2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ayyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum ki 😂 ama enerji tavan 😬 dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı 😍 çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin ☹️❤️
Geçmiş olsun acemimm..

Ayyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum ki 😂 ama enerji tavan 😬 dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı 😍 çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin ☹️❤️
Geçmiş olsun canim bende de var hemoroid malesef

Aayy acemiim ben zorlama yasamadigim halde hamorid bu ara coştu günlerdir yağ kullanıyorum şükür dünden beri rahatım ay ne kötü ya bu durum 🥹

Günaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
Canısı yürüyüşe ara verince tekrar yürümesi zor oluyor birden zorlama 3 gün 10 dk sonraki 3 gün 20 dk sonra yarım saat şeklinde artır birden yüklenme ben günlük sabah akşam yarım saat bazen daha fazla yürüyorum zorlanmiyorum

Ayy jou inanır mısın biraz avmye gittim yürüyüş olsun diye, yok dayanamadım geri döndüm. Bildiğin kaskatı oldu içim
Evettt evettt aynen öyle oluyoo yürüyüş yapmak çok iyidir ama kimilere iyi gelmiyo belliki kızımda varya hep ederdim hiç böyle yaşamadım busenenin modası herhalde 😄😄😄

Kv geldi mi durumlar ne 😄😄
Geldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldı 😂😂😂 neyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar 😬😬 biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz 😬 ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik 🙈

Geldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldı 😂😂😂 neyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar 😬😬 biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz 😬 ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik 🙈
Karısmama olayını yanlış anlamış 😄

O kadar iyi anlıyorum ki.... Konuşmuş olmak için boş boş muhabbetlere gireriz biz de. Sonra pişman olurum.

Aayy acemiim ben zorlama yasamadigim halde hamorid bu ara coştu günlerdir yağ kullanıyorum şükür dünden beri rahatım ay ne kötü ya bu durum 🥹
Gerçekten mi yaa çok kötü ☹️ ben de krem sürüyorum nemli kalınca biraz daha iyi. Ama dün gece doğum başlasa ağlayarak beni sezaryene alın derdim. Yürüyemeyecek haldeydim pişikle birleşince… 😭 aman sen de dikkat et, başlamasın tekrar ☹️

Gerçekten mi yaa çok kötü ☹️ ben de krem sürüyorum nemli kalınca biraz daha iyi. Ama dün gece doğum başlasa ağlayarak beni sezaryene alın derdim. Yürüyemeyecek haldeydim pişikle birleşince… 😭 aman sen de dikkat et, başlamasın tekrar ☹️
Yaaa o kadar mı senin ki doğal zeytinyağın varsa çok iyi geliyor pamuğu biraz batiriyorum o kısma koyuyurum gece gündüz baya rahatlatıp küçülüyor tavsiye ederim yağ olunca nemi hiç geçmiyor zaten

Kızlar bugün rüyalarımda hep sancı çekiyordum doğum başlamış bir telas gibi hastahane falan yok daha gitmeyelim erken diyorum dünden beri ishal gibiyim afedersiniz bagirsaklarim çok hareketli doğuma yakında böyle oluyormuş ya bı tırstım galiba ya ondan gecem baya heyecanlı geçti 🙈 ben daha doğurmam dimi ya 😅😅

O kadar iyi anlıyorum ki.... Konuşmuş olmak için boş boş muhabbetlere gireriz biz de. Sonra pişman olurum.
Aynen… o boş muhabbet bile sinir bozucu bir yere gidebiliyor.. heyecanla gülerek saçma da olsa bir şey anlatıyorum mesela, karşımda duvar 😂😂 sıfır tepki. Ben de yavaş yavaş öyle olurum. Eşimle aramızdaki keyfi de öldürmese bari

Hahahah ben de aynısını düşündüm 😂 ama ütülerimi yapacak, camlarımı silecek… sözde 😂 görücez bakalım
Cok akıllılar bence, biz kendi fikirlerimize karışılmamasını beklerken, onlar hiçbir şeye karışmayarak akılları sıra ders veriyolar 😄 sorsan e kızım karısmak istemedim sana derler

X