- 17 Ağustos 2023
- 416
- 495
- 23
- 36
- Konu Sahibi Gizemm3606
-
- #3.541
ben transferden sonra ishal olmuştum bir kaç gün sonra geçti canım endişelenmeKızlar afedersiniz ama ishal olan var mı? Bugün şiddetli ishal mide bulantısı başladı. Karnımın resmen fokurduyor. Zararlı olacak diye korkuyorum
Saol canim ins ise yararda guzel haberler alabilirim.Hiç zor değil. Hiç korkma canım. Sadece ilk 1-2 saat regl sancısı gibi bir sancın oluyor o kadar.
Merhaba bende 2020 haziranda transferim oldu adet belirtileri yaşıyorum yaşayan var mı
Hayirli olsun gözunuz aydinBugün sabah test verdim 6. Günüm 32 değerimcok mutluyum
Ben transfer oldukdan sonra ishal gibi olmusdum 3 gun boyuncaKızlar afedersiniz ama ishal olan var mı? Bugün şiddetli ishal mide bulantısı başladı. Karnımın resmen fokurduyor. Zararlı olacak diye korkuyorum
Test günüm pazartesi yani ayın 1 i / 2 transfer oldu acaba ikisi tuttu mu bilmiyorum6. gün için çok iyi 2 gün sonra verecek misin? test günün ne zaman?
Demek ki hepimizin korkusu o ya , ben de ara ara hamilelik hissetmiyorum endiseleniyprumBende öyleyim sanki ya gogus hassasiyetim azaliyor gibi hissediyorum endiseleniyorum 1 temmuzda keseyi gormeye gidicem insallah
Yok canım normal muayeneAlttan muayene mi olmuştunuz?
Yok canım alttan muayene olmadımcanım endişe etme kese gördüğünüz için olmuş olabilir alttan baktılar galiba koyu renkse korkma inşallah
Ya bu kabızlıga bi cözüm de bulamıyoruz, beslenme ve suya dikkat ettiğim halde kurtulamadım, ve maalesef ıkınmak zorunda kalıyorum, suanki en büyük problemim kabızlık, karnım tas gibizararı olacağını sanmıyorum progesteron kullandığımız için şiddetli kabız oluyoruz bence sorunu yok ıkınmamış olursunuz
Bende 21 inde transfer oldum hafif kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok korkuyorum da herkesin bi belirtisi var bende hiçbişey yokMerhaba bende 20
Haziranda transfer oldum adet olucakmis gibiyim
Bende 22 sinde oldum hiç belirtim yok. Hatta transferden önce adet belirtileri falan vardı onlar bile yokBende 21 inde transfer oldum hafif kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok korkuyorum da herkesin bi belirtisi var bende hiçbişey yok
Ben çiğ kabak çekirdeği yedim 1 avuç. Sadece 1 gün tuvalete çıkamamıştım. Bugünde ishal oldum zaten. Ama çiğ kabak çekirdeğiyle kuru kayısı kabızlığa çok iyi geliyorYa bu kabızlıga bi cözüm de bulamıyoruz, beslenme ve suya dikkat ettiğim halde kurtulamadım, ve maalesef ıkınmak zorunda kalıyorum, suanki en büyük problemim kabızlık, karnım tas gibi
Çok şiddetli bir ishal birde bağırsaklarım cok hareketli su kaynıyor gibiBen transfer oldukdan sonra ishal gibi olmusdum 3 gun boyunca
Geçer inşallahben transferden sonra ishal olmuştum bir kaç gün sonra geçti canım endişelenme
Kabak cekirdegi var da ciğ olanı nerden bulabilirim acabaBen çiğ kabak çekirdeği yedim 1 avuç. Sadece 1 gün tuvalete çıkamamıştım. Bugünde ishal oldum zaten. Ama çiğ kabak çekirdeğiyle kuru kayısı kabızlığa çok iyi geliyor
Bisey dokunmus olabilir, ben transfer oncesi balık ve yogurt yemiştim aynısı olduÇok şiddetli bir ishal birde bağırsaklarım cok hareketli su kaynıyor gibi
Canım benim de 13. Gün benimde ara ara akşamları bel ağrısı oluyor regl ağrısı gibigünaydın kızlar düne kadar kasık sancısı ara ara bazen bel ağrısı vardı bugün sabahtan beri hiç hamile değilmişim gibi sizde durumlar nasıl transferin 18.günü
Geçen ayki transferim tutmuştu benim ama kimyasala döndü. Onda dehşet belirtim vardı. Göğüslerim felaketti kasık ağrım bel ağrım vs. Şimdi olmayınca insan tedirgin oluyorBende 22 sinde oldum hiç belirtim yok. Hatta transferden önce adet belirtileri falan vardı onlar bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?