- 17 Eylül 2023
- 14
- 7
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.221
Başlarda böyle olur canım güzel artmışİyi akşamlar
kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlarda böyle olur canım güzel artmışİyi akşamlar
kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
inşallahBaşlarda böyle olur canım güzel artmış
Erkek gibi canım iri duruyor iri bebekler genelde erkek oluyormelegim can canım bugunde kalp atisini duyduk cok sukur hala ayni fikirdemisin vajinal ultrason erkekmi diyorsun mesirmacunu canim ekleyebilirsin 6+4 kalp atisini duydum 5+4 te kese gorduk
Kaderimiz ayni imişBen aranızdan çekiliyorum bebeğin kalbi durmuş yarın sabah kürtaj oluyorum . Hiç kanama ağrı. Hiç bişi olmadı bugün doktorda öğrendim sizlere sağlıklı doğumlar diliyoruz Allah’a emanet olun
Bende 3. Kişiyim sanırımcanmmmm bende aradan çekilenlerdendim düüşüğüm oldu benmde allah sabr versn ilk defa yaşadım ve gerkten zormuş. sen kontrolünde m öğrendin
Bakalim canım ilk seni etiketlicem ogreninceErkek gibi canım iri duruyor iri bebekler genelde erkek oluyor
Benimkine de bakabilir misiniz karindanCanım vajinal mi karından mı belirtmezsen anlayamam
Rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim.. Coookkk üzüldüm, benim de bir kaybım oldu.. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim o acının ki Allah hiç kimseye yaşatmasın.. En azından hamile kalabildiğini gördün, yine olur sen içini ferah tut.. Olanda da olmayanda da hayır vardır.. Tevekkül et ve Yaradana teslim ol.. Allah dayanma gücü versinBende 3. Kişiyim sanırım
İyiyim canım benim sen nasılsın çarşamba günü doktora gideceğim güzel şeyler umut ediyorum birşey soracaktım ben de 7haftalıkken kasıkların da hafif ağrılar olmuşmuydukey23 nasılsın kuzum
Ben 7+3 üm, bugün sol kaşığım ağrıdı bayağı akşam üstü, bacağıma vurdu hatta, sonra geçti. Ara ara oluyor bu zamanlarda normal .İyiyim canım benim sen nasılsın çarşamba günü doktora gideceğim güzel şeyler umut ediyorum birşey soracaktım ben de 7haftalıkken kasıkların da hafif ağrılar olmuşmuydu
Anladım ben de 7+3 üm aynısı bende de oldu normal de bunları normal karşılardım da işte riskim olunca herşeyi fazlasıyla soruyorumBen 7+3 üm, bugün sol kaşığım ağrıdı bayağı akşam üstü, bacağıma vurdu hatta, sonra geçti. Ara ara oluyor bu zamanlarda normal .
Şimdi bir de şöyle birşey var, normal regl tarihi yaklaştığında, döngü zamanı geldiğinde, vücut hamile olsan dahi yine o regl ağrısını hissedermiş, alışılagelmiş çünkü diyorlar :) ben diğer çocuklarda da hissederdim, bunda da oluyor. Şiddetli can yakan bir ağrı olmadıkça sorun yok Allahın izniyleAnladım ben de 7+3 üm aynısı bende de oldu normal de bunları normal karşılardım da işte riskim olunca herşeyi fazlasıyla soruyorum
Aynı bende öyleyim evde Bi ultrason cihazı olsa rahatlcm resmen şu 6 Kasım daki randevu gelene kadar..kafam da en ufak bi sknti hissetsem bin tilki içimi rahatlatamyrm diğer 2 kayiptan sonra..dua ediyorum bol bol sadece bu sefer zamana bıraktım diyorum ama içim tabii..Anladım ben de 7+3 üm aynısı bende de oldu normal de bunları normal karşılardım da işte riskim olunca herşeyi fazlasıyla soruyorum
Van da gidebileceğim bir doktor önerisi arıyorumBen Van geliniyim sayılır mı
Rabbim güzel haberler aldırsın kuzum , evet ağrı oluyor çok normal ona kafanı takmaİyiyim canım benim sen nasılsın çarşamba günü doktora gideceğim güzel şeyler umut ediyorum birşey soracaktım ben de 7haftalıkken kasıkların da hafif ağrılar olmuşmuydu
kuzum kanaman varsa doktora gözükmeni tavsiye ederim , ona uygun bir ilaç tedavisi verirler kanamanın artmaması içinYa benim gece de olmuştu sabah da oldu kahverengi az az zaten her gün akintim olurdu da bugün bordo gibiydi kan rengine yakın tuvaletten sonra silince de peçeteye piti gibi bisey geldi anlamadm ne yapsam direk uzandım yatıyorum ama..doktora desem yatis yapar gibi riske atmayı sevmez içimde aslında Bi ultrason olsa içim ferahlar gibi ne yapsam bilemedm
kuzum Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin. benimde 1 kalp durması 1 kimyasal var şimdi tekrar nasip oldu çok şükür. Evet yol engebeli , sabır istiyor lakin sabrın sonu selamettir, dualarım sizlerleBende 3. Kişiyim sanırım