2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım beni influence ettin aldım şimdi solgarı sütüm 20 cc anca çıkıyor nasıl kullanıyorsun bu ilacı

Olsun daha iyi kolaya alışmasın. Süt sağabiliyor musun canım, eğer 10-20 ml çıkarabilirsen memeni ağzına vermeye çalışırken şırıngayla ağzına süt sıkabilirsin ben bunu deniycem ama tek yapamam eşimle yapmam lazım bir de süt sağmam lazım

Bunu ben de yapmak istiyorum benim kız hiçç sevmiyor küveti hem ten tene temas belki boş memeyi tutmasına yardımcı olur

Ayyy nasıl yapıyorsun sadece suyun altına giriyorsunuz dimi ay şu silikon uçtan kurtulsam bayram edicem bu arada hipp combiotik vermeye başladım çok sevdii
Ben artik bi kolumla tutup diger elimle sampuanliyorum once sen gir dusa suyun sicakligini ayarla sonra esin versin bebegi soyup yavas yavas ayaklarindan baslayarak islat ki irkilmesin sonra pamuk gibi oluyolar oyy afiyetle icsin

Ben artik bi kolumla tutup diger elimle sampuanliyorum once sen gir dusa suyun sicakligini ayarla sonra esin versin bebegi soyup yavas yavas ayaklarindan baslayarak islat ki irkilmesin sonra pamuk gibi oluyolar oyy afiyetle icsin
Kendini de sampuanlıyor musun canım kafamda planlamaya calısıyorum

Aynı durumdayız geceleri çok ağlamadan alıyordu memeyi şimdi onda da ağlıyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan katılıyor resmen göğsüme vuruyor 2 aylık şuan ama mamayı içince gaz dışında sorun yok

Merhaba bahsettiğin şey kapsül hap mı ben hap yutamıyorum da

Sen pro olmuşsun ilk bi şampuansız deniyim de cesaret gelince tel ele geçerim

Sütüm artsın diye power pumping yapayım diyorum, bir kez bile sonuna kadar gelemedim yaaa.. 1-1 buçuk saat oturup sadece sağım yapabilen var mı??

Sütüm artsın diye power pumping yapayım diyorum, bir kez bile sonuna kadar gelemedim yaaa.. 1-1 buçuk saat oturup sadece sağım yapabilen var mı??
Mumkun degil kisiden kisiye degisir ama ben gunluk 2 fincan dm’den aldigim stilltee’yi iciyorum. 1 fincan rezene-anason-kimyon karisimi cayi iciyorum. Onun disinda kahvaltida bol bol tahin pekmez ve recel yiyorum baya susuyorum 3 litre iciyorumdur her gun. Tahin guzel sut arttiriyormus sagim yapmak bebekle cok zor yaa belki o uyurken olabilir ama ne kadar duzenli olur bilemiyorum

Oğlumun doktoru bu aylarda çoğu bebeğin boğazında süt kalır dedi

Gerçekten illet bir şey tek faydası yara olmuyor ama yara olmasını tercih ettirecek kadar bıktım ben de
Ben bıraktım canım 1. Ay kontrolünde doktora gittik silikon ucu almadan emzir dedi yanında ben de emzirdim iki gün boyunca öyle emzirdim ve emzirmeden sonra bolca incia gögüs ucu kremi sürdüm ve sütyen takmadın emzirme sütyeni vs, inanır mısın normalde yara olurdu hemen bu sefer olmadı, o gün bugündür de ucsuz emziriyorum gümüs kapakta takmadım sadece bolca krem sürdüm her emzirmeden sonra ve sütyen takmadım böyle bir denesene hazır yara degilken

Ben de o stillteeden içiyorum hatta çay gibi değil ılıyınca su gibi içiyorum, biri öyle daha iyi demiş deniyorum , hurma incir kayısı kurularından hoşaf yapıp blenderdan geçirip içiyorum, ben de en az 3 litre su.. dereotlu yoğurt yapıyorum daha ben ne yapayım tahin pekmez varmış bak yapmadığım, denensin valla ben anlayamadım pompayla 15-20 ml arası geliyor ama sağım sonrasında bile meme versem süt geliyor yutkunuyor silikonda da birikiyor ya da ne biliyim elimle sağınca süt geliyor süt var pompaya gelmiyor çok ilginç. İlk zamanlar tek memeden 30 ml gelirdi sonradan böyle oldu. Sanırım bebek emerken anlık üretim oluyor zaten sürekli emdiği için sadece gece uykusunda memelerim şişiyor, o da biraz.. ben istiyorum ki sağıp kenara koyabileyim doya doya içsin yok olmuyor iki saatte bir sağmam lazım ki gün sonunda 50-60 ml biriksin

Ama senin bebiş almış benimki boş memeyi almıyor önce çırpınıyor zorlayınca ağlıyor sürekli deniyorum farklı pozisyonlarda emzirirken deniyorum yok sütü sıkıp ağzına sokmaya çalışıyorum sütü yutup memeyi farkedince öğürüyor gerçekten kendimden geçtim yeter ki boş memeyi tutsun ama ağzının ucuyla emmeye çok alıştı bir de meme ucunun sert ve büyük olmasına sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…