2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215

Eklentiler

• IMG_20231023_112253.jpg
    IMG_20231023_112253.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar ilk çamaşırımda kahverengi-kırmızı leke fark ettim fitil koyarken parmağım kan oldu. Normal değil dimi 😭
Kahverengi lekelenmeler normal sayılır ama kırmızı görüyorsanız o tehlikeli diye biliyorum. Siz yine de endişe etmeyin doktora görünün

Canımm senin ve bebişinin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 😇 aklım sende sürekli
Günaydın canım
Çok teşekkür ederim
Az önce detaylı ultrasona girdim bebek 7+3 le uyumlu kalp atışı da normal. Onun haricinde radyoloji uzmanı başka bir şey demedi. Kadın doğum doktoru sabah vizitine geldiğinde ultrasona gidiceksin sonucun çıkınca konuşuruz dedi gitti onu bekliyorum şu an.

Kızlar günaydın, özel hastaneye gidip hem de aile hekimine muayene için giden var mı? Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.

Günaydın canım
Çok teşekkür ederim
Az önce detaylı ultrasona girdim bebek 7+3 le uyumlu kalp atışı da normal. Onun haricinde radyoloji uzmanı başka bir şey demedi. Kadın doğum doktoru sabah vizitine geldiğinde ultrasona gidiceksin sonucun çıkınca konuşuruz dedi gitti onu bekliyorum şu an.
İnşallah sağlıkla ilerler kuzum sen strese girme bol bol dınlen ilk 3 ay zor geçiyor bol bol dınlen

Kızlar günaydın, özel hastaneye gidip hem de aile hekimine muayene için giden var mı? Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Aile hekimi kontrol yapmıyor ki canım sadece aşı vs yapıyor oraya da gidip bildirmen gerekiyor sadece hamile olduğunu doğumdan sonra bebeği takıp ediyorlar boy kilo aşı topuk kanı vs yapıyorlar

Canım gitmen gerekiyor diye biliyorum. Hatta özeldeki doktor beni yönlendirmişti sağlık ocağına aile hekimine git onlarda test yapıyor takibe alıyorlar diye.

ben geçen hafta gittiğimde sonuçlar çıkınca gel, ebeyle görüş dedi kuzum , onlar işte bazı sorular soruyorlar , bide aşı zamanın gelince şu zaman gel diyip bilgi veriyo,
aşıya geldiğinde kalp atışı cihazı var bi onla dinliyor o kadar kuzum

Kızlar Günaydın, ben indirimde bir set görmüştüm onu diktirdim bu sabah geldi 😂 benim fasulyenin ilk çeyizi 🧿🤣
IMG_2074.jpeg

İçindekiler;
📌Babynest yatağı
📌Baş yastık
📌Ponponlu pike
📌 Elyaf pike
📌 Bulut yastık
📌 Yıldız yastık
📌Puset örtüsü
📌Puset minderi
📌Puset iç kılıf
📌 Bebek Arabası minderi
📌 Çantalı alt açma minderi
📌 Çantalı alt açmannin minik yastığı
📌 Normal alt açma minderi
📌 Emzirme önlüğü
📌 Emzirme yastığı

kızlarrr selammm iyi haftalar :) biz doktorun istediği kan tahlillerini vermeye gittik gitmişken miniği gördük :) çok şükür herşey yolundaymış. çook merak ediyorum cinsiyeti haftalar yaklaştıkça insan daha da bi heyecablanıyor. sata göre 9+0 usg de 8+6 çıktı . görselini koyuyorum bakın teyzeleri :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-30 at 10.55.15.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-30 at 10.55.15.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 64
X