2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
mesirmacunu mesirmacunu Yasemincim merhaba bir şey sormak istiyorum şimdi ben 32 haftada çalışabilir raporu aldım fakat ben 36. Haftamda bırakmak istiyorum yani 1 hafta daha çalışmak istemiyorum. Benim çalıştığım 4 haftalık süreç doğumdan sonra olan 8 haftaya ekleniyor değil mi yani totalde 12 hafta iznim oluyor. Bebek iri doktor öyle 40 lı haftaları beklemezsin dedi iznim yansın çok istemiyorum

mesirmacunu mesirmacunu Yasemincim merhaba bir şey sormak istiyorum şimdi ben 32 haftada çalışabilir raporu aldım fakat ben 36. Haftamda bırakmak istiyorum yani 1 hafta daha çalışmak istemiyorum. Benim çalıştığım 4 haftalık süreç doğumdan sonra olan 8 haftaya ekleniyor değil mi yani totalde 12 hafta iznim oluyor. Bebek iri doktor öyle 40 lı haftaları beklemezsin dedi iznim yansın çok istemiyorum
Ayşenur aynı durumdayız bende bu cuma izne çıkıyorum nasipse. Çalışabilir iznimi bozacağım. İzne çıktığın günden itibaren 16 hafta ücretli rapor hakkın var o şekilde söyliyim sana. Eğer 3. Haftasında bebek gelirse 13 hafta doğumdan sonraya kalır gibi örnekleyebilirim

Geliyor geliyor havalı geliyor 😍yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin mi 😅
Ay denedim atabiliyorum iyi cok sükür 😄😄😄 dünden beri ağrılarım olunca bi işkillendim ay kızlar bizim hamilelik yaza gelse biz naprmısız simdiden sıcak basmasından duramıyorum soğuk suyla yıkanasım var

Klimayı actık desem inanır mısın ama buna ragmen oturamıyorum ya dışarı çıkmak kenarda dursun iznim başladı allahtan 🙏🏻🙏🏻
Ayy inanırım valla ben de o sıcağın etkisiyle klimalara bakım yaptırdım 😅. Daha ısınırsa açarım diye. Ama şimdi samsunda hava serin geceleri kaloriferler yanıyor. Sen hangi şehirdesin moni? Sıcak mı halaa??

X