- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.741
Sling ne oluyor acemi ilaç damla felan mıDeğer ama annesi sling kullanıyor musun bizimki hiç sevmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sling ne oluyor acemi ilaç damla felan mıDeğer ama annesi sling kullanıyor musun bizimki hiç sevmedi
Cok rahat oluyor ama bebegin kafasi duz kaliyor sanki rahat edemiyor gibi. Yastik koyuyormusun canim bebegeKızlar yatar pozisyonda emziriyor musunuz?? Bunu keşfettiğimden beri kadar rahat ediyorum ki insan oturmaktan da yoruluyormuş. Bebiş uyuduktan sonra usulca yanından çekiliyorum oh mis, kucaktan yatağa koyma derdi de yokk
Biogai dogal bi probiyotik canim hergun ver bagirsak duzenleyici. Doktorumuz cok sikisirsa nirse harweys damla 20damla ver dedi o gaz ilaci oluyorKızlar günaydın benim bebisin gazı cok var hiç bitmiyor bigaia damla başladık ama pek fayda etmiyor kakasını da dünden beri gene yapmadı rahatsız oluyor cok gaz sorununu nasil bas ediyorsunuz memeyi bile etmiyor su savcıdan dolayi
Bende düzenli veriyorum umarım ise yararBiogai dogal bi probiyotik canim hergun ver bagirsak duzenleyici. Doktorumuz cok sikisirsa nirse harweys damla 20damla ver dedi o gaz ilaci oluyor
İkisini aynı abda mı kaynatıp içeceğiz acabaKizlar uyumayan bebekler icin 1tatli kasigi anason 1tatli kasigi rezene demleyip icin sutunuzden gecer.gercekten faydasi var..
Bizde bir aylık olduk ilk haftalar sarılık olmasın diye uyandirirdim.simdi gece ne zaman uyanırsa veriyorum kendim uyandırmiyorum.3 saatte bir uyanıyor benimki.Kizlar benim findik uyurken bazen saatte 1 uyanip emmek istiyor bazen 3-3.5 saat sonra istiyor eger uyaniksa da her an aklinda meme, o ayri acaba 3 saat beklemeyip uyandirsam mi diye dusunuyorum bizim ebe 3 haftalikken birak uyusun 4-5 saat diyordu gece icin. Ama daha doktora gidemedigimiz icin ona soramadim. 4 haftayi bitirdik salsam mi cocugu artik bilemiyorum…
BernaHic vermedi canım nasil bir fitil bu
Kanguru gibi ama tamamen kumaştan olan şey var ya bebeği onunla kendimize sarınca iki el de boşa çıkıyor ama bizim kız sıkıya gelemiyor hiç sevmediSling ne oluyor acemi ilaç damla felan mı
Ben koymuyorum hep yan yatırıyorum kendisi altta kalan kolunu başının altına koyuyor ikimiz de yan yatıp karın karına değince sıkıntı olmuyor kendim de yastık almıyorumCok rahat oluyor ama bebegin kafasi duz kaliyor sanki rahat edemiyor gibi. Yastik koyuyormusun canim bebege
Bizim ebe de bana eğer uyuyorsa daha iyi sen de uykunu alırsın sadece gece fazla emmediği için gündüz daha çok emzirmen lazım demiştiiiKizlar benim findik uyurken bazen saatte 1 uyanip emmek istiyor bazen 3-3.5 saat sonra istiyor eger uyaniksa da her an aklinda meme, o ayri acaba 3 saat beklemeyip uyandirsam mi diye dusunuyorum bizim ebe 3 haftalikken birak uyusun 4-5 saat diyordu gece icin. Ama daha doktora gidemedigimiz icin ona soramadim. 4 haftayi bitirdik salsam mi cocugu artik bilemiyorum…
Benim kızz onda kıyameti koparırKanguru gibi ama tamamen kumaştan olan şey var ya bebeği onunla kendimize sarınca iki el de boşa çıkıyor ama bizim kız sıkıya gelemiyor hiç sevmedi
Aayyy bunu bende yapmak istiyorum ama hiç denemedim valla bugün full uykusuzuz ve sürekli emzirmekten sırtım ağrıdı keşke yatarak emzirebilsem erken mi Aceba onun için falan dedim kendi kendimeKızlar yatar pozisyonda emziriyor musunuz?? Bunu keşfettiğimden beri kadar rahat ediyorum ki insan oturmaktan da yoruluyormuş. Bebiş uyuduktan sonra usulca yanından çekiliyorum oh mis, kucaktan yatağa koyma derdi de yokk
Yaaa çok fena olmuş ama nasıl geri kapandı 10 cm den onu anlamadım kuzu ilk defa duydum 9 ebe nedir arkadaş hastahane hep gelseydi keşke e tabi doğuramazsin o şekilde o ne ya biraz akışına rahatına bıraksalar keşke ve az kişi olsa ne kadar zorlaştırıyorlarYa vermediler inat ettiler. Devlet hastanesinde çok zor epidural yada sezeryan yapıyorlar. O kadar kötüydü ki acikligim önce 10 santim oldu sonra stresten 5 e geri düştü. 9 tane ebe geldi doguramadim. Sonra doktoru çağırdılar. Zorla oldu
2bende bi danışayım doktora versinBerna
Canım bak fitil bu.Eki Görüntüle 3450751
Aynı bu kızlar fena
Olsun geçecek bugün kızım uyurken izleyince sakinleşme fırsatım oldu. Çok şükür yanımızda kucağımızdalar. Onlar için de zor büyüme ağrısı falan var belki bilmiyoruz ki anlatamıyorlar öyle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sakin kalırsak daha güzel olacak inşallahDoğum yaptığından beri en zor günüm diyebilirim.saat 11 den başladı mizmizlanmaya taa bu saate kadar.diger kızıma kahvaltı mi hazirlasam duş mu alsam temizlik mi yapsam napacagimi şaşırdım.asla durmadan ağladı sonunda uyudu ama bittim bende.ustum basım berbat halde savaştan çıkmış gibiydim
Sling almadım ama almayı düşünüyorum genellikle seviyor bebisler acemi senin ki niye sevmedi özgür ruhlu kızKanguru gibi ama tamamen kumaştan olan şey var ya bebeği onunla kendimize sarınca iki el de boşa çıkıyor ama bizim kız sıkıya gelemiyor hiç sevmedi
Ben de emziriyorum ama korkuyorum çünkü emzirirken çok uykum geliyor ama bebişi öyle izlemek çok güzel ya gözünün içine bakıyorAayyy bunu bende yapmak istiyorum ama hiç denemedim valla bugün full uykusuzuz ve sürekli emzirmekten sırtım ağrıdı keşke yatarak emzirebilsem erken mi Aceba onun için falan dedim kendi kendime