- 3 Eylül 2023
- 1.095
- 860
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.681
İnşallah deniycem bu bekleme işi sabırsızlar için çok kötüçıkmaz ve moralin bolur hiç gerek yok kendini başka şeylerle meşgul et lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah deniycem bu bekleme işi sabırsızlar için çok kötüçıkmaz ve moralin bolur hiç gerek yok kendini başka şeylerle meşgul et lütfen :)
Sanırım ohss den dolayı ama bu gün regl oldum acaba bu ay transfer yapılır mıTransferi olmamış ama sanırım daha sadece yumurta toplatmış.. bana doktorum transferden sonra bile ilişki yasağı koymadı ama biz yine de cesaret edemedik o kadar uğraşınca. Bence yumurta toplamadan sonra ohss riski olabildiği için yasaklamış olabilir
Evet bizde hazırlık aşamasından beri ilişkiye girmedik yasak dedi doktor 1 aydır yasakAaa bana hazırlık sürecinde dahi yasak koymuşlardı hatta ben kendim sordum doğurgan döneme gircektim 2 gün vardı. Direk yasak dedi. Transferden sonrada kağıt verdiler bize transferden sonra dikkat edilmesi gerekenler diye, ordada yasak yazıyo
Transferden sonra da iğne mi oluyor yine kaç tane peki ve saati var mıBen biraz korkağım hemen herşeyde korkuyorum. Mesela iğne vurunmaya giderken dün gece önümüze motor cıktı eşin fren yaptı kalbim yerinden cıktı kasıklarına bi ağrı girdi. Nasıl korktum o yüzden cok dısarı cıkmak istemiyorum. En ufak şeyde kalbim ağzımda
İnsan dayanamıyor valla ama çıkmayıncada üzülüyor işteEşime yalvardım bi test verelim diye yok dedi
haklı cidden yapmayın sadece kendinzi üzersiniz :)Eşime yalvardım bi test verelim diye yok dedi
Canım kaçıncı günde yaptın. Çok erken yaptıysan yavaş artabilirSelamlar,
Benim ilk testim 37, bugünkü testim 54 oldu.Sanırım sağlıklı değil.Cuma yeniden kan vereceğim ama sağlıklı olduğuna dair umudum yok,yüksek ihtimal sonlanacak.Bu şekilde deneyim yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor? İlacı kesince direkt adet gördünüz mü? Yoksa ek ilaç mı veriliyor?
İlki 11 ikincisi 13.gün maalesef.Canım kaçıncı günde yaptın. Çok erken yaptıysan yavaş artabilir
Benimde 2 Temmuz test günüm siz de mi 22 haziranda transfer oldunuzBenimde 2 temmuzda test gunum
Persembe transfer oldum
Ya ahahahahah bu ben niye benim hassasiyetim yok diyorum transferimin 5. GünüSürekli sapık gibi göğüslerini elliyorum heryerde hassisiyet gitti mi hala var mı die:):)
Bir test daha yap bakalım bazen hiç belli olmuyor bir anda artıyorİlki 11 ikincisi 13.gün maalesef.
6. Günü çok hafif belirginleşmişti kaset testte ama erken gebelikte bariz vardıBu test transferinizin kaçıncı günü acaba? Bendede aynı kaset testten var. Çıkmıyorsa denemicem hiç.
Ay benimde 5. Günümm bendede hassasiyet yokkYa ahahahahah bu ben niye benim hassasiyetim yok diyorum transferimin 5. Günü
1 tane kalçadan progestan oluyorum bir tanede göbekten enox iğne var. Berbat bi iğneTransferden sonra da iğne mi oluyor yine kaç tane peki ve saati var mı
Benimde 2 temmuz test günüm ama o zamana dayanabileceğimi sanmıyorum.Benimde 2 Temmuz test günüm siz de mi 22 haziranda transfer oldunuz