- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.421
tünaydın hanımlar, hastane çantalarınız hazır mı neler koydunuz liste yapanınız var mı, ikizlerde ne hazırladım naptım hatırlamıyorum sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh yaşasın serkeş hayattt çok severim aramıza hoşgeldinnnnKızlar günaydın. Bugün 35+3 üm ve artık dayanamayıp izne çıkmak istediğimi söyledim. Sabah mesaj atarak söyledim ve gitmedim ani bir kararla, bence yeter artık kendime güzel bir sandviç hazırladım ve şu an yattığım yerde onu yiyorum
Kasık ve bacak ağrım bu hafta sıklaştı benimde hatta evin içinde bile zor yürüyorum resmen kitleniyor bacaklarım ve belim. 37+4 olduk cuma sezeryan inşallahGünaydın kizlaar bu gece hic uyuyamadim uyudugum zamanlardada ruyamda hep biran once dogurmak istedigimi gordum. Malum kasık ve bacak arasindaki agrilar artti, yatakta saga sola donerken birkac hamlede canim aciya aciya donuyorum sizlerde de durum boylemi? Uzun sure oturunca da ayni aci oluyor bir sure duzgun adim atamiyorum belimi dogrultamiyorum
Halaaa tüm tuşların üstündeyim mevsimimmmmGünaydın canısı hadi hayırlı haberlerle benimde cumartesi kontrolüm yasemin inşallah iyidir bebişim 1 ay olcak sanırım bundan sonra daha sık çağırır ya da duruma göre hareket ederiz. Sen bütün tuşlara basmıştın devam mı hala ne durumdasın
Aaa bu cuma mııı benden önce sen varsın o zaman .Kasık ve bacak ağrım bu hafta sıklaştı benimde hatta evin içinde bile zor yürüyorum resmen kitleniyor bacaklarım ve belim. 37+4 olduk cuma sezeryan inşallah
Yaaaaa pek yakınlaşmışKasık ve bacak ağrım bu hafta sıklaştı benimde hatta evin içinde bile zor yürüyorum resmen kitleniyor bacaklarım ve belim. 37+4 olduk cuma sezeryan inşallah
Oyyy çok yakın ayy hadi sağlıkla ilk doğumumuz seninki olcak inşallahKasık ve bacak ağrım bu hafta sıklaştı benimde hatta evin içinde bile zor yürüyorum resmen kitleniyor bacaklarım ve belim. 37+4 olduk cuma sezeryan inşallah
Ayyy gözünaydın bebeğimm yaaa bir avazda hapşurduğun gibi doğurasın inşaaalllaaahhhhhKızlar ben şimdi çıktım doktordan. Sena 3200 gr 51 cm civarı olmuş maşallah bebek kanaldaymış doğum yakın gözüküyor dedi doktor. Ağrı başladığı an hastaneye gitmemi söyledi. Eğer bebek gelmezse haftaya salı kontrole çağırdı sezeryan günü verecekmiş hayırlısı hakkımızda sağlıkla kucaklayalım inşallah
Oyyy maşallah Sena’ya kocaman olmuşş . Amiiiin inşallahKızlar ben şimdi çıktım doktordan. Sena 3200 gr 51 cm civarı olmuş maşallah bebek kanaldaymış doğum yakın gözüküyor dedi doktor. Ağrı başladığı an hastaneye gitmemi söyledi. Eğer bebek gelmezse haftaya salı kontrole çağırdı sezeryan günü verecekmiş hayırlısı hakkımızda sağlıkla kucaklayalım inşallah
Evet üç gün kaldıAaa bu cuma mııı benden önce sen varsın o zaman .
Evet çok heyecanlıyımYaaaaa pek yakınlaşmış
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza sanki ilk çocuğum gibi heyecanlıyım (ikinci)Oyyy çok yakın ayy hadi sağlıkla ilk doğumumuz seninki olcak inşallah
Hadi bakalım sağlıkla mutlulukla birbirinize kavuşun inşallahEvet üç gün kaldı
Evet çok heyecanlıyım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza sanki ilk çocuğum gibi heyecanlıyım (ikinci)
Bugün kaç haftalık oldu bebiş maşallah sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben şimdi çıktım doktordan. Sena 3200 gr 51 cm civarı olmuş maşallah bebek kanaldaymış doğum yakın gözüküyor dedi doktor. Ağrı başladığı an hastaneye gitmemi söyledi. Eğer bebek gelmezse haftaya salı kontrole çağırdı sezeryan günü verecekmiş hayırlısı hakkımızda sağlıkla kucaklayalım inşallah
Bende 35+1im doktor 37+4te alalim diyor ama 38i gorsun istiyorum. Bu sekil agrilar artarsa goremeyecegiz sanirimKasık ve bacak ağrım bu hafta sıklaştı benimde hatta evin içinde bile zor yürüyorum resmen kitleniyor bacaklarım ve belim. 37+4 olduk cuma sezeryan inşallah
Ay biran once eski halime donmek istiyorumBacak arası benim de agrıyor canım ben de dün gece uyur uyanık vaziyetteydim
Allah yardimcimiz olsun cook zorDün gece ben dahil bir çok kişi uyuyamamış sanırımm. Ben de aynıyım canım 3-4 hamlede anca dönüyorum bi taraftan bi tarafa.
Ondan ziyade mesaneye kötü baskı yapıyor veletlerGerçeğim karın sertlesmesi bu dönemin en normali tıpkı ilk zamanlar bulanti ve kusmamiz gibi bebisler artık büyüdü ve kemik yapıları oluştu en ufak hareketleri bile sertleşmeye sebep olabiliyor yerleri de daraldi malum