- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.645
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.321
Du bakalım yarına cvp verir illakiBilmiyorum ki ya anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du bakalım yarına cvp verir illakiBilmiyorum ki ya anlamadım
Vajinaya koyulcakmis canısı ağızdan da alınanlar var ama alerjik bir durum olmaması için ve vajinayı yumusatmasi için alattan koyulcakmisDu bakalım yarına cvp verir illaki
Bende 40. Haftayım 41 den sonra almamız gerekiyor dedi doktor hiçbir belirtim yok benim yürüyüş yapıyorum bol bol hareket ediyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek heyecanla bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz :)merhaba haziran anneler ben 40. haftanın içindeyim. doktorum bu hafta içinde doğurdun, doğurdun suni sancı ile doğumu başlatmamız gerekebilir dedi. bol bol aksak, kurbaga, ördek allah ne verdiyse o sekilde yürüyüşler yapıyorum. ahudu ve adaçaýı, corekotu yağı içiyorum, hurma yiyorum, perine masajı yapıyorum ama oğluşum kanala girdiği ve nişanım geldiği halde doğmak istemiyor sanırım ben sona geldim fakat baya endişeliyim. hareketleri vs de hâla karnımda partilemeye devam ediyor ama ya sancı gelmezse diye korku sardı bile sizlerde durum nasıl?
Gozunuz aydın canımKızlar ben dün dogurdum, dünya güzeli bir kızım oldu, 3.300 gram, sezaryen ilk gün anestezi etkisiyle kolay geldi ama hareket vs beni cok zorladı, herkes aynı degildir tabi, tam sütüm gelmese de ilk süt geldi bebek cis ve kaka da yapıyor öyle olunca yettigini düsünüyorum, her seye ragmen kokusu yetiyor bebişin, bekleyenler de saglıkla kavussun
Haaa iyi ozaman kızz kolay doğum olsun diye herhalde buVajinaya koyulcakmis canısı ağızdan da alınanlar var ama alerjik bir durum olmaması için ve vajinayı yumusatmasi için alattan koyulcakmis
MevsimmBende de sancı çıktı baktı canım açıklık var mı diye ay çok garip bir duyguymus
benim de sabah kontrolum var bakalım iyi haberlerimiz olur inşallah. yürümekten dermanım falan kalmadı. ben yürüdükce aşağıya değilde tepeme doğru kasıyor kendini anlamadım valla....Bende 40. Haftayım 41 den sonra almamız gerekiyor dedi doktor hiçbir belirtim yok benim yürüyüş yapıyorum bol bol hareket ediyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek heyecanla bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz :)
Ben iki haftadır kullanıyorum bı primroz yağını ebem önerdiği için. Alttan fitil gibi iki tane koyuyorum. Dün 1 cm açıklık var dedi doktor. Ben perine masajından sonra iki kapsul fitil gibi koyuyorumNe içinmis kuzu bu vitamin dedi ama doğuma yakın neden önerdi onu anlamadım buda balık yağı gibi üzerinde bol su ile alın yazıyor aynen sordum da dönmedi daha
Sagol kusumGozunuz aydın canım
Aynen bana da öyle geldi eğer biraz doğum geçecek olursa zamanından farklı bir yağ öneririm dediHaaa iyi ozaman kızz kolay doğum olsun diye herhalde bu
Aaa seda iyi ki kullanan biri çıktı bende hiç kullanılmadim napcam nasıl olcak bilmiyorum herkes biliyormuş gibi üstten geçip gidiyor diyorum ki hiç kullanmadım ben açıklama yapmadı eczacı neyse ne kadar içeri itiyirsun hemen eriyor mu yatmam falan mı gerekiyor kullanınca biraz bahseder misinBen iki haftadır kullanıyorum bı primroz yağını ebem önerdiği için. Alttan fitil gibi iki tane koyuyorum. Dün 1 cm açıklık var dedi doktor. Ben perine masajından sonra iki kapsul fitil gibi koyuyorum
Yok elifcim acı yok ilk defa böyle muayene oldum bir garip hissettim sadece zaten jel falan sürüyor ya kaygan oluyor o an çok birşey anlamadım hem çatı muayenesi yaptı aslında hem açıklığa baktı sancı olmasa bakmayacaktim dedi bunu da yaşamış oldum işte doğumda neler olcak bakalimMevsimm
Alttan muayene nasıl acılı felan mıı
Vardır bi bildiğiAynen bana da öyle geldi eğer biraz doğum geçecek olursa zamanından farklı bir yağ öneririm dedi
Kınayanın başına gelirim dikkatli olunnUlan acemiii senin gibi olacam diye korkuyorum
İşaret parmağınla iyice içeri it. Gece yatmadan hemen önce kullan. Kullandıktan sonra ayağa kalkmaAaa seda iyi ki kullanan biri çıktı bende hiç kullanılmadim napcam nasıl olcak bilmiyorum herkes biliyormuş gibi üstten geçip gidiyor diyorum ki hiç kullanmadım ben açıklama yapmadı eczacı neyse ne kadar içeri itiyirsun hemen eriyor mu yatmam falan mı gerekiyor kullanınca biraz bahseder misin
ya ben bu takviyelere ulaşamıyorum hüğğğ ahududu yaprağı çayı bile bulamadım… ah şu köşe başında bir aktar olacaktı…Dimi acemi için iyi olur dur atıyorum hemen aynen ahududu dedi sanırım ya mesaj atarım yine Dr a da
Çoook güzel olmuş hayırlı haberlerinii bekliyoruz canımmmEki Görüntüle 3437683 Ay şimdi hastaneden geliyorum süsleme işini hallettim yarına erken kalkmam lazım şimdiden heycan bastı beni. Ayıldığımda bilgi için gelirim kızlar yine buralara