- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.061
Galiba canim bıyıklar bir iki hafta daha dursa guzel olur benimki kilosu az biraz daha alsin sonra gelsinAyy Berna dün doktorum da özellikle baktı karnım inmiş mi diye. Sanırım yakınlaşıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba canim bıyıklar bir iki hafta daha dursa guzel olur benimki kilosu az biraz daha alsin sonra gelsinAyy Berna dün doktorum da özellikle baktı karnım inmiş mi diye. Sanırım yakınlaşıyor artık
Senin sezaryen olacak dimi canimAyy Berna dün doktorum da özellikle baktı karnım inmiş mi diye. Sanırım yakınlaşıyor artık
Benim doktorum da dedi 37 yi görelim en azından diye ama bakalımGaliba canim bıyıklar bir iki hafta daha dursa guzel olur benimki kilosu az biraz daha alsin sonra gelsin
Hiç belli değil canım eğer daha fazla irileşmeden sancım başlar suyum gelirse normal doğururmuşum ama haftası dolduğunda kilosu fazla olursa sezeryan olurmuş öyle dedi doktorumuz ama bana riske atmayalım diyip sezeryana alacaklar gibi geliyor öyle hissediyorum hep. Normal doğurursam banada sürpriz olurSenin sezaryen olacak dimi canim
Hayırlısı canim rabbim onlari sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsinBenim doktorum da dedi 37 yi görelim en azından diye ama bakalım
Amin canım aminnnHayırlısı canim rabbim onlari sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin
Devlette mi dogum olacak onlar genelde normal dogumu tercih ediyor da bende devlette gidiyorumHiç belli değil canım eğer daha fazla irileşmeden sancım başlar suyum gelirse normal doğururmuşum ama haftası dolduğunda kilosu fazla olursa sezeryan olurmuş öyle dedi doktorumuz ama bana riske atmayalım diyip sezeryana alacaklar gibi geliyor öyle hissediyorum hep. Normal doğurursam banada sürpriz olur
Geliyor geliyor havalı geliyor yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin miKızlar ben bebeği kasıklarımda hissediyorum çok. Geliyor mu gelmekte olan acaba? Bacaklarımın arası doluymuş gibi hissediyorum
Bizim burda devletteki sezeryan tercihli şaka gibi o yüzden özele gidiyorum berna ben normal doğum destekleyici bir DrDevlette mi dogum olacak onlar genelde normal dogumu tercih ediyor da bende devlette gidiyorum
Amaa sen gitmek zorunda değilsin kiiii gitmeseydin ya kızzzBen gidiyorum mesaiye yaaaa
Hiç bacaklarını açıp çömeldin mi çok garip bir şey, asla uzun süre duramıyorsun sanki toplanıyor bütün ağırlığıyla bastırıyorKızlar ben bebeği kasıklarımda hissediyorum çok. Geliyor mu gelmekte olan acaba? Bacaklarımın arası doluymuş gibi hissediyorum
Bende öyleyim bazen bi aşağıda bı mide de anlamış değilim kafası nerde poposu neredeKızlar ben bebeği kasıklarımda hissediyorum çok. Geliyor mu gelmekte olan acaba? Bacaklarımın arası doluymuş gibi hissediyorum
Benim ki su an normalden yana bakalım bende normal istiyorum bu aradaBizim burda devletteki sezeryan tercihli şaka gibi o yüzden özele gidiyorum berna ben normal doğum destekleyici bir Dr
İnmiş mi dedi, daha erkenAyy Berna dün doktorum da özellikle baktı karnım inmiş mi diye. Sanırım yakınlaşıyor artık
İnşallah ya tabi ki önceliğim normal olması ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek bidiga ayak uydurcaz nasıl gelmek isterse artıkBenim ki su an normalden yana bakalım bende normal istiyorum bu arada
Evet üniversite hastanesine gidiyorum ben. Orda prof doktora gidiyorum riskli bir gebeliğim var diye. Yine doğum için ücret ödeyeceğim ama dediğin gibi devlet hast mantığı ile normal doğum şansım varsa kullanacağız. Nasip bakalımDevlette mi dogum olacak onlar genelde normal dogumu tercih ediyor da bende devlette gidiyorum
İzledim dün erkek kardeşim yaptırdı mevsimmm atabiliyorum sakinizGeliyor geliyor havalı geliyor yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin mi
Hazır bugün mail telefon çok olmazken işlerimi toparlayayım dedim elifim. Cuma günü son zaten nasipseAmaa sen gitmek zorunda değilsin kiiii gitmeseydin ya kızzz
Hhaha dün bilgisayar kasasına disk takmak için dediğin şekilde çömeldim. Aha noluyo diyip geri kalktım değişik bir his acemim. Ama sanırım doğuma da yardımcıHiç bacaklarını açıp çömeldin mi çok garip bir şey, asla uzun süre duramıyorsun sanki toplanıyor bütün ağırlığıyla bastırıyor
Ben bacakları mı kollarımı anlayamıyorum ama poposu yukarda başı aşağıda onu anlıyorum artık gerçeğimBende öyleyim bazen bi aşağıda bı mide de anlamış değilim kafası nerde poposu nerede