- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.427
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.701
Gerek yok gerçekten boşu boşuna arkadaşlığımıza zarar veriyorlarBi arkadaşım oda aynı dediğin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek yok gerçekten boşu boşuna arkadaşlığımıza zarar veriyorlarBi arkadaşım oda aynı dediğin gibi
Kesinlikle canımm az insan çok huzurSeni o kadar iyi anliyorum ki bu surecte beni arayip soran, merak eden tek ama tek kisi annem oldu. En yakin arkadasim, kardesim dedigim 20 yillik arkadasim bile ipleri kopardi. Asla eskisi gibi degiliz boyle zamanlarda hayatimizdaki insanlari taniyoruz demek ki neyse saglik olsun, bebisler bize yeter
Sen bana yakın olacaktın canımm biz bize yeterdikSenle bu kadar aynı olmamız beni korkutuyor moni
Evet evet bi bakıyorum o hırsla hemen toplanmışım hahahahhahaaYok yok yalniz değilsin emin ol Valla bu ben hatta diyorum ki bazen neyse en azından işimi bitirdim bende normalde yapılması gereken ama yapmadığım işlerimi o sinirle yapıyorum iyi oluyor bana da
Almayacaksan da birşey demeyiz zaten öyle bir beklentimizde yok yaniiGerek yok gerçekten boşu boşuna arkadaşlığımıza zarar veriyorlar
Aynen bebişim daha iyi anlatır belkiBunu not alayım da unutmayıp sorayım Dr a en iyisi bilgilenmek
Jou kusum sen nasılsın konusamadık hic ben bu ara terelelliyim ondan pek yazmadım bu aralara en son oglusuna hastane cıkısı almıstın cok güzeldi güle güle giysin ben orda kaldımEvett bende anlamıyorum hiç
Benimkide öyle yapıyo geriliyo işte
Off onuda hiç sevmiyorum ama mecbur içicem o zaman bacaklarım çok acıyor yoksa ya.günaydın güzelim , maden suyu öneririm o zaman günde bir tane mutlaka :)
Tamamdır canım çoook teşekkür ederimmBen yoğurt süt ve maden suyu a düzenli devam ediyorum canısı her gün 3 öğün de mutlaka birini bulunduruyorum takviye in yaninda ona dikkat et bide krampları önlemek için ayak bilek hareketleri var çok kısa ve cidden iyi geliyor günlük onları yap çokta kolay inşallah şifa olsun
Aaahh ahhh gerçekten öyleSen bana yakın olacaktın canımm biz bize yeterdik
Benimde bu ara belim ve sırtım cok ağrıyor canım aynı dönemiz ben magnezyum cok kullanmıyorum iyi cıktı diye ama demekki lazım artıkOff onuda hiç sevmiyorum ama mecbur içicem o zaman bacaklarım çok acıyor yoksa ya.
Cok güzel canım güle güle giysin bebişinSelam kızlar.
Randevusu olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler. Instagramdan hastane cikisi yaptırmıştım bugün foto attılar 3 gün sonra elinize ulaşır dediler. Siz de görün istedim güzel teyzeleriEki Görüntüle 3416650
Bende hiç sevmiyorum asitli şeyleri hiç icemem ama açıp bardağa döküyorum içine bir kaç dilim elma dilimliyorum biraz dinlendirip öyle içiyorum hem asiti azalmış oluyor hemde tadı güzel oluyor tavsiye ederimOff onuda hiç sevmiyorum ama mecbur içicem o zaman bacaklarım çok acıyor yoksa ya.
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederimCok güzel canım güle güle giysin bebişin
O popodaki ponponda takılı kaldım çokk güzeller sağlıkla gelsin cicilerini giysin minik prensssSelam kızlar.
Randevusu olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler. Instagramdan hastane cikisi yaptırmıştım bugün foto attılar 3 gün sonra elinize ulaşır dediler. Siz de görün istedim güzel teyzeleriEki Görüntüle 3416650
Oyysss hayırla sağlıkla giysin inşallah minik adamSelam kızlar.
Nasıl olayim bebeğimm 7 den beri ayaktayım gün geçmiyor sanki çoktauykum var uyumak istiyorum paçi uyutmay beniJou kusum sen nasılsın konusamadık hic ben bu ara terelelliyim ondan pek yazmadım bu aralara en son oglusuna hastane cıkısı almıstın cok güzeldi güle güle giysin ben orda kaldım
Amin canım inşallah.O popodaki ponponda takılı kaldım çokk güzeller sağlıkla gelsin cicilerini giysin minik prensss