- 17 Temmuz 2022
- 2.554
- 2.184
- 30
Her emzirmeden kalktığımda sakat gibi yürüyorum kuyruk sokumum da çok ağrıyoSırtım kopucak artık emzirmekten nasıl olucak böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her emzirmeden kalktığımda sakat gibi yürüyorum kuyruk sokumum da çok ağrıyoSırtım kopucak artık emzirmekten nasıl olucak böyle
Yok kız 50 cm doğdu geçen hafta ebe 55 ölctü dün doktor olcmedıSenin bebe zaten uzun doğmuştu kaç olmuş şimdi
Benim meme ucum için de çok büyük dedi herkes ama ben uğraştım hep tutturmak için şimdi sorun yaşamıyoruz biberondan önce meme tutturmayı dene hep öğürüyo mu bebek ne oluyo?Kızlar ben emziremiyorum tuttururken çok zorlanıyorum memem ve meme başım çocuğa büyük geliyor. sarılığımız var artık biberonla veriyoruz sütü ama beni unutmasından çok korkuyorum. Var mı bi öneriniz mahvoldum artık.
Maşallah uzamış işte yenidoğan tulumlar 50 cm zatenYok kız 50 cm doğdu geçen hafta ebe 55 ölctü dün doktor olcmedı
Kuzum otri bebenin nazal aspiratörünu al serum fizyolojik de al kucuk kucuk tuplerde. Bebegi yatir basini yan çevir tupu 1 kere sik bir burnuna yarisi sıkılıyor zaten. Diger burundan akıyor ne varsa aonra iki delige de hüp diye kendi agzinla cekiyorsun aspire ediyorsun.kalan yarım tüpu bebegin basini diger yana cevirip ahbi şekilde uygulayip ağzınla cekiyorsun bu kadarBen de arada hırıltı gibi bişeyler duyuyorum ama cigerde değil gibi. Sürekli olmuyor. Normal dediler bana da. Birde serum fizyolojigi nasıl kullanıyorsun. Bende korkuyorum bide tüp tüpü kullanıyomuyuz kalanı atmak mı lazım aspiraorle mi kullanıcaz hemen
Geçmiş olsun canım gözün aydın süt gitmemiştir stres yapma geç iniyo bazen masaj yap sıcak uygula bol sıvı tüket bi de süt arttırıcı damla kullan ilk 2 3 gün benim de çok çok az sütüm vardıMerhaba kızlar. Dün sabah 8 de doğum yaptım. 3900 denen bebeğim 3300 doğdu. Çok ağrılarım vardı bu gün daha iyiyim. Sütüm gelmişti biraz şimdi geri gitti çok canım sıkkın. Her şeyi deniyorum halbuki
Aventin biberonunu kullan kolay akmadigi ickn alismiyor bence bebek ben 27 gündür sağip biberonla veriyorum ama ayni zamanda da memeyi unutmasin diye 4 kere falan da meme veriyorum ağzına. Bineronu biraksak memeden emer o yüzden artık meemyi unutturmamak onemli sariligi atlaticaz diyeKızlar ben emziremiyorum tuttururken çok zorlanıyorum memem ve meme başım çocuğa büyük geliyor. sarılığımız var artık biberonla veriyoruz sütü ama beni unutmasından çok korkuyorum. Var mı bi öneriniz mahvoldum artık.
Eczacı 3 damla falan demiş benimde kafam karıstıKuzum otri bebenin nazal aspiratörünu al serum fizyolojik de al kucuk kucuk tuplerde. Bebegi yatir basini yan çevir tupu 1 kere sik bir burnuna yarisi sıkılıyor zaten. Diger burundan akıyor ne varsa aonra iki delige de hüp diye kendi agzinla cekiyorsun aspire ediyorsun.kalan yarım tüpu bebegin basini diger yana cevirip ahbi şekilde uygulayip ağzınla cekiyorsun bu kadar
Bitene kadar kullanabilirsiniz dedi bize doktor bi iki damlayla biten birşey değil çünküBen de arada hırıltı gibi bişeyler duyuyorum ama cigerde değil gibi. Sürekli olmuyor. Normal dediler bana da. Birde serum fizyolojigi nasıl kullanıyorsun. Bende korkuyorum bide tüp tüpü kullanıyomuyuz kalanı atmak mı lazım aspiraorle mi kullanıcaz hemen
Ben bazen yelekte giydiriyorum ellerine çorap geçirdiğimde oldu bazen iki kat giydirdim. Isınınca keyfide yerinde oluyor başını felan örtüyorum bazen kulakları soğuksaYa bizim evde sıcak oluyor klima acınca bi anda buz oldugundan açmıyoruz 26-27 lerde geziyor oda. Ben iç zıbın üstüne tulum veya alt üst giydiriyorum patikli. Bir süredir içine de çorap giydiriyorum cünkü üşüyor gibi. Haftasonu zıbın +kısa kol üst ve kısa alt giydirdik. Kısa dediğimde neredeyse bileklerine geliyordu üstüde altı da. Çorap vardı ama hemen eli ayagı buz gibi oldu cocugun. Gecen hafta doktor kontrolünde sordum ben de eli soguktu orda da. Doktor da sizden bikat fazla giydirin dedi boyle giydiriyoruz diyincede eli boyle soguk olmasın dedi. Üstünde gene iç zıbın corap ve patikli tulum vardı. Dısarısıda 30 a yakındı o gün. Sadece doktorun odası normal serinlikteydi Yani benim bebe üşüyo sanırım o kıyafetle bile.
Sizi hatırlıyorum bende sizden sonra doğum yaptım 35 gün kaldık bi küvezde sizi neden o kadar tuttularEwet cnm haklısın 75gündür küvezde bizde bodrumdan Denizli'ye haftada 3gün git gel yapıoz evdede 2kızım var onlarda sürekli ağlıyolar artık gitmeyin dıe düzenimiz kalmadı hiç
40 yıkanması yaptık ben öyle suya birşeyler katmadım 40 tas su dökündük aynı sudan yıkandık bebişle kayınvalidem döktü suyu bide dua okudu öyle çıktık banyodanAyy bapıcaksınız 40 ucurmada
Merhaba kızlar. Dün sabah 8 de doğum yaptım. 3900 denen bebeğim 3300 doğdu. Çok ağrılarım vardı bu gün daha iyiyim. Sütüm gelmişti biraz şimdi geri gitti çok canım sıkkın. Her şeyi deniyorum halbuki
Aynen bildiğin yağ ve berbat kokuyor benimki de öğürüyorBeslenme arasında veriyorum emzirirken damlayı verip hemen memeyi ağzına sokuyorum yoksa öğürüyo iğrenç bi şey zatrn ayçiçek yağı gibi
Annelik büyük güç istiyormuşHer emzirmeden kalktığımda sakat gibi yürüyorum kuyruk sokumum da çok ağrıyo
Hee öyle ise bilemedim canımNasıl yapcaz bu işi yas
Ay benimki powerbank le olmaz heralde ya sabit adaptörlü sanki lansinoh
Neofour d vit kullanıyoruz bizKızlar sezeryan izleriniz için ve bebekleriniz için hangi d vitamini damlasını kullanıyorsunuz?