- 18 Mart 2023
- 2.195
- 1.365
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.221
Kendim için bir şeyler bakmak için giriyorum kendimi bebek ürünlerinde buluyorumAl al olmaz miiisac bakim urunleri falan da al kullanasin geliyor ister istemez
Welcome to 4. ay atağıKızlarrr Günaydınnn
Kızım en son gece 12 gibi mama içip sabah 6-7 ye kadar uyuyordu ama 3 gündür geceleri 2 defa kalkıp mama istiyor sürekli bu normal mi acaba.
Ayy ciddi misin yaaa 3 ayı 1 hafta geçtik bizde fırtınalı atak haftasındaymışız öyle yazıyorrrWelcome to 4. ay atağı
Valla bizim de o sıralarda başladı her akşam bir kriz.. geceleri rüya öğünü yapardık uyurdu şimdi uykusu çok hafif olmaya başladı fal taşı gibi açıyor gözleriAyy ciddi misin yaaa 3 ayı 1 hafta geçtik bizde fırtınalı atak haftasındaymışız öyle yazıyorrr
Yalniz degilmisimKendim için bir şeyler bakmak için giriyorum kendimi bebek ürünlerinde buluyorum
Hepsini yapiyoruzSiz bebişleri oturtmaya başladınız mı kucağınızda? Ayaklarına bastırıyor musunuz? galiba farklı görüşler olan bir konu bu
Bizimki hic kesintisiz uyumadigi icin bence cok normalKızlarrr Günaydınnn
Kızım en son gece 12 gibi mama içip sabah 6-7 ye kadar uyuyordu ama 3 gündür geceleri 2 defa kalkıp mama istiyor sürekli bu normal mi acaba.
Ayy evet dün akşam evde sinek kovalıyorduk eşim dedi ışığı açsam uyanır mı hayır uyanmaz dedi ışığı açar açmaz araba farı gibi açıldı gözleriValla bizim de o sıralarda başladı her akşam bir kriz.. geceleri rüya öğünü yapardık uyurdu şimdi uykusu çok hafif olmaya başladı fal taşı gibi açıyor gözlerikolay gelsin hepimizeee
Evet normal bence geceler uzadı çünkü onlar da acikiyor.benimkide bıraksam sabaha kadar uyanmazdi ama artık saat 2 gibi kalkiyo.geceler uzadığı için acikiyo olabilirlerKızlarrr Günaydınnn
Bizimki yatmayı asla istemiyo sürekli oturmak istiyor.biraksak yürüyecek çok seviyo oturmayi ayakta durmayı.ben elimden geldiğince destekli de olsa oturmasını istemiyorum kemik gelişimi için.Siz bebişleri oturtmaya başladınız mı kucağınızda? Ayaklarına bastırıyor musunuz? galiba farklı görüşler olan bir konu bu
Ben oturtuyorum Dr. Osman Gönülal 3 aylıkken canlı destek ile başlanabileceğini söylüyor zaten çocukta istekli ana kucağında sürekli kafasını kaldırıyor ve kucağımda oturduğunda susuyor bu ay yavaş yavaş cansız destekle oturtmaya başlayacağım ayakların üzerine de zaman zaman bastırıyorumSiz bebişleri oturtmaya başladınız mı kucağınızda? Ayaklarına bastırıyor musunuz? galiba farklı görüşler olan bir konu bu
Kızım çok seviyo oturmayi etrafına biseyler bırakıp oturtsam mi yoksa erken mi?yada şu oturma minderleri var onlar iş görür muBen oturtuyorum Dr. Osman Gönülal 3 aylıkken canlı destek ile başlanabileceğini söylüyor zaten çocukta istekli ana kucağında sürekli kafasını kaldırıyor ve kucağımda oturduğunda susuyor bu ay yavaş yavaş cansız destekle oturtmaya başlayacağım ayakların üzerine de zaman zaman bastırıyorum
Kısa süreli oturuyor çok zorlamıyorum şimdilikSiz bebişleri oturtmaya başladınız mı kucağınızda? Ayaklarına bastırıyor musunuz? galiba farklı görüşler olan bir konu bu
Elif benim kızımın da dengesi çok bozuldu bildiğin huy değiştirdi. 12 de beslerdim 5-6 ya kadar uyanmazdı. Şimdi 12 de içiriyorum 3 te uyanıyor 5 e kadar uyumuyorKızlarrr Günaydınnn
Ever kucakta oturtuyoruz fiziken sizin bebeklerden küçük olmasına rağmen kendisi oturmak istiyor birkaç dakika oturtuyoruz. Kollarının altından tutunca zaten direkt yere basmaya çalışıyor kendini kaldırıyor sanki yürüyecek kalkacak cüceSiz bebişleri oturtmaya başladınız mı kucağınızda? Ayaklarına bastırıyor musunuz? galiba farklı görüşler olan bir konu bu
BesteeeElif benim kızımın da dengesi çok bozuldu bildiğin huy değiştirdi. 12 de beslerdim 5-6 ya kadar uyanmazdı. Şimdi 12 de içiriyorum 3 te uyanıyor 5 e kadar uyumuyor