- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.181
Çok teşekkür ederim kızlar müsait olunca gideyim o halde
git kuzum ben de gidicem uygun zamanda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kızlar müsait olunca gideyim o halde
canım hoşgeldin ekledim listeye , sağ salim kucağına nasip olsun inşallahhMerhabalar beni de
Merhabalar beni de listeye ekler misiniz rica etsem yaş 36, sat 10.08.2023, kese ilk defa 5+4'te görüldü, çok minik olduğu için kalp atışını henüz duyamadık. İki yıl önce bir düşüğüm oldu maalesef, bu ikinci bebeğim.. Onun kalp atışını 6 haftalıkken duyduk ama 9 haftalıkken atan minik kalbi durdu.. Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok güzeller güle güle kullan inşallah nerden aldın bende istiyorumKızlar Günaydın, ben indirimde bir set görmüştüm onu diktirdim bu sabah geldi benim fasulyenin ilk çeyizi Eki Görüntüle 3325897
İçindekiler;
Babynest yatağı
Baş yastık
Ponponlu pike
Elyaf pike
Bulut yastık
Yıldız yastık
Puset örtüsü
Puset minderi
Puset iç kılıf
Bebek Arabası minderi
Çantalı alt açma minderi
Çantalı alt açmannin minik yastığı
Normal alt açma minderi
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Çok geçmiş üzülmeyin diyeceğim ama üzülüyor insan. Ben de yaşadım aynı durumu. Demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş daha çok ilerleyip bir şey olmasından iyidir diye teselli ettim kendimi. 4 ay sonra şimdi tekrar hamileyim. İnşallah sizler de yeniden güzel haberler alacaksınız.Benimde ilk oluyor bugün kontrolde öğrendim yarın kürtaj olucak hayırlısı böyleymiş Allah verdi o aldı geri inançlı bir insanım kısmet
çok üzüldüm , Rabbim sabır versin , tekrar sağlıkla nasip olsun inşallahCumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
Çok teşekkür ederiz canım, İnstagramda babynest diye bir sayfa var oradan aldımCanım çok güzeller güle güle kullan inşallah nerden aldın bende istiyorum
Çok geçmiş olsun, rabbim tez vakitte yeniden nasip etsin sağlıkla inşallahCumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
Canım benim sabırlar diliyorum, Allah tez vakitte gönlündekini versin sana tekrar sağlıkla sıhhatle...Cumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
Canım merhaba hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat da 13.09 uygulamada 6+5 gözüküyor henüz Dr hiç gitmedim Perşembe günü randevum var yani o gün 7+1 oluyor inşallah duyarım kalp atışını ve keseyi görürüm heyecanlanıyorumMerhaba beni de ekler misiniz 13.09.2023 sat bugün 6+6 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü bebeği de gördü ama kese de bebek de çok küçük dedi kalp atışını duymadı 10 gün sonra gel dedi bende ne yapacağımı bilemedim
Merhaba, bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu? Her şey yolundadır umarım. Ben de coraspirin kullanıyorum. İki düşükten sonra genetik test yaptırdık ve bende de pıhtılaşma bozukluğu cıktı. Şu an coraspirin kullanıyorum.Benim de 2 kaybım oldu pitilasma çıktı doktorum corasprine tekrar düşünmeye başladığım zaman 1 Ay önce baslatmsti hamile kaldığın an hemen gel demişti ben adete Bi kaç gün kale test yaptım çizgiyi görünce gittim hemen kan filan verdim baktık hamileyim hemen günde Bir oksapar igneye başladık yani bana bebek kesede olusmadan başlamamz gerekiyor demişti ara ara kanamam oldu sonra lekelenmem şükür şimdilik iyi gibiyim sürekli yatıyorum nerdeyse bugün 7+1 iz kalp atisimizi dinlemek için randevumuz var dua ediyorum diğer ikisini de bu zamanlarda kaybetmiştim..
Cumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
Bu profil silinmiş olabilir diyor sanırımkey23 nasılsın kuzum
Merhaba canım senin adına çok sevindim ben adet günümde öğrendim 32 günde bir oluyorum 15 ekimde olmadım ama çok fazla belirtim vardı hissetmiştim açıkçası o yüzden hemen doktora koştum tatbiki daha çok erken suan bende 6+6 haftadayım ama benim yumurtalama günüm 1 ekimdi yani o zaman olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok küçük geliyor daha, 7 kasımda randevum var o zaman insallah kalp atışını da duyarızCanım merhaba hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat da 13.09 uygulamada 6+5 gözüküyor henüz Dr hiç gitmedim Perşembe günü randevum var yani o gün 7+1 oluyor inşallah duyarım kalp atışını ve keseyi görürüm heyecanlanıyorum
Hayırlı olsun bu arada insallah keseyi de kalp atışını da duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım merhaba hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat da 13.09 uygulamada 6+5 gözüküyor henüz Dr hiç gitmedim Perşembe günü randevum var yani o gün 7+1 oluyor inşallah duyarım kalp atışını ve keseyi görürüm heyecanlanıyorum