- 19 Aralık 2021
- 2.050
- 2.631
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.301
Elifcim geçmiş olsun çok limona yüklenme tansiyonunu oynatmasin dikkat etLimonlu şeyleri deneyeceğimm
Yasemin bende takip ediyorum simgeyi hatta doğum hikâyesini çok merak ediyorum göğüs ucu olayuni bende okudum bugün krem dışında başka şeylerle olmaz mı önemli olan nemli tutmak değil mi kurumamasi için ben biraz daha dogalciyim o yüzden sordumkızlar instagramda takip ettiğim simge duman diye bir pilates hanım var :) doğum yaptı 2-3 gün önce, göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanın mutlaka demiş, 34. haftadan itibaren. işe yarıyor demiş
Ben de doktoruma sordum 31. Hafta kontrolunde. Simdiden kullanip gogsu uyarmayalim dedi. Ama gumus kapak al dogumdan sonra kullanirsin dedikızlar instagramda takip ettiğim simge duman diye bir pilates hanım var :) doğum yaptı 2-3 gün önce, göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanın mutlaka demiş, 34. haftadan itibaren. işe yarıyor demiş
Banamı dedinnnnKızlar ya bazen çok yorulunca dinlenmek yetmiyor, bir sonraki güne geçene kadar pert bir şekilde kalıyorumyok mu bir çaresi şöyle bir saat dinlenip kendimize gelsek ayaklarım artık ağırlığımı çekmiyor, karnımın acımasını söylemiyorum bile.. evde işler birikiyor çalışan güzel annelerim size helal olsun, hamilelik özellikle 3. Trimester prenseslik gerektiriyormuş
Benimm krem hiçbirşey işe yaramadı daha beter etti yara mahvoldum ağladım ağlayarak emzirdim kızımı hayatımda yaşamadığım bi acıydı bu analık böyle birşeyYasemin bende takip ediyorum simgeyi hatta doğum hikâyesini çok merak ediyorum göğüs ucu olayuni bende okudum bugün krem dışında başka şeylerle olmaz mı önemli olan nemli tutmak değil mi kurumamasi için ben biraz daha dogalciyim o yüzden sordum
Aahh ah senin ekstran var bir deBanamı dedinnnn1ci bebe yerinde durmaz dogru düzgün oturduğum yok çokta yoruluyorum eşim gelsin diye saat sayıyorum resmen o gelince anca dinlenebiliyorum
Kalkan mı kullansak emzirirken acabaBenimm krem hiçbirşey işe yaramadı daha beter etti yara mahvoldum ağladım ağlayarak emzirdim kızımı hayatımda yaşamadığım bi acıydı bu analık böyle birşey
Çocuk doktoru bana vitamin verdi şırınganın iğnesiyle içindevitamini çekip gögüs ucuma veriyordum az bi sizlıyordu ama çok rahatlatıyodu beni zaten kızımı 2 saatte bir emziriyordum emzirdiğim gibi hallediyodum tabi 30günumü aldı gunden güne azaldı sadece
Kızzz cidden yokk amaa tembel biriydum ben kizımdan sonra ayaklandım bigüne iş birakırsam dahada birikiyo buseferrAahh ah senin ekstran var bir dehadi ben çamaşırları yarın katlarım diyip yatıyorum senin öyle bir lüksün de yok kıyamam hüğğğ
Onu aldım ben kuzum oda aynı amaa güzel akıyodu içine de yetmiyo du bile biberone döktüğün zaman bidaha ustünede dökemiyosun devamını çok yorucu birşey oda bende bıraktım kendi akacağı varsa aksın dedimKalkan mı kullansak emzirirken acaba
Canım acemi o kadar haklısın ki... Az önce mutfakta ağlıcaktım. Elim ayağım tutmadı böyle direk yattım salona eşim yaptı yemeği. Artık iyice ağırlaştık gerçektenKızlar ya bazen çok yorulunca dinlenmek yetmiyor, bir sonraki güne geçene kadar pert bir şekilde kalıyorumyok mu bir çaresi şöyle bir saat dinlenip kendimize gelsek ayaklarım artık ağırlığımı çekmiyor, karnımın acımasını söylemiyorum bile.. evde işler birikiyor çalışan güzel annelerim size helal olsun, hamilelik özellikle 3. Trimester prenseslik gerektiriyormuş
