- 1 Kasım 2022
- 865
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.641
Canim tebrik ederim çok sevindimKızlar benim de 10. Gün 170, 11. Gün 270 bugün 13. Gün 762 çıktı çok şükür gerçekten artış beklemek çok zor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tebrik ederim çok sevindimKızlar benim de 10. Gün 170, 11. Gün 270 bugün 13. Gün 762 çıktı çok şükür gerçekten artış beklemek çok zor..
Benim geçti birden her şeyim korkuyorum ufaktanCanım benim de 13. Gün benimde ara ara akşamları bel ağrısı oluyor regl ağrısı gibi
Benim de öyle oldu canım, göğüs hassasiyeti kasıl batması vardı bütün belirtiler gitti ben de korkmuştum senin gibi pozitif sonuçlandı ama endişelenmeAy benim bugun belimin agrisi kayboldu. Insan o agriyi hissetmek istiyormus. Karnim regl olacakmis gibi ama tabi kabizliktan dolayi da agrim oluyor. Kabizlik sanirim cogumuzun sorunu. Kuru kayisi, zeytinyagi filan fayda etmedi. Doktoruma yazdim ne yapabilirim diye. Test gunume de 2 gun var. Ne kadar zormus beklemek. Sizde belirtileri sonradan azalip kaybolan var mi?
Etkilemez bende transferin 3. Gununden 7.gune kadar burnum tıkanıktı bir gün de hafif boğazım agrimistiKızlar bugün transferimin 4.günü ama fena üşüttüm titreme ateş vücüd ağrısı halsizlik hepsi var bağışıklık düşüyor ya bu durum süreci etkilermi
Sağol canımEtkilemez bende transferin 3. Gununden 7.gune kadar burnum tıkanıktı bir gün de hafif boğazım agrimisti
Benim de son adet 13 mayis ama 5.gun transferine baktim rahim ostrojen seviyem dalgalaninca tedavim uzadı Benim de uygulamaya göre 5+2 oluyor haftaya ptesi gideceğim kese için6 haziranda transfer oldum. Bir yerde 5+3 görünüyor, bir yerde 6+0. Blastokist(5. Gün embriyosu) transferi olduk biz. O yüzden son adet tarihi baz alınıyor diye biliyordum.
Perşembe gününe doktordan randevu aldım. Eğer 5+3 ise kalp atışını duyamayabiliriz.
Bana gebelik testini pozitif görene kadar dedi ama aşırı istek var bende zor duruyorum vallaKızlar transfer sonrası da ilişki yasak mı , yasaksa ne zamana kadar , benim doktorum bi acıklama yapmadı bununla ilgili
Aslinda ondan değil mikrop kapmamasi için hatta şu bile degdirmiyorum ben vajinal duş bile yasak bende sırf enfeksiyon ve mikroptan bebekle alakası yok bencegerçi insanlar hamile kaldığını belki bilmiyor bile bu süreçte, biz erken öğrendiğimiz için biraz fazla stres yapıyoruz. aslında avantajımız bile var doktorlar embriyoyu rahimde en güzel yere yerleştiriyor mantıken ilişkinin yasak olmaması lazım zaten
Sabah gideceğim muayene olacağım bakalımBelki yerleşme kanamasidir korkma canim istersen dr una sor
Kıpkırmızı olursa endise et ama bir şey yoktur canim inşallah takip et bunu, herhangi bir ağrı vs var mıydı tesadüf mü gördün wcde?Kızlar ben de 5+4 üm az önce tuvalet sonrası çok açık renk lekelenme gördüm pembe kahve karışık peçetede
Kimyasallarimda hiç bir belirtim olmadı benimEvet canım tüm testler aynı merkezde. Kimyasal yaşayanlar ağrı veya kanama yaşadı mı?
Tamam canim inşallah bir şey yoktur bize de haber verSabah gideceğim muayene olacağım bakalım
İnsallah duruyordur ikiside
Kanamanın sabahında muayene olup iki keselide görmüştüm
İnsallah yarında görürüm
Yarın yazarım canım sağolasınTamam canim inşallah bir şey yoktur bize de haber ver
Ahahhaa yaaaa napacaz böyle canımm al benden de o kadar durum vahimmm , ıkınmakta istemiyorumBenim de öyle zeytinyağı kayısı ve bol su ile başlıyorum güne bana mısın demiyor
Ahahahaha yaaaa alemsin canımm cok güldümBana gebelik testini pozitif görene kadar dedi ama aşırı istek var bende zor duruyorum valla
Canım hafif gaz hissi vardı. Bir kez oldu. Ondan sonra görmedim. Zaten aşırı soluk renkti bir sorun yoktur diye düşünüyorumKıpkırmızı olursa endise et ama bir şey yoktur canim inşallah takip et bunu, herhangi bir ağrı vs var mıydı tesadüf mü gördün wcde?
Onlar bende de var canım, yok bence endise etmeBenim şuan hiçbir şeyim yok çok garip evde test de yok yapamıyorum adetten kesiliriz de karnımız iner ya o şekildeyim sadece göğüsler şiş ve irilesti bi sorun var gibi endise duymalı miyim bilemiyorum
çok teşekkür ederim, doktorum cumartesi günü kese görebiliriz dedi..Canim tebrik ederim çok sevindim
bence daha belirtiler için bir tık erken canım ya.. 6 haftadan sonra net başlıyor diye biliyorumBenim geçti birden her şeyim korkuyorum ufaktan