- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Doğmadı kzum daha ya bugün son günümüz bakalım bekliyorumCanım sende durumlar aynı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğmadı kzum daha ya bugün son günümüz bakalım bekliyorumCanım sende durumlar aynı mı
Kuzum hemşire ve emzirme danışmanlarından duyduğum şu herşeyi olağana bırakmak eski zamanları düşün ne süt sağma varmış nede biberon duşu ben 2. Gün aldım sağolsun eşim yıkadı tabiki tek başıma korktum ama duştan sonra çok çabuk süt geldi sertleşince korktum sağdım göğüslerim daha da acıdı. Ama emzire emzire sütüm çoğaldı süt sağınca aşırı artabiliyor ve bu sefer daha çok rahatsız edebiliyormuş. Yani bence duşu geciktirme ve sütünü sağmaktansa daha çok emzirmeye çalışBirkaç gün daha geçsin öyle alıcam duş suan hala 2 büklümüm korkuyorum duştan. Sağınca falanda cok acıyor ya hafif sarılıkta var emmiyor uyuyup kalıyor.
Kız amma nazlı çıktı bunlar ya bende 39 oldum tık yokDoğmadı kzum daha ya bugün son günümüz bakalım bekliyorum
Ben de sezeryan dan sonra köye çıktım bızımde taşlıktı baya canımı yakmıstı sarsıntıselam kizlar. sezaryen olan annelere bir şey danışmak istiyorum. 3 hafta sonra kısmetse doğumum var, gününü beklerse evimden 1,5 saat uzaklıkta bir hastanede sezaryen olacağım. benim korkum ameliyat sonrası arabada geçireceğim süre. özellikle evimin yolu baya taşlık, sarsıyor araba. dönüş yolunda çok ağrı oluyor mu acaba? yoksa çıkana kadar hafifler mi ağrılar?
Oluyor canım biraz bizim de biraz yollar bozuk hastane 10 dk ama o bile zor geldi eşime dur dur diye diye gittik oda napıyım 10 lamı gidiyorum diye sitem etti hatta Eşin çok dikkatli kullanması gerekir tümsekler falan biraz yorucu oluyorselam kizlar. sezaryen olan annelere bir şey danışmak istiyorum. 3 hafta sonra kısmetse doğumum var, gününü beklerse evimden 1,5 saat uzaklıkta bir hastanede sezaryen olacağım. benim korkum ameliyat sonrası arabada geçireceğim süre. özellikle evimin yolu baya taşlık, sarsıyor araba. dönüş yolunda çok ağrı oluyor mu acaba? yoksa çıkana kadar hafifler mi ağrılar?
İnat bunlar valla ya bakalım yarın ola hayr ola artık devlet sezeryana alır mı bilmiyorum şuana kadar hiçbir müdahale de bulunmadılar ilk hamileligim olduğu icin birşey de bilmiyorumKız amma nazlı çıktı bunlar ya bende 39 oldum tık yok
ay valla gerekirse 5'le gitsin yapacak bir şey yok şimdiden arabada oturarak gidemiyorum sancılardan.Oluyor canım biraz bizim de biraz yollar bozuk hastane 10 dk ama o bile zor geldi eşime dur dur diye diye gittik oda napıyım 10 lamı gidiyorum diye sitem etti hatta Eşin çok dikkatli kullanması gerekir tümsekler falan biraz yorucu oluyor
Valla devlette 42 ye kadar bekliyorlar diye biliyorum canımİnat bunlar valla ya bakalım yarın ola hayr ola artık devlet sezeryana alır mı bilmiyorum şuana kadar hiçbir müdahale de bulunmadılar ilk hamileligim olduğu icin birşey de bilmiyorum
canım kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki en sarsmayan yolu kullanmaya çalışın. ben çok zorlanmıştım eve giderken. yavaş yavaş gidersiniz mümkün olduğunca. bir de belki hafif yastık gibi bişey bastırabilirsin ya da ellerinle tutarsın. çünkü göbek biraz boşta kalıyor doğumdan sonra ve sarsıntı olunca göbek sarsılıyor ve dikişleri acıtıyor. onu sabit tutman iyi olur. şimdiden Allah yardımcın olsun, kolaylık versin. bebişin sağlıkla gelsin de bir iki saatlik ağrıya katlanılırselam kizlar. sezaryen olan annelere bir şey danışmak istiyorum. 3 hafta sonra kısmetse doğumum var, gününü beklerse evimden 1,5 saat uzaklıkta bir hastanede sezaryen olacağım. benim korkum ameliyat sonrası arabada geçireceğim süre. özellikle evimin yolu baya taşlık, sarsıyor araba. dönüş yolunda çok ağrı oluyor mu acaba? yoksa çıkana kadar hafifler mi ağrılar?
sütüm gelmedi diyip vazgeçme sağ canım. kolostrum biraz geç inen bir süt. ama gelecektir. bol bol sıvı al, hoşaf vs. sonra arkasından güzelce uyu ve dinlen elinden geldiğince. uyanıp tekrar sağmayı dene.Kızlar saat 2 de bebişim doğdu. Doğum 20 saat sürdü. Sütüm gelmedi. Ne önerirsiniz
çok teşekkürler. korkularım yersiz değilmiş en azından ona göre önlemler almaya çalışırım dediğiniz gibi. evimin yolu çok taşlık çünkü. inşallah, hepimizin Allah yardımcısı olsuncanım kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki en sarsmayan yolu kullanmaya çalışın. ben çok zorlanmıştım eve giderken. yavaş yavaş gidersiniz mümkün olduğunca. bir de belki hafif yastık gibi bişey bastırabilirsin ya da ellerinle tutarsın. çünkü göbek biraz boşta kalıyor doğumdan sonra ve sarsıntı olunca göbek sarsılıyor ve dikişleri acıtıyor. onu sabit tutman iyi olur. şimdiden Allah yardımcın olsun, kolaylık versin. bebişin sağlıkla gelsin de bir iki saatlik ağrıya katlanılır
15 dk hiç durmadan aktif mi emiyoBenim kız hala her seferinde tek meme ile 15 dk geçiriyor diğerine geçersem uyumuş oluyor ama kilo da alıyor nasıl yetiyor anlamadımm
Yok yarısı anca emiyor15 dk hiç durmadan aktif mi emiyo
Sağol canımtabii ki çarşamba günü sorunca yazarım canım