- 1 Kasım 2022
- 865
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.661
Ayy bendeAhahhaa yaaaa napacaz böyle canımm al benden de o kadar durum vahimmm , ıkınmakta istemiyorum
Ahahahaha yaaaa alemsin canımm cok güldüm
Aaa tamam canim yoktur tabii bende ne yerlesme ne de leke vs oldu da hani belirti oldu mu öncesinde onu merak ettimCanım hafif gaz hissi vardı. Bir kez oldu. Ondan sonra görmedim. Zaten aşırı soluk renkti bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Oh icim rahatladı valla bazen unutuyorum hamile gibi hissetmiyorum da aslında belki de daha iyi kafama çok taksam daha çok etkilenirim olumsuz bir şey olursa sanırım böylesi daha iyiOnlar bende de var canım, yok bence endise etme
Oo super hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz benim ptesiye kaldı bakalım inşallahçok teşekkür ederim, doktorum cumartesi günü kese görebiliriz dedi..
inşallah
2025 subat annelerine bakıyorum bizimle paralel gidiyorlar dediğin gibi biz 5 kusur haftayiz dimi programa görebence daha belirtiler için bir tık erken canım ya.. 6 haftadan sonra net başlıyor diye biliyorum
normal gebeler de şu zamanda regl bekliyor hemen gecikme sonrası test yapmazlarsa o yüzden hiç korkma
çok ileri haftalarda değiliz ki hep hissedelim