2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Teşekkür ederim canım peki orda yumurtlaman ile kendi yaptığın tuttu mu 🫢
Bu sefer iki üç gün geç yumurtladim ben takvim tutturamaz her ay yediğin içtiğim her şeye ruh haline vs göre degisebiliyor yumurtlama ❤️

Hanımlar ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Âdetim düzenlidir. 27 veya 28 günlük döngüm var. Araştırdığımda, 28 günlük döngüde 14. gün yumurtlama günü oluyormuş. Bu ay 13. gününde akıntılar, kasık ağrısı başladı. Bense 14. 16. 18.nci günlerini değerlendirdim. Ama 13. günümde olmuş olabilirmi yumurtlama? Ve 14. gün daha fazlaydı akıntı vesaire. Sormak istediğim şey, yumurtlamanın hangi gün olduğunu nasıl anlıyosunuz test olmadan? Yoksa anlamıyomuyuz? Test şartmı?

10 günden önce çıkmasi çok zor canım ya ama bir şey diyim mı ben bu ay hiç stres yapmadım hiç kafa yormadim. O zaman daha kolay geçiyor. Kendine başka bir meşgule bul regle kadar o zaman daha kolay geçiyor ❤️
kesinlikle haklısın ben eylülde olduğum kürtajda hiç beklemiyodum bile çıkınca şok olmuştum çizgi biraz rahat olmak gerekiyo sanırım ben kürtajdan sonra biraz kötü oldum açıkçası 😢

Hanımlar ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Âdetim düzenlidir. 27 veya 28 günlük döngüm var. Araştırdığımda, 28 günlük döngüde 14. gün yumurtlama günü oluyormuş. Bu ay 13. gününde akıntılar, kasık ağrısı vardı. Bense 14. 16. 18.nci günlerini değerlendirdim. Ama 13. Günümdemi olmuş olabilirmi yumurtlama? Ve 14. Gün daha fazlaydı akıntı vesaire. Sormak istediğim şey, yumurtlamanın hangi gün olduğunu nasıl anlıyosunuz test olmadan? Yoksa anlamıyomuyuz? Test şartmı?
Tamamen tahmine dayalı canım. Yumurta beyazı gibi akıntı genelde yumurtlamanın olacagini haber verir. Aynı gün de olabilir üç gün sonra da. Bu durumda 13. Günde de yumurtlamis olabilirsin, 14. Günde de ❤️

Test şart değil yani eğer ilişki düzenini oturtursan aslında test yapmasan da olur. Mesela regl bitti, ilişki -üç gün boş -sonra- bir dolu -bir boş- bir dolu -bir boş şeklinde ilişkiye girerse yumurtlamayı tutturursun ❤️

kesinlikle haklısın ben eylülde olduğum kürtajda hiç beklemiyodum bile çıkınca şok olmuştum çizgi biraz rahat olmak gerekiyo sanırım ben kürtajdan sonra biraz kötü oldum açıkçası 😢
Canım girdun mü bilmiyorum ben 3 kez kürtaj oldum. Çok zorluyor. Oğluma hamile kaldığım ay kürtajdan sonraki ilk dongumdü ben de çok stresliydim olacak mı olmayacak mı? Pozitifi gordum. Düşecek mi düşmeyecek mi? 11. Hafta geldi sağlıklı mı değil mi vs hep kaygılarla geçti. 8. Hafta terapiye başladım kaygilarimla baş edemedigim için. Ve hamileliğimin sonrası çok daha rahat geçti ❤️

Hamilelik kaybı çok zor. O yüzden kaygilanmak ya da streslenmek çok doğal. Ama bununla başa çıkabilecek becerileri gelistirmek çok önemli. Anne olmak demek başlı başına kaygılarla dolu olmal demek. Eğer yönetmeyi ogrenemezsen hem sen hem de müstakbel bebeğin ❤️ çok zorlanırsınız ❤️

Tamamen tahmine dayalı canım. Yumurta beyazı gibi akıntı genelde yumurtlamanın olacagini haber verir. Aynı gün de olabilir üç gün sonra da. Bu durumda 13. Günde de yumurtlamis olabilirsin, 14. Günde de ❤️

Test şart değil yani eğer ilişki düzenini oturtursan aslında test yapmasan da olur. Mesela regl bitti, ilişki -üç gün boş -sonra- bir dolu -bir boş- bir dolu -bir boş şeklinde ilişkiye girerse yumurtlamayı tutturursun ❤️
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsun :) ben bu ay ovulasyon testine başladım 9 kasım ilk adet günüm bittikten 1 gün sonra yani 14 kasım ilk testi yaptım her gün aynı saatte yapıyorum dün akşamda iki test yaptım farklı markalardan sizce nasıl gidiyor ben çok anlamıyorum döngünün 12. günü çıkan sonuç en alttaki kaset ve çubuk test
c2859902-33d7-45f6-a627-33b279095611.jpg

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsun :) ben bu ay ovulasyon testine başladım 9 kasım ilk adet günüm bittikten 1 gün sonra yani 14 kasım ilk testi yaptım her gün aynı saatte yapıyorum dün akşamda iki test yaptım farklı markalardan sizce nasıl gidiyor ben çok anlamıyorum döngünün 12. günü çıkan sonuç en alttaki kaset ve çubuk test Eki Görüntüle 3507392
Canım çok çok teşekkür ederim 🙏

yükseliyor gibi görünüyor ❤️ devam etmen lazım. Bazen düşebilir bile. Ya da hiç yükselmeden birden pik olabilir. Pik gorena kadar testlere devam etmek lazım ❤️

Kizlar ovulasyon testlerin en sondaki dün yaptım 17 Kasım'da basladim yaklaşıyormu sizce yumurtlama aksam yine yapacağım birde böyle hep hafif çıkıyor kırmızı
İlk gebeliğimi reglden sonra 35. Gün öğrendim planlı değildi o yüzden çok koyuydu. Ama hazır ve evli değildim o zaman. O yuzden kürtaj olmayı seçmiştim.

