaba kızlar burada yenıyım 3 hazıranda transferım oldu cok dıkkat ettım 5.gun ıyı kalıte dendı , burda ıdrarda poztıf olanları gorunce yapayım dedım bugün 9 gun oldu negatıf cıktı yıkıldım resmen cuma gunu kan testı gunum benım gıbı olup hamıle haberı alan varmı çok uzgunum
Bence aramalısın canım, acıkcası tutumlarını ilgisiz buldumMerhaba kızlar transfeden sonra negatif çıkan testi tüp bebek merkezine bildirdim hemşire doktorunuz sizinle iletişime geçicek dedi ama 2 hafta oldu daha aramadılar acaba ben arasam olurmu sizce
Bi arkadaş sağolsun bana tahini önermişti. Mide koruyucu icince bile midem cok kötü oluyordu. Sabah kahvaltıdan 1 saat önce 1 yemek kaşığı tahin yiyorum iyi geliyor çok şükür. Yoksa estrofem prednol coraspin falan midemi mahvediyor benimHanimlar dun 2. Transferimi oldum 2. Deneme oldugu icin coraspirin kan sulandirici igne ve bagisik engelleyici ilac aliyorum gunde 4 adet.. transfer onceside biraz usutmustum balgam sokuculer geip ilaclari falan kullandim. Suan midem yemek borum felaket su bile icince assagi inmiyor. Yanma var. Ne yapmami tavsiye edersiniz gaviscon falan icebilirmiyim acaba...
Cok sagolasin bende deneyeyim sabahleyin dayanamiyorum artikBi arkadaş sağolsun bana tahini önermişti. Mide koruyucu icince bile midem cok kötü oluyordu. Sabah kahvaltıdan 1 saat önce 1 yemek kaşığı tahin yiyorum iyi geliyor çok şükür. Yoksa estrofem prednol coraspin falan midemi mahvediyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?