- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.641
Hahahahaha kızıma çoke ttim ben nefes bırakmadı beniiama alıştırmışım hiç ağlamıyo kanmıyo artıkDünyaya gelsinde Allahın izniyle poposuna şaplağı yiyecek haketti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha kızıma çoke ttim ben nefes bırakmadı beniiama alıştırmışım hiç ağlamıyo kanmıyo artıkDünyaya gelsinde Allahın izniyle poposuna şaplağı yiyecek haketti
2ci gebede çok farklı yaşayabilirsin emin oll bende çok farklı yaşıyorum şuan 32+4üm kuzumMaşallah bebeğine. benim oğlum 40+5 haftalık doğdu 37 cm baş çevresi, 57cm, 4.220 gr. çok iriydi. ben de yarım dünya kadar olmuştum. İlk bebeğin 3.745 ise muhtemelen 4.000 ve üstü olur. Maşallah diyelim tosuncuklara.
beni gören dudağını ısırırdı ikiz gibi kocamandı karnım. ayy unutmuştum hatırlamayayım o günleri :) ikinci bebek çalışmalarına devam. :) kaçıncı haftadasın.
Ben sleepy aldım allah kerim artık hayırlısıylaMolfixs bir numara aldım 80+80 ikş paket duruma göre pişik flan olmazsa öyle alacapım devamını
Ben hazırladım sadece makyaj malzemelerimi fln son dk koycam aktif kullandığım için. Bi de acaba banyo havlusu fln koysak mı gerek var mı emin olamadımBen geçen çantamı attım fıkır amaçlı ama kimse yazmadı bişey. Hazırladınızmı hastane çantalarını kızlar?
İyi yapmışsın canım kesinlikle ben 30. haftada hazırlamıştım . Ne kadar erken o kadar iyi. İllaki eksik çıkıyor çünküBen geçen çantamı attım fıkır amaçlı ama kimse yazmadı bişey. Hazırladınızmı hastane çantalarını kızlar?
Ya gerçekten öyle hazırlayımca baktımki zıbınlar azmış aldım birlaçtane daha şala maka bir ay kaldı genel olarak hepimiz için geliyor helmekte olanlar ben erken doğuracakmışım gbı hissediyorum hep yaİyi yapmışsın canım kesinlikle ben 30. haftada hazırlamıştım . Ne kadar erken o kadar iyi. İllaki eksik çıkıyor çünkü
Aaa aynen daha dün gittim yine iç atlet zıbın aldım içime sinmedi. Ayy kavuşalım bebişlerimize artık ben 36 dayım gerçekten adam akıllı ne nefes alıyorum ne de hareket edebiliyorumYa gerçekten öyle hazırlayımca baktımki zıbınlar azmış aldım birlaçtane daha şala maka bir ay kaldı genel olarak hepimiz için geliyor helmekte olanlar ben erken doğuracakmışım gbı hissediyorum hep ya
Seninki gelir kuzum 2-3 haftaya oyle hissediyorum saglikla gelsinler insallaahhAyyyy kesin o zaman söyleyecek çünkü 4-5 haftalık nst randevularımı oluşturdu bile benim 30 mayısta benim 40 hafta bitiyor 41 miii bizimki de nazlı olursa yandık vallaa, şimdiden çok zor, 1 ay daha sürersee
Ay hadi inşallahhh, amin hepimizinki canımmSeninki gelir kuzum 2-3 haftaya oyle hissediyorum saglikla gelsinler insallaahh
Ya ben şuan 33 e girdim ben şimdiden öyleyim. Karnımız içli galıba hiç dıla doğru büyümüyor benim zilli . Ama geceleeı uyandıpımda terden au duruyorum nefesim bana yetmiyor bende aenin gbiyim canmAaa aynen daha dün gittim yine iç atlet zıbın aldım içime sinmedi. Ayy kavuşalım bebişlerimize artık ben 36 dayım gerçekten adam akıllı ne nefes alıyorum ne de hareket edebiliyorum
Ben de böyleyimm sürekli uyumak istiyorum halim yok hiç, bugün elbise bakmaya çıktım düğün için yok anam deneyemiyorum yoruluyorum eski enerjimi çok özledimmmKızlar bana bi uyku güncellemesi geldi ki sormayın, 34 böyle mi ya kafamı koydugum yerde uyuyorum hem de afederseniz salyalı falan dkdjdjjdjdjdjsjajaa nevresim degisiyorum iki gündür ama enerjim de azalma var onu farkettim cabuk yoruluyorum dısarı cıkmak istemiyorum
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün kontrolum vardı 35+2 yiz. 27 mayısa sezeryan tarihimizi verdi doktor hayrlsyla 20 güne doğuruyorum
Hadi gözün aydın canım,kaç haftalık oluyor 20 gün sonra hesaplayamadım ayKızlar bugün kontrolum vardı 35+2 yiz. 27 mayısa sezeryan tarihimizi verdi doktor hayrlsyla 20 güne doğuruyorum