- 12 Mayıs 2020
- 119
- 85
- 33
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.521
Asla hiç belirtım yok lütfen belirti takılmayın bende çok takıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı gün oldu bugün ara ara hissediyorum ama ilk 4 gün çok vardı20 haziranda transferim oldu adet belirtileri yaşıyorum yaşayan var mı
zararı olacağını sanmıyorum progesteron kullandığımız için şiddetli kabız oluyoruz bence sorunu yok ıkınmamış olursunuzKızlar afedersiniz ama ishal olan var mı? Bugün şiddetli ishal mide bulantısı başladı. Karnımın resmen fokurduyor. Zararlı olacak diye korkuyorum
canım endişe etme kese gördüğünüz için olmuş olabilir alttan baktılar galiba koyu renkse korkma inşallahKızlar dün gece ayaktayken bir anda akıntı hissettim lavaboya gittim acik pembe kanama
Sonrasında da su ana kadar devam etti çok çok az olacak sekilde
Rengi kahverengiye döndü şu anda
akşam hemşireyi aradım iğnelerimi ikiye cikartti
5+2 yim dün keselerini görmüştüm
Ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum dua eder misiniz
Teşekkür ederim karnımın içi aşırı hareketli o korkuttu benizararı olacağını sanmıyorum progesteron kullandığımız için şiddetli kabız oluyoruz bence sorunu yok ıkınmamış olursunuz
canım üzüldüm hepimiz bir gün kavuşacağız lütfen kendini bırakma ❤Baska hastanede yaptırdığım sonucum da 9.8 geldi
bende 1 temmzuda gidicem korkuyorum belirti olunca ayrı endişe ettim ilaçlardan dedim şimdi de belirtiler azalınca endişelendim ne garibim ya :)Bende öyleyim sanki ya gogus hassasiyetim azaliyor gibi hissediyorum endiseleniyorum 1 temmuzda keseyi gormeye gidicem insallah
6. gün için çok iyi 2 gün sonra verecek misin? test günün ne zaman?Bugün sabah test verdim 6. Günüm 32 değerim cok mutluyum
Sürekli sapık gibi göğüslerini elliyorum heryerde hassisiyet gitti mi hala var mı die:):)Bende öyleyim sanki ya gogus hassasiyetim azaliyor gibi hissediyorum endiseleniyorum 1 temmuzda keseyi gormeye gidicem insallah
yediğin bir şey mi dokundu acaba? şu an biraz normal yapmayı ne kadr istiyorum bi bilsen karnım taş gibi kabızlıktan :)Teşekkür ederim karnımın içi aşırı hareketli o korkuttu beni
hehehe onu bende yapıyorum az önce çalışma masasına değdi uçları aşırı hassasmış iyi dedim rahatladım :)Sürekli sapık gibi göğüslerini elliyorum heryerde hassisiyet gitti mi hala var mı die:):)
Insallah canim ❤canım üzüldüm hepimiz bir gün kavuşacağız lütfen kendini bırakma ❤
Alttan muayene mi olmuştunuz?Kızlar dün gece ayaktayken bir anda akıntı hissettim lavaboya gittim acik pembe kanama
Sonrasında da su ana kadar devam etti çok çok az olacak sekilde
Rengi kahverengiye döndü şu anda
akşam hemşireyi aradım iğnelerimi ikiye cikartti
5+2 yim dün keselerini görmüştüm
Ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum dua eder misiniz
Csnim benim var ilk transferim bu yuzden negatif geldi doktorum ikinciyi olmadan tedavi yapacakArkadaşlar herkese merhaba, herkesin güzel sonuçlar almasını dilerim. Rahim inceliği, küretaj ve işlemlere bağlı rahim hasarı yaşayıp, sorunu çözüp hamile kalabilenler varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Canım ben doğuştan yarım rahimliyim. 2 kez düşük yaptım. Düşüğe bağlı yapışıklık yaşadım. 2 kez histereskopi oldum. Rahim kalınlığım 7mm üzerine çıkamadı. Bu şekilde transfer oldum şuan 5+4 hamileyim. Henüz keseyi falan görmedim. İnş sağlıkla devam ederArkadaşlar herkese merhaba, herkesin güzel sonuçlar almasını dilerim. Rahim inceliği, küretaj ve işlemlere bağlı rahim hasarı yaşayıp, sorunu çözüp hamile kalabilenler varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Ben de dün ishal oldum ama bugün geçti.Kızlar afedersiniz ama ishal olan var mı? Bugün şiddetli ishal mide bulantısı başladı. Karnımın resmen fokurduyor. Zararlı olacak diye korkuyorum
Canım ben doğuştan yarım rahimliyim. 2 kez düşük yaptım. Düşüğe bağlı yapışıklık yaşadım. 2 kez histereskopi oldum. Rahim kalınlığım 7mm üzerine çıkamadı. Bu şekilde transfer oldum şuan 5+4 hamileyim. Henüz keseyi falan görmedim. İnş sağlıkla devam eder
Hahaha valla Allah iyiligini versin beni güldürdün bende ayyyynen boyleyim agri oluncada üzülüyorum anlamadim nasil bir duygu icindeyimSürekli sapık gibi göğüslerini elliyorum heryerde hassisiyet gitti mi hala var mı die:):)
Valla zaman gecmek bilmiyor sankibende 1 temmzuda gidicem korkuyorum belirti olunca ayrı endişe ettim ilaçlardan dedim şimdi de belirtiler azalınca endişelendim ne garibim ya :)
Hiç zor değil. Hiç korkma canım. Sadece ilk 1-2 saat regl sancısı gibi bir sancın oluyor o kadar.Canim benimde doktor dusukten sonra tutmamasini ona bagladi bana da hitereskopi yapacaklar zor mu ya