2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bu arada ben yan yatıyodum aynada karnıma baktım yan tarafına izler gördüm herhalde yan yattıgım icin cıktı dedim, ay catlak olabilir mi onlar biraz bekliyorum izse gecsin diye öyleyse fena 😄😄 düzenli bi şey kullanmıyodum tutuştum hemen yağ siparişi verdim

İnstagramda bi doktor yenidoğandan itibaren güneşe çıkarılacaksa güneş kremi sürmelisiniz diyor kızlar hele de ben gibi ekstra sıcaksa memleketiniz incia markasını alabilirsiniz organik yazmıs ben de icerigine baktım temiz görünüyor ben sabahları cıkarırım diye düsünüyorum bebişi markete vs dolasmaya alıcam yani

Antalya canım yanıyor ama bana ekstraaa yanıyor 😄
Ayyy tabii yaa Antalyaysa eğer çook normall 🤣🤣 aç klimalarıı boşverr
Kızlar bu arada ben yan yatıyodum aynada karnıma baktım yan tarafına izler gördüm herhalde yan yattıgım icin cıktı dedim, ay catlak olabilir mi onlar biraz bekliyorum izse gecsin diye öyleyse fena 😄😄 düzenli bi şey kullanmıyodum tutuştum hemen yağ siparişi verdim
Ben 4. aydan beri düzenli bio oil kullanıyorum, 35. haftada 3 tane karnımın altında yarım parmak kadar çatlak oldu. Gece uyanıp sürüyorum öyle tutuştum. Şu 2,5 haftayı da hayırlısıyla çatlaksız kapatırım inşallahh kesinlikle hiç olmazsa gelene kadar zeytinyağı bebe yağı ya da vazelin sürmeni tavsiye ederim ❤️❤️❤️

İnstagramda bi doktor yenidoğandan itibaren güneşe çıkarılacaksa güneş kremi sürmelisiniz diyor kızlar hele de ben gibi ekstra sıcaksa memleketiniz incia markasını alabilirsiniz organik yazmıs ben de icerigine baktım temiz görünüyor ben sabahları cıkarırım diye düsünüyorum bebişi markete vs dolasmaya alıcam yani
Ya bu konuda kimi doktor da ilk 6 ay sürmeyin diyor çok kafam karıştı moni. Kendi çocuk doktorumuza sorup ona göre ilerlemek daha doğru olur sanki

Ben 4. aydan beri düzenli bio oil kullanıyorum, 35. haftada 3 tane karnımın altında yarım parmak kadar çatlak oldu. Gece uyanıp sürüyorum öyle tutuştum. Şu 2,5 haftayı da hayırlısıyla çatlaksız kapatırım inşallahh kesinlikle hiç olmazsa gelene kadar zeytinyağı bebe yağı ya da vazelin sürmeni tavsiye ederim ❤️❤️❤️
Peki yağı sürdükten sonra kıyafet olayı nasıl oluyor canım sanki rahat edemem sürekli değiştiririm gibi geliyor yoksa direkt üstüne atıyor musun atlet vs

Bi de günde kaç kez süreyim yağı

Ya bu konuda kimi doktor da ilk 6 ay sürmeyin diyor çok kafam karıştı moni. Kendi çocuk doktorumuza sorup ona göre ilerlemek daha doğru olur sanki
Evet canım ama düşününce burda iki dk biz cıksak günese nasıl etkileniyoruz bebek sanki pişer gibi geliyor ya bilemedim o yüzden ya tamamen güneş göstermicek şekilde kapatıcaz puseti ya da akşam mı çıkarıcaz bilemedim ya

Ayşenur aynı durumdayız bende bu cuma izne çıkıyorum nasipse. Çalışabilir iznimi bozacağım. İzne çıktığın günden itibaren 16 hafta ücretli rapor hakkın var o şekilde söyliyim sana. Eğer 3. Haftasında bebek gelirse 13 hafta doğumdan sonraya kalır gibi örnekleyebilirim
Yani şimdi ben 36 da bozduğumda doğum ne zaman yaparsam 12 hafta iznim olacak değil mi? Sen kaçıncı haftada bozuyosun

Peki yağı sürdükten sonra kıyafet olayı nasıl oluyor canım sanki rahat edemem sürekli değiştiririm gibi geliyor yoksa direkt üstüne atıyor musun atlet vs
Moni ben hamile külotu giyiyorum zaten baya kapatıyor, bi kere göbek altında giydiğimde kıyafetime geçmişti ama yıkayınca çıktı o yüzden artık geçse de çok önemsemiyorum ❤️
Bi de günde kaç kez süreyim yağı
En az 3 kere bence 😀

Evet canım ama düşününce burda iki dk biz cıksak günese nasıl etkileniyoruz bebek sanki pişer gibi geliyor ya bilemedim o yüzden ya tamamen güneş göstermicek şekilde kapatıcaz puseti ya da akşam mı çıkarıcaz bilemedim ya
Valla bende bilemedim. Manisadayım bende burası da çook sıcak. En iyisi doktora danışmak monicim sanki

Ama
Bende 36 da bozuyorum. Yok 16 hafta iznimiz var . 12 değil
Ama bana o şekilde anlatmadılar acaba devlet ile özel mi farklı yani ben şimdi 32 de ayrılmam gereken zamanda ayrılmayıp 36 ya kadar çalışıyorum ve 4 hafta çalışmış oluyorum doğum yaptığım tarihe kadar evde olup sonrasında 8 haftanın üzerine 4 hafta ekleniyor diye biliyorum bunu bi araştır istersen canım 37 e kadar çalışsam 5 hafta eklenecekti mesela. Doğum yaptığın tarihten itibaren sen ne zaman doğurursan doğur fark etmiyor yani ama devlet ile özel farklı oluyorsa bilmiyorum tabi

X