- 16 Aralık 2020
- 4.047
- 7.968
- 108
- Konu Sahibi Gizemm3606
-
- #3.701
4+5im ben programa göre, senin transfer tarihin kaçtııAyy bende
Aaa tamam canim yoktur tabii bende ne yerlesme ne de leke vs oldu da hani belirti oldu mu öncesinde onu merak ettim
Oh icim rahatladı valla bazen unutuyorum hamile gibi hissetmiyorum da aslında belki de daha iyi kafama çok taksam daha çok etkilenirim olumsuz bir şey olursa sanırım böylesi daha iyi
Oo super hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz benim ptesiye kaldı bakalım inşallah
2025 subat annelerine bakıyorum bizimle paralel gidiyorlar dediğin gibi biz 5 kusur haftayiz dimi programa göre
7 haziran canım 5+3 uygulamada4+5im ben programa göre, senin transfer tarihin kaçtıı
son adet benim 13 mayıs biraz kayma oldu günlerimde bakacağız 1 temmuzu iple çekiyorum7 haziran canım 5+3 uygulamada
12 haziran benim o yüzden7 haziran canım 5+3 uygulamada
10. 170Merhabaa,
Transferin 10. 11.gunu bhcg degerleriniz neydi?
Cuma tekrar gideceğim sağol canım.Bir test daha yap bakalım bazen hiç belli olmuyor bir anda artıyor
Canim hastaneye ve doktora gore degisiyor sanirim bende 25 yasindayim ama kendi istegimle cift embriyo transferi oldum ozeller kılıfına uyduruyorKızlar bugün kontrole gittim transfer için gün almaya. Rahmim 9 ml olmuş çok güzel dedi doktorum ilaçlar ekledi 2 temmuz da transfer olucam hayırlısıyla2 tane 6. Gün 5bb kalitesinde embriyolarim var ama yaşım 26 olduğu için doktorum bir embriyo transferi yapicak
Transfer günüde dahil 8. Gün 119 10. Gun 403Merhabaa,
Transferin 10. 11.gunu bhcg degerleriniz neydi?
Canım yüzde 66 artması bekleniyor. Seninki 67 artmış. Bence umut var, ilaçlarını kullanmaya devam et.Selamlar,
Benim ilk testim 37, bugünkü testim 54 oldu.Sanırım sağlıklı değil.Cuma yeniden kan vereceğim ama sağlıklı olduğuna dair umudum yok,yüksek ihtimal sonlanacak.Bu şekilde deneyim yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor? İlacı kesince direkt adet gördünüz mü? Yoksa ek ilaç mı veriliyor?
Yasal değil canım bı şikayet edilse dünyanın cezasini yer. Yasal olmamasının nedeni riskli ikiz gebelikler hem bebekler için hem anne sağlığı için. Zaten erken doğumla ya Allah korusun ölüm yada engel durumu olabiliyor bu yüzden yasak. Çift embriyo yapan doktorlar genel de hastanenin başarı oranı yüksek olsun dihe yapıyor bu durum yanlış canım tabiki de tercih senin ama doktorun ne yazikki yasal olmayan birşey yapıyorCanim hastaneye ve doktora gore degisiyor sanirim bende 25 yasindayim ama kendi istegimle cift embriyo transferi oldum ozeller kılıfına uyduruyor
Yasal olmadigini biliyorum canim :)) dedim ya kendi istegimleYasal değil canım bı şikayet edilse dünyanın cezasini yer. Yasal olmamasının nedeni riskli ikiz gebelikler hem bebekler için hem anne sağlığı için. Zaten erken doğumla ya Allah korusun ölüm yada engel durumu olabiliyor bu yüzden yasak. Çift embriyo yapan doktorlar genel de hastanenin başarı oranı yüksek olsun dihe yapıyor bu durum yanlış canım tabiki de tercih senin ama doktorun ne yazikki yasal olmayan birşey yapıyor
Umarım hayırlısı olur. Bende çok istiyorum ama doktorum izin vermiyorYasal olmadigini biliyorum canim :)) dedim ya kendi istegimle
Umarım hayırlısı olur. Bende çok istiyorum ama doktorum izin vermiyorhep hayalimdi ikiz gebelik
Amiiin inşallahDogrudur belli olmaz belki tek yumurta ikizi olur rabbim hepimizin gonlune göre versin cok emek veriyoruz cok cabaliyoruz
hayırlı olsun canım :) transfer hazırlığına ne zaman başladın başladığında rahim kalınlığın kaçtı kaç günde 9 mm oldu ?Kızlar bugün kontrole gittim transfer için gün almaya. Rahmim 9 ml olmuş çok güzel dedi doktorum ilaçlar ekledi 2 temmuz da transfer olucam hayırlısıyla2 tane 6. Gün 5bb kalitesinde embriyolarim var ama yaşım 26 olduğu için doktorum bir embriyo transferi yapicak
Merhaba canım. 2 mldi sanırım adetin 2.günü başladım 12. Günüm 9 ml olmuş. Salı günü transfer olucamhayırlı olsun canım :) transfer hazırlığına ne zaman başladın başladığında rahim kalınlığın kaçtı kaç günde 9 mm oldu ?
Tra
nsfer günüde dahil 8. Gün 119 10. GunCanim hastaneye ve doktora gore degisiyor sanirim bende 25 yasindayim ama kendi istegimle cift embriyo trans
Canım senin kaçıncı gün embriyosuyduTransfer günüde dahil 8. Gün 119 10. Gun 403
Kaç gün sürüyor peki bende şu an transfer hazırlığındayım 4 embriyom donduruldu tekrar iğne olmak istemiyordum1 tane kalçadan progestan oluyorum bir tanede göbekten enox iğne var. Berbat bi iğne
Merhaba sizin OPU dan ne kadar süre sonra transfer olmuş olacakMerhaba canım. 2 mldi sanırım adetin 2.günü başladım 12. Günüm 9 ml olmuş. Salı günü transfer olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?