- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.601
Kizlar bebişim 5 gibi başlayıp akşam 12 ye kadar sürekli mizmizlaniuor memede durmuyor sütüm mu yetmiyor diycem ama sadece akşamları başlıyor yarin bi doktora göturucem belki gaz sancısı falandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coook tesekkurlerrYenidoğan sivilcesi, süt aknesi diyorlar bahsettiğinize. Büyük kizimda yoğun olmuştu ama bu bebeğimde o kadar yoğun değil, ancak geçen hafta başladı olmaya. Hemen kremini aldım. Anında geçiriyor, bı bakın isterseniz
Ayy ben bu. Les gibi terliyorum her gun dus almama ragmen kokuyorum gercekten sinirlerim bozuldu deodorant sıkmak istemiyorum bebege kokmasin diye de sıkmasam bu sefer ter kokuyorum korkunc bir dongu…Kızlar sizdede çok fazla terleme oluyormu ya doğumdan sonra hala geçmedi terlemelerim. Araştırdım 40 gün sürebiliyormuş normalmi acaba. Klimanın altında terliyorum şaka gibi
Seni korkutmak istemem ama benim ilk kızım öyleydi boş yere ağlardı.sutu vardı gazı yoktu ama ağlardı.kolik demişti doktorum inşallah senin bebiş oyle değildir.atak haftası da olabilirKizlar bebişim 5 gibi başlayıp akşam 12 ye kadar sürekli mizmizlaniuor memede durmuyor sütüm mu yetmiyor diycem ama sadece akşamları başlıyor yarin bi doktora göturucem belki gaz sancısı falandır
Banada aıle hekımınde kı doktor dedı genız akıntın var ılerlemesın antibiyotik kullannamazsın dedı eczaneden fizyolojik serum al dedı ama nasıl kullanılıyor bu tam bilmiyorum burnumuza cekıp bogazımdan yutucazCanım eczanelerde serum fizyolojik var ondan al bana da doktor soyledi burun akıntısı için genizde de işe yarar bence siringayla burnu temizlerken belki rahatlarsın biraz o akıntı yapıyor öksürüğü
Evet çok kötü kokuyorum maalesefKızlar sizdede çok fazla terleme oluyormu ya doğumdan sonra hala geçmedi terlemelerim. Araştırdım 40 gün sürebiliyormuş normalmi acaba. Klimanın altında terliyorum şaka gibi
Cok normal canim hamilelik gecirdin.. simdide emziriyorsun ki buyumustur. 3-4 aya gogusler terbiye olur küçülürKızlar göğüslerim aşırı büyüdü. 80 ya da 85 giyerdim önceden şimdi 100 olmuştur. Kocaman oldu ve eşim de gülerek takılmaya başladı
Kizlar ben rollon kullaniyorum emziriyorumda zarari varmi bilginiz varmiEvet çok kötü kokuyorum maalesef
Bigai probiyotik onerdi bizim doktorumuz. Gazdan dolayi cok sikisiyorsa nurse harveys 20damla verebilirsin dediSelam kızlar ne zamandır yoktum. Bebeğim gaz ya da karın ağrısı çektiği için bu saatleri buluyoruz hergün. Gaz ya da karın ağrısı için etkili bir yönteminiz var mı?
Doktoruma danışıp alabilirim çok duydum iyi diye çünküBigai probiyotik onerdi bizim doktorumuz. Gazdan dolayi cok sikisiyorsa nurse harveys 20damla verebilirsin dedi
Ben de rolon düşünüyorum artıkKizlar ben rollon kullaniyorum emziriyorumda zarari varmi bilginiz varmi
Bnimde sabah 9 gubi öğlen 1 kadar ve evrt bnimki gaz tutuyo yada kaka yapmyo diye öle yapinca rahstlyip yatyo blki seninkide öyledir sütüm yetiyor şükürKizlar bebişim 5 gibi başlayıp akşam 12 ye kadar sürekli mizmizlaniuor memede durmuyor sütüm mu yetmiyor diycem ama sadece akşamları başlıyor yarin bi doktora göturucem belki gaz sancısı falandır
Maalesef bu durum bende de var günde kaç kez duşa giriyorum belli değil özellikle geceleri ensem saç diplerim terliyorKızlar sizdede çok fazla terleme oluyormu ya doğumdan sonra hala geçmedi terlemelerim. Araştırdım 40 gün sürebiliyormuş normalmi acaba. Klimanın altında terliyorum şaka gibi
İnşallah küçülür ya çok ağırlık yapıyor vücudumaCok normal canim hamilelik gecirdin.. simdide emziriyorsun ki buyumustur. 3-4 aya gogusler terbiye olur küçülür
Offf hemde nasıl varya resmen su kaynatiyorum hele de emzirirken ve kötü kokuyorum hayatta terim kokmazdi kendimden tiksindimKızlar sizdede çok fazla terleme oluyormu ya doğumdan sonra hala geçmedi terlemelerim. Araştırdım 40 gün sürebiliyormuş normalmi acaba. Klimanın altında terliyorum şaka gibi
Saç diplerim hep ıslak benimde hiç kurumuyor ay sürekli duşa Giresim var ama girsem de aynı oluyor geçici bir durum mu bu ya lütfen geçici diyinMaalesef bu durum bende de var günde kaç kez duşa giriyorum belli değil özellikle geceleri ensem saç diplerim terliyor
Benimki de aynı saatlerde öyle ya dürtüyorlar sanki gündüz bal gibi akşam sirke suratKizlar bebişim 5 gibi başlayıp akşam 12 ye kadar sürekli mizmizlaniuor memede durmuyor sütüm mu yetmiyor diycem ama sadece akşamları başlıyor yarin bi doktora göturucem belki gaz sancısı falandır
Ben de anlamıyorum ki canım yatana kadar öyleSeni korkutmak istemem ama benim ilk kızım öyleydi boş yere ağlardı.sutu vardı gazı yoktu ama ağlardı.kolik demişti doktorum inşallah senin bebiş oyle değildir.atak haftası da olabilir