- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.341
Kizlar gerçekten fazlasıyla baskı yapıyor rahme hareketleri iyi ama korkuyorum sizde durumlar ne 34 hafayim daha normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah benimki de geçer bu halsizlik mahvediyor beni şekerim de normal çıktı bu aradaBen ilk oğlumda 9 ay boyunca kustum doğuma giderken bile kustum demir eksikliği de vardı baya ilaç da icemiyordum halsizlik de vardı doğumdan sonra geçti canım sağlıkli doğumlar diliyorum
AdamsınnnnnnnnnnnnnRenkli olanları yıkadım kurudu ütüledim yerleştirdim joucummm beyazları daha yıkayamadım onuda 1-2 güne halletmeye çalışıcam.
Beğenmedim olarak değil de, bilmiyorum anlamında atmıştımlilyumhum leeenn ne beğenmedim atiyonn
Geri çek kızzz puanım düşeyBeğenmedim olarak değil de, bilmiyorum anlamında atmıştım
Demir eksikliği var ya ondan öyle oluyorsun dikkatet canimAmin canım inşallah benimki de geçer bu halsizlik mahvediyor beni şekerim de normal çıktı bu arada
Sanki karnım geriliyor ayakta olunca ve birden elim ayağım tutmuyor gibi oluyor oturma isteği hissediyorum ((
35Kaç haftalıksin kız
Bilmiyordum, kusura bakmaGeri çek kızzz puanım düşey
Bende 34 ama daha var şimdi dogmasinlar
Benim aşırı belim ağrıyor ya tutuldu ya da bebek büyüdüğü için baskı yapıyor anlamadım, ayakta iken ağrıyor yürüyüşümü etkiliyor sadece kasık ağrım vs yok ben de 33+4ümKizlar gerçekten fazlasıyla baskı yapıyor rahme hareketleri iyi ama korkuyorum sizde durumlar ne 34 hafayim daha normal mi
Bende yürüyüş yaparken karnım çok sertleşiyorr düşün bunda çok farklı yaşıyorum hamileliğimi belim ağrımıyor hiçBenim aşırı belim ağrıyor ya tutuldu ya da bebek büyüdüğü için baskı yapıyor anlamadım, ayakta iken ağrıyor yürüyüşümü etkiliyor sadece kasık ağrım vs yok ben de 33+4üm
BaksanaaaAdamsınnnnnnnnnnnnn
Yaaaaaa amaaa ne güzell sağlıcakla al kucağına inşaallahhh
Aa jouu benimse yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor neden oluyor ki o biliyor musun.Bende yürüyüş yaparken karnım çok sertleşiyorr düşün bunda çok farklı yaşıyorum hamileliğimi belim ağrımıyor hiç
Hiç bilmiyorum hayatımda ilkkez yaşıyorumm doktora insaallah unutmazsam soracamAa jouu benimse yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor neden oluyor ki o biliyor musun.
Aynen bende korkuyorum hastane fobim var yatamıyorum. Muayenelerden çekindiğimden değilde yatmaktan korkuyorum. 34+5 oldumBende bugün öyleyim korkuyorum acile gitmeye kaç haftaliksin
Benim de öyle, biraz yürüyünce ,oturduğum yerden kalkınca, çok ayakta durunca sertleşiyor karnımın alt kısmıKizlar gerçekten fazlasıyla baskı yapıyor rahme hareketleri iyi ama korkuyorum sizde durumlar ne 34 hafayim daha normal mi
Yaa bende bi tek bana oluyor zannettim benimde muhtemelen iki haftam kaldı hayırlısıyla gelsinlerBende öyleyim 1 haftadır karın ağrısı ishal mide bulantısı ve bebek kanala girmiş 2 haftam kaldı zaten sezeryana o günü beklerse tabi bakalım
Saglıcakla zamanında gelsin minikler insallahYaa bende bi tek bana oluyor zannettim benimde muhtemelen iki haftam kaldı hayırlısıyla gelsinler