- 29 Eylül 2023
- 181
- 212
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.221
Decavit kullanıyorum canım ben. Hamileyken doktorum vermişti. Ona devam ediyorum.Kızlar merhaba. Kullandığınız ve önerdiğiniz multivitamin var mı ya. Doktora sordum istediğini kullanabilirsin dedi hic bilgim yok ne almalıyım
Çok teşekkür ederim cnmGolden Goat var içeriği çok güzel keçi sütlü bebeğiniz sever belki anne sütüne yakın olduğu için.
Zaten denemediğiniz evolvia kalmış bi de. Sevip sevmeme olayı içeriğindeki şekerle alakalı oluyormuş doktor öyle demişti bana. Hipp organik combiotik kullanıyorum sma deneyeceğim geçişte şekeri daha az olduğu için bebeğe zaman tanı demişti
Çok haklısın ama bebekler zor beğeniyorÇok teşekkür ederim cnmvllha beynim yandi bnim
Öle vllhaÇok haklısın ama bebekler zor beğeniyor
Maske takmalısınKizlar bogazim yavastan acimaya basladi yani usuttum sanirimdun biraz usudugumu hissetmistim… neyse. Bu durumda bebise nasil yaklasmali, ne yapmali ne yapmamali tecrubeli anneler?
Onu dusundum de uyurken ne yapicam? Yanimda besikte uyuyor bazen durmuyor yanimda uyumak istiyorMaske takmalısın
Benim saçlarda yeni dökülmeye başladı. Ben de alıyım o zaman ondanBen pregnacare kullanıyorum. Saç dökülmemi baya azalttı enerjim de yerine geldi. Sürekli aynı ürünü kullanmamak lazım ama bu bitince değiştiririm imom falan da varmış içeriğinde demir b12 olsun kesinlikle ona göre al
Benim de 1 ay sonra başlamıştı geçer geçer dedim ama kestirdim saçlarımı yine de geçmedi vitaminle baya toparladım. Sadece demir kullanıyordum o zaman da döküldü. Eğer gazla dökülmeniz varsa çinko kullanın öğretmenim çok iyi geliyor hem de sağlık ocağı yazıyorBenim saçlarda yeni dökülmeye başladı. Ben de alıyım o zaman ondan
Benimde iki aylık tutmuyo hic bu da normlmi siz sormuşknKızlar benim bebis yarın tam 3 aylık oluyor ama oyuncak verdiğimde tutuyor ama fazla oynatamiyor normal mi
Biliyorum ki bendeBenimde iki aylık tutmuyo hic bu da normlmi siz sormuşknaklima takildi
Benimki de tutmuyor daha erkenBenimde iki aylık tutmuyo hic bu da normlmi siz sormuşknaklima takildi
Eczaneye multivitamin alabilir miyim dedim habgi marka dedi. Doktorum marka söylemedi herhangi birini alabilirsin dedi sedim öyle olmaz emzirirken icmememn lazım madem ic dedi markasını da verseydi bir sürü var hangisini veriyim diyor bende almafım ama enerjiye ihtiyacım var doktor soylemedi ismini vsDecavit kullanıyorum canım ben. Hamileyken doktorum vermişti. Ona devam ediyorum.
Benim saçlarım her zaman çok dökülmüştür ,sadece hamileliğin son ayları birde doğumdan sonraki ilk 3 ay altın çağını yaşar. Çinko emzirirken sorun olmuyorsa kullanayım canım, çok teşekkürlerBenim de 1 ay sonra başlamıştı geçer geçer dedim ama kestirdim saçlarımı yine de geçmedi vitaminle baya toparladım. Sadece demir kullanıyordum o zaman da döküldü. Eğer gazla dökülmeniz varsa çinko kullanın öğretmenim çok iyi geliyor hem de sağlık ocağı yazıyor
Spiral mi o, kolay oldu muria taktırdım kızlar benden mutlusu yok
Benimki de oyle gunduz uykusu cok kotu kendime hic vakit kalmiyor ev isi vs hak getireGörünce ben şokAllah için annelerimiz bana bi yok gösterin gündüz hiç uyumuyor bazen kucakta ama çok az 10 dk bazen de hamakta ama hep sallanarak durunca ağlıyor gündüz asla uyutamıyorum nolur yardım gazdan dolayı gece 12-1 gibi uyanır emzirip gazını çıkarıp yatıyo 3-4 arası aynı şekilde ama bazen o saatten sonra uyumuyor 5-6 arası kalkıyor maksimum sonra da gün boyu uyumuyor uyumadığı için de huysuz oluyo ağlıyo gece uyuyup gündüz uyumama nedenini anlayamıyorum
Aynen ya o yeter iyotu bilmem de b12 falan sıkıntıBaktim internetten onemli bi mineralmis bla bla…femibion iciyorum ben de onun icinde varmis 150 mg, yeter