- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.921
Hafif sarımsı sümüksü akıntı bende de oluyor çok az ama. Kızımda fındık kadar pembemsi bi parca gelmisti nişanda. Bunlar akıntı diye düsünüyorumKızlar Günaydın biraz önce lavaboya gittim geldim bisey yoktu bi akıntı oldu oldu bende pecete koyayım hemen bi ıslaklık oluyo diye bi baktım sarımsı sümüksü biseydi sildim nişan mı diye suphelendim ama bilemiyorum ilk dogumumda hafif kanlıydı nişanım böylede olurmu ki nişan ?
Benim de öyle birşey geldi akşam sancı da çektim acile gittim açılma sancı yok dedi eğer nisansa en geç bir haftaya dogurursun canimKızlar Günaydın biraz önce lavaboya gittim geldim bisey yoktu bi akıntı oldu oldu bende pecete koyayım hemen bi ıslaklık oluyo diye bi baktım sarımsı sümüksü biseydi sildim nişan mı diye suphelendim ama bilemiyorum ilk dogumumda hafif kanlıydı nişanım böylede olurmu ki nişan ?
Gündüz yürüyüsü kasık agrısı yapmıyor muKizlar kontrolden çıktım herşey yolunda bebeğin kilosu 3700 doktora sordum normal doğurur muyum diye dedi en fazla 4 le dogurursun korkutma kendini ve hemşire arkadaş iliskiye gir sonrasinda sıcak suya otur ve gündüz yürüyüş yap akşam yapma akşam yapildiginda kasik ağrısı oluyor dedi çubuk tarçını suya koy akşama kadar git gel iç dedi ada çayı kuşburnu iç dedi rahmi yumuşatır açılır dedi normal doguracaklar bilginize
Yapsada gundüz yapsın demek istiyor hemşire demekki akşam olsa gece uyuyamazsın falanGündüz yürüyüsü kasık agrısı yapmıyor mu
Allah'ım yolunu kolaylaştırsin canım çok az kaldı bebeğine kavuşmaya maşallahAnlaşılıyor. İdrarını tutarsın ama bunu tutamıyorsun . Sızıntı şeklinde akıyor. Kaç saat oldu hâlâ da geliyor birden bire hepsi gelmedi. Sancılar giriyor 5 dkda bir. Ebeme muayene oldum 2 cm açıklık varmış
Ne bi haftası canım pzt yatış veriyo doktor banaBenim de öyle birşey geldi akşam sancı da çektim acile gittim açılma sancı yok dedi eğer nisansa en geç bir haftaya dogurursun canim
Ahududu içiyorum bende oda ise yarar dimi ya dur tarçını da koyayımKizlar kontrolden çıktım herşey yolunda bebeğin kilosu 3700 doktora sordum normal doğurur muyum diye dedi en fazla 4 le dogurursun korkutma kendini ve hemşire arkadaş iliskiye gir sonrasinda sıcak suya otur ve gündüz yürüyüş yap akşam yapma akşam yapildiginda kasik ağrısı oluyor dedi çubuk tarçını suya koy akşama kadar git gel iç dedi ada çayı kuşburnu iç dedi rahmi yumuşatır açılır dedi normal doguracaklar bilginize
Ben de pazartesi doğuruyorumNe bi haftası canım pzt yatış veriyo doktor bana41oluyorm pzt çünki daha beklemiyolar
Aynen canım ama onlar da en kötüsünü en başta söylüyorlarDoktorların her seyi lap diye söylemesi asırı kırıcı yaa . Biraz daha yumusatıp söylenebilir
Gibi gibi kuzumm biran önce girip çıkma kafasındayım sabah ilk ben giricem bide iyi oldu hemen hallettik sabaha
Gündüz hava yanıyor nasıl yürüyelim bayılır gideriz yollarda biz hamileler için en uygunu bence gece yürüyüşü en azından azda olsa serin ve güneş oluyorGündüz yürüyüsü kasık agrısı yapmıyor mu
Bilmyorum kuzum hic görüşmüyorum nosuda yok ben deJouu
Mesir macunu napıyor acaba ya hiç girmiyor buralara
Allah yardımcımız olsun insallahBen de pazartesi doğuruyorum
Hemen ıkı cocuklu anne modelini anlatırsın bır hafta da bır haftadırGibi gibi kuzumm biran önce girip çıkma kafasındayım sabah ilk ben giricem bide iyi oldu hemen hallettik sabaha
Amaann neolcak kuzum boyna emzirr tabi kızım iyice düşkün olcak bana baya o konuda zor olcak birşekilde atlatacağuuzzHemen ıkı cocuklu anne modelini anlatırsın bır hafta da bır haftadırşafak doğan güneş he