Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erkek hissettim, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar. Bugün doktordan geldik. 13 haftalık. Cinsiyet tahminin de bulunabilir misiniz?
Canım ben eskişehir osmangazi üniversitesinde yaptırmıştım 13 haftalıkken. Ücretsiz yapılıyor ama 3 haftaya çıkıyor. Sadece 260 lira mı ne vezneye yatırmıştım onun dışında ücret ödenmiyor. Gerçi şimdi okudum orayı biliyorum demişsin. İçini ferah tut inşallah bebişinde olumsuz hiçbir şey çıkmayacakKızlar acil fetal dna yapanlar nerde yaptınız acaba ve kaç günde çıktı doktorumuz önerdi
Ben oksoparı akşama doğru yaptığım için kesmeme gerek yokmuş. Sabah vermiştim kanı.Kızlar bide size de oksaparı 1 günlüğüne kesin dediler mi fetal dna yaptığınız yer
Ben de akşam 5 gibi yapıyorum canımBen oksoparı akşama doğru yaptığım için kesmeme gerek yokmuş. Sabah vermiştim kanı.
Ben hiç anlamadım sonradan da sadece kolumu kaldırırken bi sızı hissettim o kadar 20.haftamda oldum 24.haftada ikinci dozu olucamKızlar tetanoz aşısıni kaç haftalıkken oldunuz çok aciyo mu
Ben tek doz okucam doktorum tek doz önerdi inşallah benimde kolay geçer sizi sağlık ocağından mi aradılarBen hiç anlamadım sonradan da sadece kolumu kaldırırken bi sızı hissettim o kadar 20.haftamda oldum 24.haftada ikinci dozu olucam
20. haftamda oldum canım hatta geçen cuma oldum. Kolum ağrıdı, o gün biraz halsiz gibi hissettim o kadar. Ayın 24'ünde diğerini de olacağım bakalım.Kızlar tetanoz aşısıni kaç haftalıkken oldunuz çok aciyo mu
Hepiniz iki dozuda olucak mısınız ya bana doktorum tek doz önerdi bı şüpheye düştüm ya20. haftamda oldum canım hatta geçen cuma oldum. Kolum ağrıdı, o gün biraz halsiz gibi hissettim o kadar. Ayın 24'ünde diğerini de olacağım bakalım.
Yani ben olacağım. Doktorum 16 hafta randevumda 20. hafta birini 24. hafta bir diğerini olacaksın dedi hemen arkasına sağlık ocağıyla teyitleştim ve olacağım gibi duruyor. Ama doktorların da uygulamaları farklı hayatım bir şey diyemiyorum dolayısıylaHepiniz iki dozuda olucak mısınız ya bana doktorum tek doz önerdi bı şüpheye düştüm ya
Yok canım ilk kendim gitmiştim sonra 20.haftada gel demişlerdi öyle yaptım hemde kalp atışını dinledilerBen tek doz okucam doktorum tek doz önerdi inşallah benimde kolay geçer sizi sağlık ocağından mi aradılar
Benim doktorum sağlık ocağında ilk dozu 24. Haftada olmamı söyledi. İkinci dozu kendisi yapacak bogmaca + tetanoz olacak şekilde o da 28. Haftada.Hepiniz iki dozuda olucak mısınız ya bana doktorum tek doz önerdi bı şüpheye düştüm ya
O zaman bence kesme canım. Genetik olarak pıhtılaşma sorunu varsa hele her gün kullanmamız gerek.Ben de akşam 5 gibi yapıyorum canım
Ben Veritas a yaptırdım 430 euro kapsamlı. İspanya ya gönderildi 5 günde rapor çıktı.Kızlar acil fetal dna yapanlar nerde yaptınız acaba ve kaç günde çıktı doktorumuz önerdi
Evet haklısın bende bugün iletişime geçtim tek doz öneriyorum dediYani ben olacağım. Doktorum 16 hafta randevumda 20. hafta birini 24. hafta bir diğerini olacaksın dedi hemen arkasına sağlık ocağıyla teyitleştim ve olacağım gibi duruyor. Ama doktorların da uygulamaları farklı hayatım bir şey diyemiyorum dolayısıyla
Anladım bende yarın bı arayıp konuşayımYok canım ilk kendim gitmiştim sonra 20.haftada gel demişlerdi öyle yaptım hemde kalp atışını dinlediler
Anladım ben tek doz okucam sanırım yaBenim doktorum sağlık ocağında ilk dozu 24. Haftada olmamı söyledi. İkinci dozu kendisi yapacak bogmaca + tetanoz olacak şekilde o da 28. Haftada.
Ben kestim 24 saat geçmesi gerek dediler. Çünkü anne DNA su ile bebeğin dna su ayırıyorlar. Kanın sulanmamış olması önemli. Benim doktorum kesebilirsin 1 günden hiç bir şey olmaz demişti.Kızlar bide size de oksaparı 1 günlüğüne kesin dediler mi fetal dna yaptığınız yer