- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
Ay inşallah bulursun cnm yerHmm anladım canım ozaman İstanbul Anadolu yakası diye bakayım bakalım
Bizimkinde yokmuş demekki canım ikili tarama yaptılar aslında ama demekki ayrıntılı bakmıyolar nys gittiğimde sorcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah bulursun cnm yerHmm anladım canım ozaman İstanbul Anadolu yakası diye bakayım bakalım
Bizimkinde yokmuş demekki canım ikili tarama yaptılar aslında ama demekki ayrıntılı bakmıyolar nys gittiğimde sorcam
Ben ayni şeyi sordum doktoruma içine sinmiyorsa bir gun birini diger gun diğerini ic dediKızlar demir ve multivitamin ne kullanıyorsunuz, benim doktorum demire kana bakıp başlatma kararı verdi ama şuan hem multivitamin de hem demir de folik asit var yaklaşık 750 mcg folik asit almış oluyorum oda fazla geldi çünkü 400 mcg gebelikte yeterli diye biliyorum, demir gynoferon yazmış, ben mi pimpiriklendim yoksa önemli değil mi bilemedim
Ocean Mummy ve Gynotardyferon kullanıyorum. 12. Haftadan itibaren demir dahil oldu multivitaminin yanına. Dediğiniz gibi 750 mcg oluyor. Biraz baktığımda Türkçe kaynaklar 400-800 arası diyor, yabancı kaynaklar da en az 600 diyor.Kızlar demir ve multivitamin ne kullanıyorsunuz, benim doktorum demire kana bakıp başlatma kararı verdi ama şuan hem multivitamin de hem demir de folik asit var yaklaşık 750 mcg folik asit almış oluyorum oda fazla geldi çünkü 400 mcg gebelikte yeterli diye biliyorum, demir gynoferon yazmış, ben mi pimpiriklendim yoksa önemli değil mi bilemedim
Benimkine 376 demişti 20li haftada gittiğimde canımBide 20.haftada olan kızlar bebişler kaç gr sizin acaba
Bu grubun ilk sayfsına bak canımKızlar bu doğum bilgilerimizi nerden görüyorduk hani ismin altında çıkıyor ya
Bende bunu yapmayı düşündüm ya şimdi doktora sorsam ne çok biliyorsunuz diyecekler diye çekindimBen ayni şeyi sordum doktoruma içine sinmiyorsa bir gun birini diger gun diğerini ic dedi
Haklısın ya biraz fazla evham yapıyoruz da çok vitamine yükleniyorlar gibi geliyor bazen de , folik asitinde fazlası zarar diye duydum ondan pimpiriklendimOcean Mummy ve Gynotardyferon kullanıyorum. 12. Haftadan itibaren demir dahil oldu multivitaminin yanına. Dediğiniz gibi 750 mcg oluyor. Biraz baktığımda Türkçe kaynaklar 400-800 arası diyor, yabancı kaynaklar da en az 600 diyor.
Doktorlarımız bunun farkındadır diye düşünüyorum. Telaş etmeyelim. :)
22+2'de gittim ben kuzumKaç haftalıkken gittin canım detaylıya
22+2'de gittim canım ama ultrasona göre 22+6 çıkmıştıKaç haftalık gittin
Canım bana doktor devit3le gyneferon vermişti. İkisini de kullanmadım. Yediklerime dikkat ediyorum. Dün sağlık ocağında kan verdim değerlerimin hepsi normal çıktı 24+3teyim. Folik asitte en fazla 400 olması gerekiyor diye biliyorumKızlar demir ve multivitamin ne kullanıyorsunuz, benim doktorum demire kana bakıp başlatma kararı verdi ama şuan hem multivitamin de hem demir de folik asit var yaklaşık 750 mcg folik asit almış oluyorum oda fazla geldi çünkü 400 mcg gebelikte yeterli diye biliyorum, demir gynoferon yazmış, ben mi pimpiriklendim yoksa önemli değil mi bilemedim
Benim demirim kontrol edildi canım düşüşte ferritinde düşük, gebeliğin başında ikiside iyiydi, bide benim 2 gebelik arası çok kısa oldu daha oğlan 13 aylık , emzirmeyi de yeni kestim o yüzden kullanman lazım dedi doktor, yoksa vitamin işine mesafeliyim bende çokta kilo yapıyor çünküCanım bana doktor devit3le gyneferon vermişti. İkisini de kullanmadım. Yediklerime dikkat ediyorum. Dün sağlık ocağında kan verdim değerlerimin hepsi normal çıktı 24+3teyim. Folik asitte en fazla 400 olması gerekiyor diye biliyorum
Anladım canım aynen kilo yapıyormuş onlar. Allah yardımcın olsun öyleyse kullan tabikiBenim demirim kontrol edildi canım düşüşte ferritinde düşük, gebeliğin başında ikiside iyiydi, bide benim 2 gebelik arası çok kısa oldu daha oğlan 13 aylık , emzirmeyi de yeni kestim o yüzden kullanman lazım dedi doktor, yoksa vitamin işine mesafeliyim bende çokta kilo yapıyor çünkü
Canım tsh normal serbest T4 benim de düşük çıktı, doktorum önemsemedi, sende doktorunun söylediğini benimle paylaşır mısınKızlar kan vermiştim. Serbest T4 düşük çıktı bi bilgisi olan var mı. Nette hipotroid fln yazıyor ama anlamadım. Doktor kontrolüm haftaya
Benim de tsh düşük serbest t4 de bir tık yüksek. Bir şey gerekmiyor dedi doktorum:)Canım tsh normal serbest T4 benim de düşük çıktı, doktorum önemsemedi, sende doktorunun söylediğini benimle paylaşır mısın
Böbrek genuslemesını dert etme doğumdan sonra bıle duzelıypr cnm benım tosuncuk ya hala var 7 mm genıslık cerrah takıpte tutuyor sadece 15 mm gecınce uzman devreye gırıyor22+2'de gittim canım ama ultrasona göre 22+6 çıkmıştı