İkinci gebeliğimde de teyzem ameliyat olmuştu beyin damarlarindan ona refakatçi gitmiştim. Döndüğümde regl günümde öğrendim. O da koyuydu. 8. hafta kalbi durdu. Kürtaj oldum.

Üçüncü gebeliğimde oğluma gebeyken 8. Gün başladım teste. İki negatif üstüne 10. Gün pozitif gördüm ama silik çizgiydi. Tekrarladım idrar testlerini. Bu kadar koyulaşmadı hiç. 41+0 da doğurdum 🥰

Dördüncü gebeliğim de plansizdi. Onu da adet geçtikten 1 hafta sonra falan öğrendim o da çok koyuydu. Yine 8/10 hafta arasında Kalbi durdu ve kürtaj oldum.

İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün de kucağıma gelsin ❤️
Rabbim tamamına erdirsin insallah hayırlı ugurlu olsun sıra sıra bebek haberleri gelsin masallah....

Çok teşekkür ederim, evet 2 günde bir değerlendirdim, doktorum 14. 16 ve 18 günü değerlendir dedi. Merakla bekliyorum🥰

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsun :) ben bu ay ovulasyon testine başladım 9 kasım ilk adet günüm bittikten 1 gün sonra yani 14 kasım ilk testi yaptım her gün aynı saatte yapıyorum dün akşamda iki test yaptım farklı markalardan sizce nasıl gidiyor ben çok anlamıyorum döngünün 12. günü çıkan sonuç en alttaki kaset ve çubuk test Eki Görüntüle 3507392

Canım çok çok teşekkür ederim 🙏

yükseliyor gibi görünüyor ❤️ devam etmen lazım. Bazen düşebilir bile. Ya da hiç yükselmeden birden pik olabilir. Pik gorena kadar testlere devam etmek lazım ❤️
inşallah canım devam ediyorum her gün aynı saate kısmet bakalım inşallah olur

İlk gebeliğimi reglden sonra 35. Gün öğrendim planlı değildi o yüzden çok koyuydu. Ama hazır ve evli değildim o zaman. O yuzden kürtaj olmayı seçmiştim.

İkinci gebeliğimde de teyzem ameliyat olmuştu beyin damarlarindan ona refakatçi gitmiştim. Döndüğümde regl günümde öğrendim. O da koyuydu. 8. hafta kalbi durdu. Kürtaj oldum.

Üçüncü gebeliğimde oğluma gebeyken 8. Gün başladım teste. İki negatif üstüne 10. Gün pozitif gördüm ama silik çizgiydi. Tekrarladım idrar testlerini. Bu kadar koyulaşmadı hiç. 41+0 da doğurdum 🥰

Dördüncü gebeliğim de plansizdi. Onu da adet geçtikten 1 hafta sonra falan öğrendim o da çok koyuydu. Yine 8/10 hafta arasında Kalbi durdu ve kürtaj oldum.

İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün de kucağıma gelsin ❤️
Ne kadar çok gebelik geçirmişsin Eldorin Eldorin butün bu kayıplarından sonra inşallah bu seferki bebişini alırsın kucağına sağ sağlim 🙏🫶🏻

Ay oğlumla dışarı çıktık tam eczanenin önünden geçerken dedim ki. Ya al kız artık zaten bir gün kalmış negatifse negatiftir 🙈 ama çok şükür 🙏 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ isteyen herkesin rahmi sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah ❤️

Bakalım ben 10. hafta gibi kontrole gitcem düşüklerim hep 10. Haftaya kadar oluyor. İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün gelsin 🙏 hazırım, bekliyorum 🥰
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍❤️❤️

Ne kadar çok gebelik geçirmişsin Eldorin Eldorin butün bu kayıplarından sonra inşallah bu seferki bebişini alırsın kucağına sağ sağlim 🙏🫶🏻
Amin canım hamilenin duası tutarmis Ocak gelmeden burada olan arkadaşlarımin sağlıkla gebe kalmasını diliyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah ❤️

Amin canım hamilenin duası tutarmis Ocak gelmeden burada olan arkadaşlarımin sağlıkla gebe kalmasını diliyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah ❤️
Amin amin canım bende sürekli buradaki arkadaşlara dua ediyorum kimse üzülmesin herkese rabbim nasip etsin inşallah 🙏 bizlerde dair kucağımıza alalım sağ sağlim 🫶🏻

Dün kontrolümde vardı canım da bakalım soğan kürü deniycem inşallah 28 inde gittiğimd gitmiş olur yumurtam da gelişmiş olur da çatlatma iğnesi verip çatlatır belkii
Benim döngüm 28 gun de bir önceki adet im 24 ekim di bugün regl günüm çatlatma iğnesi ni 6 sın da oldum 4 kasım da gittim iğneyi 2 gun sonra yap dedi acaba geç iğne olduğum için mi regl olmadım geç mi çatladı acaba yumurta dün ki ve önceki testlerim negatif bugün test yapmadım normalde regl günüm sabahı olurdum çünkü kafama takıldı sizde 3 kere iğne olduğunuz için soruyorum belki bilirsiniz.

X