- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.081
İnmiş evet. Nasip artık ne zaman gelecekse sağlıkla hayırla gelsin.İnmiş mi dedi, daha erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnmiş evet. Nasip artık ne zaman gelecekse sağlıkla hayırla gelsin.İnmiş mi dedi, daha erken
Aynen öyle canimİnşallah ya tabi ki önceliğim normal olması ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek bidiga ayak uydurcaz nasıl gelmek isterse artık
Ucret mi oduyorsun devletteEvet üniversite hastanesine gidiyorum ben. Orda prof doktora gidiyorum riskli bir gebeliğim var diye. Yine doğum için ücret ödeyeceğim ama dediğin gibi devlet hast mantığı ile normal doğum şansım varsa kullanacağız. Nasip bakalım
Evet doktor prof olduğu için ödüyorum normal doktorlara gitsem almıyorlarUcret mi oduyorsun devlette
Hee çok iyi yapmışsın o zaman YaseminnnHazır bugün mail telefon çok olmazken işlerimi toparlayayım dedim elifim. Cuma günü son zaten nasipse
Ayşenur aynı durumdayız bende bu cuma izne çıkıyorum nasipse. Çalışabilir iznimi bozacağım. İzne çıktığın günden itibaren 16 hafta ücretli rapor hakkın var o şekilde söyliyim sana. Eğer 3. Haftasında bebek gelirse 13 hafta doğumdan sonraya kalır gibi örnekleyebilirimmesirmacunu Yasemincim merhaba bir şey sormak istiyorum şimdi ben 32 haftada çalışabilir raporu aldım fakat ben 36. Haftamda bırakmak istiyorum yani 1 hafta daha çalışmak istemiyorum. Benim çalıştığım 4 haftalık süreç doğumdan sonra olan 8 haftaya ekleniyor değil mi yani totalde 12 hafta iznim oluyor. Bebek iri doktor öyle 40 lı haftaları beklemezsin dedi iznim yansın çok istemiyorum
Ofisteki arkadaşlara işi bölüştürdük elif, ben aktardım gerekli bilgileri. Ben dönene kadar idare edecekler nasipseHee çok iyi yapmışsın o zaman Yaseminnn
Kimse geldi mi yerinee
Hahahaha o zaman sıkıntı yok var dahaİzledim dün erkek kardeşim yaptırdı mevsimmm atabiliyorum sakiniz
Ay denedim atabiliyorum iyi cok sükür dünden beri ağrılarım olunca bi işkillendim ay kızlar bizim hamilelik yaza gelse biz naprmısız simdiden sıcak basmasından duramıyorum soğuk suyla yıkanasım varGeliyor geliyor havalı geliyor yasemin Instagram da bir video varya görmüşündur bacak bacak üzerine atamiyorsan doğumun yakındır diye onu desene bı çok merak ettim biliyor musun onu izledin mi
Katılıyorum monii geçen haftalarda biraz hava ısındı ya kafayı yedimmAy denedim atabiliyorum iyi cok sükür dünden beri ağrılarım olunca bi işkillendim ay kızlar bizim hamilelik yaza gelse biz naprmısız simdiden sıcak basmasından duramıyorum soğuk suyla yıkanasım var
Klimayı actık desem inanır mısın ama buna ragmen oturamıyorum ya dışarı çıkmak kenarda dursun iznim başladı allahtanKatılıyorum monii geçen haftalarda biraz hava ısındı ya kafayı yedimm
Ayy inanırım valla ben de o sıcağın etkisiyle klimalara bakım yaptırdım . Daha ısınırsa açarım diye. Ama şimdi samsunda hava serin geceleri kaloriferler yanıyor. Sen hangi şehirdesin moni? Sıcak mı halaa??Klimayı actık desem inanır mısın ama buna ragmen oturamıyorum ya dışarı çıkmak kenarda dursun iznim başladı allahtan
Çok iyiiiiOfisteki arkadaşlara işi bölüştürdük elif, ben aktardım gerekli bilgileri. Ben dönene kadar idare edecekler nasipse
Değil bir hafta 2 gün bile zor geliyor baya ağırlaştıkÇok iyiiii
Dediğim gibi benim orda yeni eleman aldılar yarın ona iş öğretmeye başlıcam. Sonra 1 hafta daha çalışır çıkarım diye düşünüyorum daha fazla gidememmm.
İnşallah gitsin kilolarBu arada yazın emzirmemiz bol bol su icirtir bize diye düsünüyorum bol terleriz ödemleri hızlı atarız
Bana kalsa perşembe cuma öğreteyim daha işe gitmeyeyim. Pazartesi rapor almaya gidecrğim zaten.Değil bir hafta 2 gün bile zor geliyor baya ağırlaştık
Benimkiler de riskli gebelik uzmanı ama ben bi ucret odemiyorumEvet doktor prof olduğu için ödüyorum normal doktorlara gitsem almıyorlar
Antalya canım yanıyor ama bana ekstraaa yanıyorAyy inanırım valla ben de o sıcağın etkisiyle klimalara bakım yaptırdım . Daha ısınırsa açarım diye. Ama şimdi samsunda hava serin geceleri kaloriferler yanıyor. Sen hangi şehirdesin moni? Sıcak mı halaa??