Ayva çekirdeği ile bir jel yapıyorlarmış mevsimciğim bir araştır istersenYasemin bende takip ediyorum simgeyi hatta doğum hikâyesini çok merak ediyorum göğüs ucu olayuni bende okudum bugün krem dışında başka şeylerle olmaz mı önemli olan nemli tutmak değil mi kurumamasi için ben biraz daha dogalciyim o yüzden sordum
Bende bir dahaki kontrolde doktoruma sorup yapmaya karar verdimBen de doktoruma sordum 31. Hafta kontrolunde. Simdiden kullanip gogsu uyarmayalim dedi. Ama gumus kapak al dogumdan sonra kullanirsin dedi
Eltim hep söylüyor onu, krem filan değil ayva çekirdeğinden jel yapmış sürekli onu sürüyormuş. Çok iyi gelmiş. Ben de denicem kremle kombo yaparım belkiAyva çekirdeği ile bir jel yapıyorlarmış mevsimciğim bir araştır istersenevet bende çok merak ediyorum doğum hikayesini. Sadece 2 kg fazlası kalmış gördün mü
Ay valla hem birikiyor hem kafada kalıyor en iyisi zamanında yapmak ama cidden 20dkdan fazla ayakta duramamaya başladım duş almak bile aşırı yorucu oldu ikinci trimester enerjimi özledimKızzz cidden yokk amaa tembel biriydum ben kizımdan sonra ayaklandım bigüne iş birakırsam dahada birikiyo buseferr
Çok iyi yapmışsın, bittiğini hissettiğin anda ne yapıyorsan bırakıp uzanıcaksın gerçekten başka çaremiz yok son günlerCanım acemi o kadar haklısın ki... Az önce mutfakta ağlıcaktım. Elim ayağım tutmadı böyle direk yattım salona eşim yaptı yemeği. Artık iyice ağırlaştık gerçekten
Bebek gittikçe kilo alıyo ağırlaşıyo bende çok fazla duramadim bugün ayakta mutfağa ama mecburum yemek yapmaya kızıma sabah 8 de kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum günüm tempo geçiyoAy valla hem birikiyor hem kafada kalıyor en iyisi zamanında yapmak ama cidden 20dkdan fazla ayakta duramamaya başladım duş almak bile aşırı yorucu oldu ikinci trimester enerjimi özledim
Kızlar ben onu çok yaparım göüslere ferahlık berıyp ben hatta şimdiden yapmaya başlayacağım. Kzıım zmanında işe yaramıştı baya baya. Bir arkadaşımda incia nın güös ucu kıremıno önerdı e bebekten onuda aldım zaten çok az var içlerinde erkenden kullanmaya başlarsak bir iki hafta anca yeter benceAyva çekirdeği ile bir jel yapıyorlarmış mevsimciğim bir araştır istersenevet bende çok merak ediyorum doğum hikayesini. Sadece 2 kg fazlası kalmış gördün mü
Tarif verir misin canım bizeKızlar ben onu çok yaparım göüslere ferahlık berıyp ben hatta şimdiden yapmaya başlayacağım. Kzıım zmanında işe yaramıştı baya baya. Bir arkadaşımda incia nın güös ucu kıremıno önerdı e bebekten onuda aldım zaten çok az var içlerinde erkenden kullanmaya başlarsak bir iki hafta anca yeter bence
Benimde annem çalışıyor ama işten çıkmak istiyor artık. İlk zamanlar ben bakarım dedi ama düşündükçe dediki kızım bebeğini kendin büyüt. Bıraksam işe gitcem desem bakarda sorun iznimiz çok az ya.ayyy evet çöp kovası kalp bennnnannem bakacak nasipse kuzum , ya orda sorun yok daa ben nasıl bırakacağım :) Allah sağlık versin gerisi olur bakalım