- 1 Eylül 2022
- 411
- 365
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki cırtın arası açılınca bez büyütme zamanı diye okumuştumBez de 2 numaraya geçtiniz mi? Bizim iki gündür pişik var sudocrem kullandm ıslak mendil kullanmıyorun sanki artık 1 numara küçük geliyor ondan mi acaba
Bizimde öyle, doktoru damla verdi 1 hafta kullan geçmezse göz yaşı tıkanıklığıdr dedi ve geçmedi de şimdi de masaj yapıyorum ama devam ediyor Sanırım geçmicek 1 yaşında işlem yapılıyormuşKızlar bebişimin sağ gözü çapaklanıyor ıhlamur çayıyla temizliyorum ama her defasında yine oluyor
Vardır tabii zaten fiyatı çok farklı onu sigorta şirketinize sorun ama tamamlayıcı bana yetiyorPeki tamamlayıcı ile özel sigorta arasinda bi fark var mi
Kızlar ben bugün 14.11 de doğum yaptım, darısı kalanlara olsun sizlerde bir avazda kurtulun inşallahPapatya0593 naptın canım? Sancın vardı?
Canlar doğdu 14.11 dePapatya0593 canım ne yaptın?
Yaaa maşallah canımm, nasıl oldu? Bebiş nasıl? Sen nasılsın? Dikişin var mı? Bebiş kaç kilo? Fark var mı ultrasondaki kilosuyla doğum kilosu arasında?Kızlar ben bugün 14.11 de doğum yaptım, darısı kalanlara olsun sizlerde bir avazda kurtulun inşallah
Geçmiş olsun canım benim ❤Kızlar ben bugün 14.11 de doğum yaptım, darısı kalanlara olsun sizlerde bir avazda kurtulun inşallah
Canım normal , yırtık oldu maalesef ama az çok şükür, 3300 doğdu doktor 3200-3400 arası doğar demişti, ikimizde iyiyiz ama benim oğlumda da öyle olmuştu bunda da 2. Normal doğum olmasına rağmen aynısı oldu, gece den sabaha kadar evde sancı çektim sancılar sıklaşmadı bende artık bi muayene olsun diye doktoruma gittim açıklığım 5 cm olmuştu lavman oldu zaten sonrasında zaten sancılarım sıklaştı nst de 7 cm de suyumu patlattılar, ondan sonrası çok hızlı ilerledi, oğlum iriydi 3900 ıkınma anı çok zorlamıştı beni yarım saat uğraşmıştım, bunda sancılar dayanılmayacak hale gelince çatalda 3-4 ıkınmada doğdu inanamadım, zordu yoruldum ama dikişimde az şuan gayet iyiyim , bebekte emiyor süt geldi o kadar sancıya, elhamdülillah kurtuldum kızlar darısı sizlere inşallah bekleyenler de 3-4 ıkınmaya hatta daha az doğursunYaaa maşallah canımm, nasıl oldu? Bebiş nasıl? Sen nasılsın? Dikişin var mı? Bebiş kaç kilo? Fark var mı ultrasondaki kilosuyla doğum kilosu arasında?
Ohh sen de kurtuldun şükürCanım normal , yırtık oldu maalesef ama az çok şükür, 3300 doğdu doktor 3200-3400 arası doğar demişti, ikimizde iyiyiz ama benim oğlumda da öyle olmuştu bunda da 2. Normal doğum olmasına rağmen aynısı oldu, gece den sabaha kadar evde sancı çektim sancılar sıklaşmadı bende artık bi muayene olsun diye doktoruma gittim açıklığım 5 cm olmuştu lavman oldu zaten sonrasında zaten sancılarım sıklaştı nst de 7 cm de suyumu patlattılar, ondan sonrası çok hızlı ilerledi, oğlum iriydi 3900 ıkınma anı çok zorlamıştı beni yarım saat uğraşmıştım, bunda sancılar dayanılmayacak hale gelince çatalda 3-4 ıkınmada doğdu inanamadım, zordu yoruldum ama dikişimde az şuan gayet iyiyim , bebekte emiyor süt geldi o kadar sancıya, elhamdülillah kurtuldum kızlar darısı sizlere inşallah bekleyenler de 3-4 ıkınmaya hatta daha az doğursun
Biz kullanıyoruz canımNurse harveys kullanan var mı?
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniCanlar doğdu 14.11 de
Kaç günde etki etti ya dünden beri kullanıyorum hala ıkınıyo çocukBiz kullanıyoruz canım
Gözün aydın geçmiş olsun aramıza hoşgeldinCanım normal , yırtık oldu maalesef ama az çok şükür, 3300 doğdu doktor 3200-3400 arası doğar demişti, ikimizde iyiyiz ama benim oğlumda da öyle olmuştu bunda da 2. Normal doğum olmasına rağmen aynısı oldu, gece den sabaha kadar evde sancı çektim sancılar sıklaşmadı bende artık bi muayene olsun diye doktoruma gittim açıklığım 5 cm olmuştu lavman oldu zaten sonrasında zaten sancılarım sıklaştı nst de 7 cm de suyumu patlattılar, ondan sonrası çok hızlı ilerledi, oğlum iriydi 3900 ıkınma anı çok zorlamıştı beni yarım saat uğraşmıştım, bunda sancılar dayanılmayacak hale gelince çatalda 3-4 ıkınmada doğdu inanamadım, zordu yoruldum ama dikişimde az şuan gayet iyiyim , bebekte emiyor süt geldi o kadar sancıya, elhamdülillah kurtuldum kızlar darısı sizlere inşallah bekleyenler de 3-4 ıkınmaya hatta daha az doğursun
Benim bebeğim iki haftalık bugün geçtim. Daha rahatBez de 2 numaraya geçtiniz mi? Bizim iki gündür pişik var sudocrem kullandm ıslak mendil kullanmıyorun sanki artık 1 numara küçük geliyor ondan mi acaba
Ver benceBen kullanıyorum ama gece sadece gündüz çok zorlanırsam veriyorum
Benimki de . Doktor damla verdiKızlar bebişimin sağ gözü çapaklanıyor ıhlamur çayıyla temizliyorum ama her defasında yine oluyor
Aynı şeyi düşünüyorum bende sütüm var çok şükür emiyor da ama sanki hic büyümüyor gibi geliyor böyle tombis tombis olmadı hiç bu hafta kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuşKızlar aiz bu bebelere nasıl kilo aldırdınız ya benimki karnımda daha hızlı kilo alıyodu