2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda🙁
Bende öyleyim 1 haftadır karın ağrısı ishal mide bulantısı ve bebek kanala girmiş 2 haftam kaldı zaten sezeryana o günü beklerse tabi bakalım 😊

Bende dalinin sıvısını almıştım. Ne çok ağır kokuyor nede az normal bir güzel kokusu var.
Evett kuzumm oda güzel kızımda kullanmıştım
Ama şampuanı alerji yaptı mustelayı duş jelini kullandım hep hatta bilmiyodum sampuanıda varmış
Saçlarıda oyuzden geç uzadı şiniye akdar saçlıydı hep banyo yapıyodum kızımı rahatlıyodu uyuyodu şimdi sudan kopamıyoruz bıraksan 10saat durur banyoda😀

Kızlar günaydın, şuan 35 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif adet sancısı kasılma gibi ağrım olduğunu size de yazmıştım, dün bunu doktora söylediğimde alttan iki parmağıyla muayene etti bir parmak açıklığın var dedi. Demekki o hissettiklerim boşa değilmiş 🤔
Bir hafta daha dinlen progesteron kullan pazartesi tekrar gel dedi. Dua edin bebişim en az iki hafta daha beklesin 😪

Kızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda🙁
Haftaya benim sezaryen günüm. Bugün 36+6. Aynıymışız. 2 hafta önce çok olmayan kusma bende de başladı. Normal sanırım ya bebişin yeri kalmadı iyice mideye baskıyı arttırdı sıpa😀😀😀 hele kaburgalarım inip kalkıyor nerdeyse.

Çok normal canım bebek büyüdü baskı oluyor. E birde vücut sindirim olarak zorlanıyor , bağırsaklar doğum için kendini temizlemeye çalışıyor. Yani içerde büyük bir hazırlık var. Misafiri yolcu etmek adına 🥲 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲

Kızlar günaydın, şuan 35 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif adet sancısı kasılma gibi ağrım olduğunu size de yazmıştım, dün bunu doktora söylediğimde alttan iki parmağıyla muayene etti bir parmak açıklığın var dedi. Demekki o hissettiklerim boşa değilmiş 🤔
Bir hafta daha dinlen progesteron kullan pazartesi tekrar gel dedi. Dua edin bebişim en az iki hafta daha beklesin 😪
Günaydın canım 1 cm açıklık genelde oluyor artık bu haftalarda. Sağlıkla vaktinde gelsin yavrularımız inşallah 🤲 çok riskli haftalarda değilsin korkutma kendini

Yıllardır anneler gününde buruk olan bir Yasemin vardı 🥲 bu yıl hem çok mutlu hem çok telaşlı bir anne adayı olarak hepinizin anneler gününü kutluyor o sıcacık kalplerinizden, endişelerinizden kucaklıyorum sizleri. Hepimiz çok güzel anneler olacağız inşallah 🤲 sizleri seviyorum

Yıllardır anneler gününde buruk olan bir Yasemin vardı 🥲 bu yıl hem çok mutlu hem çok telaşlı bir anne adayı olarak hepinizin anneler gününü kutluyor o sıcacık kalplerinizden, endişelerinizden kucaklıyorum sizleri. Hepimiz çok güzel anneler olacağız inşallah 🤲 sizleri seviyorum
Canım Yasemin mutluluğun katlanarak artsın inşallah bebişinle uzuuuun yıllar beraber kutlayın anneler gününü :KK68::KK68::KK68:

Kaç haftaliksin canım belki yediğin bisey dokunmustur

Benimde öyle oluyor bazen sertleşiyor adet sancısı gibi oluyor yalancı sancı diyorlar Perşembe günü gittim doktora herşey normaldi ağrılar içinde magnezyuma devam edecez hala da öyle oluyor kasılma dediğiniz şey nasıl

Eminim herkes bugüne gelene kadar çok şeyler yaşadı kimi zaman taşlı yollardan geçti bugün içinde bulunduğumuz güne binlerce kez şükürler olsun yolunuz bundan sonra hep çiçek bahçelerine çıksın şuan karnımızda olan kucağımıza almaya çok az zaman kalmış olan bebislerimize hayırla kavuşalim güzel anneler günümüz kutlu olsun 🌸💐🪻💜💙

Amin canım inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok güzel sevgi dolu merhametli bir anne olacağına inanıyorum. Iyiki bu gruptaki iyiki seni açtığın bu konuyla tanıma fırsatı bulduk. Biz de seni seviyoruz❤️

Amin canım inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok güzel sevgi dolu merhametli bir anne olacağına inanıyorum. Iyiki bu gruptaki iyiki seni açtığın bu konuyla tanıma fırsatı bulduk. Biz de seni seviyoruz❤️
Oy canım Havva🩷🥲 iyiki varsınız iyikiii karşılaştık 🤗 tanışma sebebimize binlerce şükürler olsun

Evett kuzumm oda güzel kızımda kullanmıştım
Ama şampuanı alerji yaptı mustelayı duş jelini kullandım hep hatta bilmiyodum sampuanıda varmış
Saçlarıda oyuzden geç uzadı şiniye akdar saçlıydı hep banyo yapıyodum kızımı rahatlıyodu uyuyodu şimdi sudan kopamıyoruz bıraksan 10saat durur banyoda😀
Aa bende öyle yapayım o zaman joucumm🥰🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
X