2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Senin sezaryen olacak dimi canim
Hiç belli değil canım eğer daha fazla irileşmeden sancım başlar suyum gelirse normal doğururmuşum ama haftası dolduğunda kilosu fazla olursa sezeryan olurmuş öyle dedi doktorumuz 😃🩷 ama bana riske atmayalım diyip sezeryana alacaklar gibi geliyor öyle hissediyorum hep. Normal doğurursam banada sürpriz olur 😃

Hiç belli değil canım eğer daha fazla irileşmeden sancım başlar suyum gelirse normal doğururmuşum ama haftası dolduğunda kilosu fazla olursa sezeryan olurmuş öyle dedi doktorumuz 😃🩷 ama bana riske atmayalım diyip sezeryana alacaklar gibi geliyor öyle hissediyorum hep. Normal doğurursam banada sürpriz olur 😃
Devlette mi dogum olacak onlar genelde normal dogumu tercih ediyor da bende devlette gidiyorum

Kızlar ben bebeği kasıklarımda hissediyorum çok. Geliyor mu gelmekte olan acaba? Bacaklarımın arası doluymuş gibi hissediyorum :KK64:
Geliyor geliyor havalı geliyor 😍yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin mi 😅

Devlette mi dogum olacak onlar genelde normal dogumu tercih ediyor da bende devlette gidiyorum
Evet üniversite hastanesine gidiyorum ben. Orda prof doktora gidiyorum riskli bir gebeliğim var diye. Yine doğum için ücret ödeyeceğim ama dediğin gibi devlet hast mantığı ile normal doğum şansım varsa kullanacağız. Nasip bakalım 🩷🤗

Geliyor geliyor havalı geliyor 😍yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin mi 😅
İzledim dün erkek kardeşim yaptırdı mevsimmm atabiliyorum sakiniz 😃😃😃

Hiç bacaklarını açıp çömeldin mi 🙈🙈 çok garip bir şey, asla uzun süre duramıyorsun sanki toplanıyor bütün ağırlığıyla bastırıyor 🙈
Hhaha dün bilgisayar kasasına disk takmak için dediğin şekilde çömeldim. Aha noluyo diyip geri kalktım 😃 değişik bir his acemim. Ama sanırım doğuma da yardımcı

X