2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kizlar ya ben de sabah hapsirdim belime kasıklarıma ağrı girdi bir süre. Bu böyle devam edecek mi sürekli . sabah annem gördü rengin benzin atmış biseyin mi var dedi. Canım acıdı da soylemedim yok dedim iyiyim ama bu da çok rahatsız ediyor ve korkutuyor.
 
Hapşırmakla beneğe bir şey olmaz canım korkma
 
Anladım kuzum ben de randevumu erteleyecegim de ondan sordum, insallah canım benim saglıkla gelsin miniklerimiz
Amin cnm inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Belirtileriniz var mıydı ilk 12 gün içindee
Çok fazla bir belirtim olmadı açıkçası sadece transferin 3. gününden itibaren göğüslerimde şişlik ve hassasiyet başlamıştı. O da iğnelerin de etkisi ile de olabilir hiçbir belirtisi olmadığı halde pozitif alan çok kişi var. Adet gecikmem başladıktan sonra sol kasıkta hafif ağrı ve batma başladı hala devam ediyor, göğüslerim de baya şişlik var yorgunluk halsizlik uyuma isteği vs de var. Bence belirtiler adet gecikmesinden sonra asıl başlıyor onun öncesinde aramamak lazım.
 
İnanır mısın ben de tam 5+2 de aynısını yaşadım hatta benim pembe değil kırmızı damla damla lekelenmem oldu ertesi gün de kahverengi oldu ve tamamen bitti. Bende çift iğne yaptım o gün. 5. haftada çok görülen bir durum merak etme kese yerleşip büyümeye başladığı için oluyormuş. Giderek artıp adet kanaması gibi bir kanamaya dönüşmediği sürece sorun yok içini ferah tut
 
Kızlar bu 5. Gün embriyo transferinde hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz? Bilen var mı? Son adet tarihimizi mi baz alıyoruz?
 
Çok teşekkür ederim içim rahatladı çok sagol
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…