- 8 Ağustos 2023
- 5.774
- 6.562
Kaset testler geç çıkarıyor ya o yüzden dedim kuzumYok canım normal test 3 gün geciktim olsaydı çıkması lazımdı şimdiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testler geç çıkarıyor ya o yüzden dedim kuzumYok canım normal test 3 gün geciktim olsaydı çıkması lazımdı şimdiye
Dün akşam adet oldum canım şarıl şarıl maşallahCandy7777 Kuzu günaydın. Erken gebelik testi varsa elinde bi yapsan mı ya. Kaset testler adet 1 hafta geciktiğinde deniyor yaa
Adet oldum bile canım yaKaset testler geç çıkarıyor ya o yüzden dedim kuzum
Oh çok sevindim canımm. Yine yakın olduk. BAT ne zaman belli mi? Bu ay farklı birşey yapacak mısın?Dün akşam adet oldum canım şarıl şarıl maşallah
Ay kuzum hiç bilmiyorum bat ne zaman benimki kafasına göre bu ay farklı olarak sadece kafamı dinliycem tatildeyim zaten şuan. Öylece akışına bıraktımOh çok sevindim canımm. Yine yakın olduk. BAT ne zaman belli mi? Bu ay farklı birşey yapacak mısın?
Belirsizlikten iyidir tabiAdet oldum bile canım ya
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm atın tabiki bakarım anlayabildigim kadarBen sonucumu özelden atayım size pıhtılaşma var mı yokmu baksanıza bazı doktorlar var dedi bazıları yok dedi 1 düşüüüm var az biraz anlayan birini arıyordum denk geldiniz :))
Aynen kuzum rahatladım bendeBelirsizlikten iyidir tabi
İnşallah bebiş vardır ama 6 gün çok erken canım en azından her gün sabah yap beri beklemek çok zor biliyorum ben yumurtlamadan 8 gün sonra gördük pozitifi ama belli belirsizdiYumurtlamanın 6 günü bugün sbirsizliklarim yine başladı bakarmisiniz
Aynı durumdayız sanki beni anlatmışsın bende beklemedeyim ama benim daha regla 8 gün varHanımlar adetime 4 gün var bı kaç gündür midem bulanıyor aşırı değil birşey yiyorum geciyor. Bide iki gündür şiddetli açlık hissi ağız kuruluğu var yiyorum yemiyorum doymuyorum normalde çok istahsiz biriydim . Bir haftadır da kabızlık var basurum vardı ama geçmişti o bile ortaya çıktı afedersiniz her lavabomu yaptığımda damla damla kan geliyor makattan sizde son günlerin belirtileri neler . Sizce hamilemiyim.
Darısı bana inşallah pozitifi görmek 8 aydır deniyoruzİnşallah bebiş vardır ama 6 gün çok erken canım en azından her gün sabah yap beri beklemek çok zor biliyorum ben yumurtlamadan 8 gün sonra gördük pozitifi ama belli belirsizdi
İnşallah vardır sizde benimde on gündür azar azar başladı göğüs ağrım şiddetlendikçe bu belirtilerde arttıAynı durumdayız sanki beni anlatmışsın bende beklemedeyim ama benim daha regla 8 gün var
Benim göğüslerim her regl döneminde agriyo zaten o yüzden onu belirti olarak kabul etmiyorum ama farklı olan aşırı gaz sorunum var onada bazen soğuktan mi acaba diyorumİnşallah vardır sizde benimde on gündür azar azar başladı göğüs ağrım şiddetlendikçe bu belirtilerde arttı
Benim göğüslerimde agrirdi ama bu kadar değil dokunamiyorum gaz sorunu bendede var .sizdede basur çıktı miBenim göğüslerim her regl döneminde agriyo zaten o yüzden onu belirti olarak kabul etmiyorum ama farklı olan aşırı gaz sorunum var onada bazen soğuktan mi acaba diyorum
Benim göğüslerimde agrirdi ama bu kadar değil dokunamiyorum gaz sorunu bendede var .sizdede basur çıkt