- 10 Kasım 2022
- 5.080
- 4.192
Benım kı sankı uyusuk bir şekılde bazen tanıyomusun gıbı nasıl dıyım kesılıyomus gıbı hıs verıyorGeçen de yazdm ama sezeryan olan kızlar göbeğinizde dokununca acı varmı benim acıyor dokunamıyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım kı sankı uyusuk bir şekılde bazen tanıyomusun gıbı nasıl dıyım kesılıyomus gıbı hıs verıyorGeçen de yazdm ama sezeryan olan kızlar göbeğinizde dokununca acı varmı benim acıyor dokunamıyorm
Açıklığa bakmadı geçen hafta baktığında yoktuAçıklığın var mı canım
Bende de aynı ya başta yoktu sonradan oldu neden acaba ben de merak ediyorum. Dikiş yerimde çok uyuşuk senin de öyle miGeçen de yazdm ama sezeryan olan kızlar göbeğinizde dokununca acı varmı benim acıyor dokunamıyorm
Ben de yok kızu. Ama benim farklı agrım var sordum ya gecen gün gogus kısmının ortası kemigin altına dogru mide tarafından baslayan bi agrı var aynı hizada sırtıma yanlarıma kadar vuruyor. Agrı kesici içiyorum onun için yatsamda otursamda hafiflemiyorGeçen de yazdm ama sezeryan olan kızlar göbeğinizde dokununca acı varmı benim acıyor dokunamıyorm
Canım ne sıklıkla yıkıyorsunuz sık banyo yaptır sonra o derin uykuya dalınca sende uyu bari yaKısır döngüye girdik yine emiyo uyuyo yerine koyuyorum çığlık kıyamet 3 saattir beliim koptu
İnşallah sağlıkla kucağına al canım, nst de bende hiç sancı yakalayamadım bilmiyorum ama benim ki adet ağrısı gibi oluyor , inşallah müdahalesiz başlar doğumumuzAçıklığa bakmadı geçen hafta baktığında yoktu
Gün aşırı yıkıyoruz dün yıkadık ama dün gece tam bir felaketti işe yaramıyo banyo doymuyo da diyemeyiz artık çok güzel kilo almış meme bağımlısı oldu benceCanım ne sıklıkla yıkıyorsunuz sık banyo yaptır sonra o derin uykuya dalınca sende uyu bari ya
Bende de şimdiye kadar 40 ın üzerine çıkmamıştı hiç ama bugün neredeyse hep 40 üstü oldu ve 100 e de çıktı o baş ağrısı hissi normal mi onu anlayamadım başım ağrıyıp tüm kan beynime çıkmış gibi hissettim sancı böyle bir şey değil değil mi? İnşallah aminİnşallah sağlıkla kucağına al canım, nst de bende hiç sancı yakalayamadım bilmiyorum ama benim ki adet ağrısı gibi oluyor , inşallah müdahalesiz başlar doğumumuz
Yok ya değil canım kasıklarda oluyor bence o an bi aşırı kasılma bişe olmuş sanaBende de şimdiye kadar 40 ın üzerine çıkmamıştı hiç ama bugün neredeyse hep 40 üstü oldu ve 100 e de çıktı o baş ağrısı hissi normal mi onu anlayamadım başım ağrıyıp tüm kan beynime çıkmış gibi hissettim sancı böyle bir şey değil değil mi? İnşallah amin
Tansiyonun çıkmış olabilir düzenli ölçüm yapıyor musun?Bende de şimdiye kadar 40 ın üzerine çıkmamıştı hiç ama bugün neredeyse hep 40 üstü oldu ve 100 e de çıktı o baş ağrısı hissi normal mi onu anlayamadım başım ağrıyıp tüm kan beynime çıkmış gibi hissettim sancı böyle bir şey değil değil mi? İnşallah amin
Nst den sonra doktor ölçtü normaldi tansiyonumTansiyonun çıkmış olabilir düzenli ölçüm yapıyor musun?
Merak etme canım ilk başlarda sütün var mı diye sürekli soruyordu en son yüzüne fışkırtınca sustu . Ayrıca yaptığım sağımları da buzlukta gösterdim ikna ettim düşesi sütüm olduğunaBu his bende de çok oluyor. Yetemiyormuşum gibi, yanlış birşeyler yapıyormuşum gibi ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sütüm etkilenmesin, korkum gerçeğe dönmesin diye Bence senin de bebişin gayet iyi canım. Kakası ilk bana da ishal gibi gelmişti ama normalmiş, doktoru da öyle demişti. İnşallah gün geçtikçe bu hissimiz azalır
Gerçekten senin kv de bi hoş yahu, millet emzirsin ister durup durup sütün var mı diye sorar seninki de mama ver diyor hayret. Allah kolaylık versin canım, cidden işin çok zor..
Ayyy hayırlısı olsun canım, inşallah bebiş kendiliğinden gelir
Allah Allah kilo almanıza sevindim kuşumGün aşırı yıkıyoruz dün yıkadık ama dün gece tam bir felaketti işe yaramıyo banyo doymuyo da diyemeyiz artık çok güzel kilo almış meme bağımlısı oldu bence
Benim bebiş 26 günlük oldu yaYaptırdım canım. Bebeğim ve kendim için toplam 24.000 tl sadece bebeğime 25.000 tlye yapıyorlardı arkadaşım sigortacı ilk 15 gün içinde sigorta yaptırırsak bebeğe Anadolu bebekten faydalanıyor ve ucuza denk geliyor
Sarılık için hangi bölümden randevu alıyorsunuz?Bizde bu akşam gidicez inşallah sarılık ilerlememiştir. Gözleri sarı gibi hala gördükçe içim parçalanıyor
Allah Allah kilo almanıza sevindim kuşum
Çocuk doktoruSarılık için hangi bölümden randevu alıyorsunuz?
Tövbe yarabbim ya sanki onu ikna etmek zorundasın. Annesi sensin, yavru senin, onlara neyse. Cidden hayatta en anlam veremediğim hareketler, bu hamilelik ve annelik serüveni içinde gördüklerimMerak etme canım ilk başlarda sütün var mı diye sürekli soruyordu en son yüzüne fışkırtınca sustu . Ayrıca yaptığım sağımları da buzlukta gösterdim ikna ettim düşesi sütüm olduğuna