- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.301
Günaydın canım bende şimdi sağlık ocağından geldim ebe bana kalp atış hızından vs bahsetmedi sadece bir gün içinde hiç hareket etmezse , kan yada kahverengi avuç içi kadar leke görürsem hastaneye gitmemi söyledi. Ama senin için rahat değilse bi görün kafan rahatlar :) birde ben bebeklerin susuzluk anılarımızda çok hareket etmediklerini düşünüyorum. Biraz su içip soluna yat ve karnını okşa , tepki gelecektir minikten :)Herkese günaydın,
Çok güzel haberler alacağınız günler diliyorum tüm annelere.
Sizlere bir şey soracaktım. Beni bugün izlem için sağlık ocağından çağırdılar. El doppler cihazıyla bebeğimin kalp atışını da dinlediler. Bebeğim 36 haftalık. Aç gittiğim için bugün hareketlerini hala hissetmedim. Ama dün gayet hareketliydi. Hemşire kalp atışının arada 120nin altına düştüğünü söyledi. Doktoruna bir sor olmadı yine nst’ye gir dedi. Daha 3 gün önce nst’ye girdiğimde bir şey yoktu. Doktoruma sordum henüz cevap vermedi ama bu durum başına gelen var mı? El doppler cihazlarına ne kadar güvenlidir acaba
34+ 4 çok mu geri senceCanım boyu 47,74 yani 48 cm diyebiliriz 35+1 ile uyumlu, Baş çevresi 33+0, karın çevresi de 31+5 ile uyumlu. Ortalamada ölçümleri 33+2 ile uyumlu çıkmış kilosu 2235gr. Kaç haftalıksın şu an?
Ben bir doğum yaptım normal sanciyi bilmem ama suni zordu ama hatırlamıyor insan sonradanKızlar aranızda daha önce suni sancı alan oldu mu? Normal sancıdan daha mı zor öyle diyorlar
Çok teşekkür ederimGünaydın canım bende şimdi sağlık ocağından geldim ebe bana kalp atış hızından vs bahsetmedi sadece bir gün içinde hiç hareket etmezse , kan yada kahverengi avuç içi kadar leke görürsem hastaneye gitmemi söyledi. Ama senin için rahat değilse bi görün kafan rahatlar :) birde ben bebeklerin susuzluk anılarımızda çok hareket etmediklerini düşünüyorum. Biraz su içip soluna yat ve karnını okşa , tepki gelecektir minikten :)
Bizi de haberdar et olur muÇok teşekkür ederimbugün çok hareketli değil ondan da endişelendim sanırım. Doktorumu aradım şimdi. O cihazların yanılma payı olabileceğini endişelenmemem gerektiğini söyledi. Umarım öyledir. Senin tavsiyeni hemen deneyeceğim şimdi. Tekrardan çok teşekkür ederim. Hepimizin günü harika geçsin
Evet normal dedi doktorumda ama şu anlamda bana küçük gitti 10 gunde 100 gram almış. Yanı kırk gunde alda yarım kılo mınık doğar dıye kafama yaktım ama belki guzel alır bundan snra. Kızlar benım kan demir herşeyim düşmüş ya ne tavsiye edersinizzAslında az da değill riskli bir kiloda da değilsin bence bana iyi geldi kilosu bak benim bi programda 32 haftalık 1702 gram diyor çok normal kiloda şuan
Merhaba canımKızlar merhaba hayırlı günler herkese. Ben eylül anneleri 22 haftamdan geliyorumSiz tecrübeli hamişlere birkaç sorum olacak : Doğum iznine ayrılan hamişlere daha dogrusu bu sorum. Doğum iznine çıkmadan işten ayrılınca yine de doğum parası alınıyormu? yada Doğum parası aldıktan sonra işten çıksak sorun olurmu? işten ayrılmayı düşünüyorum işyeri çekilmez bir hal almaya başladı. annemler de çalışıyor kendim bebeğimi büyütmek istiyorum en azından bir süre. Zaten hemen yanlız bırakmam mümkün değil. Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkı da buluyormuş sanırım öylede yapabilirim. Kafam çok karışık kızlar sizlerden bilgileri merakla bekliyorum.
Birimiz göbek farkıyla yarışı kazanacak kızlarMaşallah acemimmbakalım şu 3lüden hangisininki önce olacak acemiyogi wasntborntofollow mesirmacunu
Mevsimli benim yatakta şu an yanıyor ağlıcam yaben
Ayyy hiç bilmiyorum yaaa hala çok uzak geliyor ya da hayal gibiAaayyy acemiiiiiim nasıl hissediyorsun peki
Evet dogru diyorsun hepimize böyle garip gelebilir koskoca gunler çok az alması diye ama iyi yanii hiç buna göre üzülmeyelimmEvet normal dedi doktorumda ama şu anlamda bana küçük gitti 10 gunde 100 gram almış. Yanı kırk gunde alda yarım kılo mınık doğar dıye kafama yaktım ama belki guzel alır bundan snra. Kızlar benım kan demir herşeyim düşmüş ya ne tavsiye edersinizz
Ahahhaha öyle olacak vallaBirimiz göbek farkıyla yarışı kazanacak kızlar
Hayır canım bence 1-2 hafta ileri geri oynama olması çok normal hiç takılma yani34+ 4 çok mu geri sence
Teşekkür ederim canımHayır canım bence 1-2 hafta ileri geri oynama olması çok normal hiç takılma yani
Benimde doğum tarihim 21 Haziran doktorum 22 Hazirana gün verdi sezeryan için doğum günüm 21 Haziran deyince o zaman bebeğinde 21 Haziran olsun dediBen bayramın hemen bitişine okeyim aslında38.hafta oluyor. Bayram öncesi hayatta almaz o zamam Ama doktor 39’a kadar beklemek isteriz demişti akciğer gelişimi için. 21 haziran istiyorum ikizler burcu olmasın diye. Ben de annem de ikizleriz hem de ikimizin doğum günü de aynı gün 18.haziran. Bir sürpriz yapıp o da 18 haziranda gelmesin
Ben kullanıyorum ama kullandıpım halde yine de düşmüş. Sabah aç krna içiyordum. Alşamda başla dedi bir ay snra bakacağım düşükse gerekırse damar yolundan işaç beririm dedi. Yoksa doğumdna snra toparlayamaz dediEvet dogru diyorsun hepimize böyle garip gelebilir koskoca gunler çok az alması diye ama iyi yanii hiç buna göre üzülmeyelimm
Doktorun demir ilacı vermedimi hiç
Kan falan
Benim normal için herhangi bir engel görünmediği için şuanlık normal zaten burada tercih yok, mecbur kalmak lazım ki sezaryen yapsınlarAhahhaha öyle olacak vallaacemi sen normal mi sezaryen mi hangisi olacak gibi?