2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Candy7777 Candy7777 Kuzu günaydın. Erken gebelik testi varsa elinde bi yapsan mı ya. Kaset testler adet 1 hafta geciktiğinde deniyor yaa

Oh çok sevindim canımm. Yine yakın olduk. BAT ne zaman belli mi? Bu ay farklı birşey yapacak mısın?
Ay kuzum hiç bilmiyorum bat ne zaman benimki kafasına göre🥴 bu ay farklı olarak sadece kafamı dinliycem tatildeyim zaten şuan. Öylece akışına bıraktım😊

Ben sonucumu özelden atayım size pıhtılaşma var mı yokmu baksanıza :KK49: bazı doktorlar var dedi bazıları yok dedi 1 düşüüüm var az biraz anlayan birini arıyordum denk geldiniz :))
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm atın tabiki bakarım anlayabildigim kadar

Günaydın hanımlar bu ay yine letu içtim 10 gün ve ayın 19 da kontrole gittim yumurtan çatlamış sıvı birikmiş dedi doktor ve cinsellik için gün verdi hepsini uyguladık bakalım nolacak inşallah yılbaşı hediyesi olarak hamilelik haberi veririm eşime

Yumurtlamanın 6 günü bugün sbirsizliklarim yine başladı bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000131221.jpg
    1000131221.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 9
Hanımlar adetime 4 gün var bı kaç gündür midem bulanıyor aşırı değil birşey yiyorum geciyor. Bide iki gündür şiddetli açlık hissi ağız kuruluğu var yiyorum yemiyorum doymuyorum normalde çok istahsiz biriydim . Bir haftadır da kabızlık var basurum vardı ama geçmişti o bile ortaya çıktı afedersiniz her lavabomu yaptığımda damla damla kan geliyor makattan sizde son günlerin belirtileri neler . Sizce hamilemiyim.

Hanımlar adetime 4 gün var bı kaç gündür midem bulanıyor aşırı değil birşey yiyorum geciyor. Bide iki gündür şiddetli açlık hissi ağız kuruluğu var yiyorum yemiyorum doymuyorum normalde çok istahsiz biriydim . Bir haftadır da kabızlık var basurum vardı ama geçmişti o bile ortaya çıktı afedersiniz her lavabomu yaptığımda damla damla kan geliyor makattan sizde son günlerin belirtileri neler . Sizce hamilemiyim.
Aynı durumdayız sanki beni anlatmışsın bende beklemedeyim ama benim daha regla 8 gün var

İnşallah vardır sizde benimde on gündür azar azar başladı göğüs ağrım şiddetlendikçe bu belirtilerde arttı
Benim göğüslerim her regl döneminde agriyo zaten o yüzden onu belirti olarak kabul etmiyorum ama farklı olan aşırı gaz sorunum var onada bazen soğuktan mi acaba diyorum

Benim göğüslerim her regl döneminde agriyo zaten o yüzden onu belirti olarak kabul etmiyorum ama farklı olan aşırı gaz sorunum var onada bazen soğuktan mi acaba diyorum
Benim göğüslerimde agrirdi ama bu kadar değil dokunamiyorum gaz sorunu bendede var .sizdede basur çıktı mi

X