- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.581
Yokbebegim dogurdum 1 hafta sonra yattıBaya gec yatmıs sen dogum yapalı 3 hafta olacak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokbebegim dogurdum 1 hafta sonra yattıBaya gec yatmıs sen dogum yapalı 3 hafta olacak sanırım
Benim oğlumdada var hergün banyo ettir canım gider sıcaktanda oluyo bide anne sütündende oluyormuş ama ben oğlumu hergün yıkıyorum gitti bile bazende çıkıyorKizlar bizimkinin yuzunde kabarciklar cikti birden. Oyle suratini sapir supur da opmuyorum kesinlikle… ne yapmak lazim
Bende bunu sorucamtım. Büyük ihtimal sıcaktan. Çünkü bizde hiç öpmüyoruz.Kizlar bizimkinin yuzunde kabarciklar cikti birden. Oyle suratini sapir supur da opmuyorum kesinlikle… ne yapmak lazim
Bunu al canımBen akşam 9da veriyorum gece rahat versin diyeKızlarrr
Güzel etkili ön erebileceğimiz gaz ilacı var mı acaba.
İsilik olabilir miKizlar bizimkinin yuzunde kabarciklar cikti birden. Oyle suratini sapir supur da opmuyorum kesinlikle… ne yapmak lazim
Bnim de iki buçuk gün yapmadı buraya da yazdm hata bn birsz zeytinyağı verdim bir arkadaş götürmüş doktor cay kaşığı kadar azick ver demiş bnde büyük oğlumda veriyordum bundada verdin iki saat sonra bir yaoti öle böle değilKızlar benim bebişim 3 gündür kakasını yapmıyor böyle bi durum yasiyaniniz oldu mu doktora götürmem gerekiyormu ilk anneligim pek bi bilgim yok
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal. Emiyorsa huzursuz degilse ve uyuyorsa sorun yok.Kızlar benim bebişim 3 gündür kakasını yapmıyor böyle bi durum yasiyaniniz oldu mu doktora götürmem gerekiyormu ilk anneligim pek bi bilgim yok
Bizde bugun ultrason cektrdik. Gozede 2.ayda gidecegiz canimEvet mutlaka yaptırın kalça çıkışını anlayamazsınız açısı var hayat boyu sıkıntı yaşamasın yürümesini falan etkiliyormuş. Göze de gitmek gerekli biz geçen hafta hepsine gittik ama benimki prematüre olduğu için zaten çok takibi oluyor. Kalça 2. Ayda değil miydi normal zamanda doğanlarda ?
Bende veriyim o zaman teşekkür ederim canımBnim de iki buçuk gün yapmadı buraya da yazdm hata bn birsz zeytinyağı verdim bir arkadaş götürmüş doktor cay kaşığı kadar azick ver demiş bnde büyük oğlumda veriyordum bundada verdin iki saat sonra bir yaoti öle böle değil
Biraz huzursuzAnne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal. Emiyorsa huzursuz degilse ve uyuyorsa sorun yok.
İsilik degil yaa daha cok sivilce gibiİsilik olabilir mi
Kizlar bizimkinin yuzunde kabarciklar cikti birden. Oyle suratini sapir supur da opmuyorum kesinlikle… ne yapmak lazim
Yenidoğan sivilcesi, süt aknesi diyorlar bahsettiğinize. Büyük kizimda yoğun olmuştu ama bu bebeğimde o kadar yoğun değil, ancak geçen hafta başladı olmaya. Hemen kremini aldım. Anında geçiriyor, bı bakın istersenizBende bunu sorucamtım. Büyük ihtimal sıcaktan. Çünkü bizde hiç öpmüyoruz.
Biagai etkilemez canım bende kullanıyorum 5 damla olarak6. Haftamıza girdik üc dört gündür o kadar iyiydi ki bebeğim tam atlattık sürecleri derken bugün cıldırmıs gibiydi o da ben de gün icinde sadece iki saat uyudu sürekli emmek istedi cok gazı vardı muhtemelen çıkaramadıkca delirdi, iki gün önce biagaia basladık o mu etkiledi bilmiyorum aşırı yoruldum bi on dakikada bile uzanamadım bugün ne yorucu bu annelik
Bm çok aşırı derecede terliyorum yapış yapış oluyorum artkKızlar sizdede çok fazla terleme oluyormu ya doğumdan sonra hala geçmedi terlemelerim. Araştırdım 40 gün sürebiliyormuş normalmi acaba. Klimanın altında terliyorum şaka gibi