Hayırlı haberler al inşallah canım. Allah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almayı nasip etsinHerkese merhaba, neden yazdığımı bilmiyorum ama gelişmeleri yazabilirim belki, aşılama tedavisi görüyorum şu an Çapa'da, bu sabah kontrolüm vardı bu akşam son kez gonal f 75 iu yapıcaz bu akşam ile beraber 9. gün iğne yapmış olacağız, ctesi akşamı yumurta çatlatma iğnesi, ptesi sabahı da aşılama yapılacak, haber bekleyen herkese hayırlı olan haberleri dilerim
Benden de rahim için istemişlerdi ama adet olmazsam çekilmem heralde onu. Ellerim tutmuyor o zaman elimde ne varsa düşüp kırılıyor. Bir iki gündür sakinim ama yorgunum da tır geçmiş sanki üzerimden. Ama iyiyim benimkini ikna edebilirsem yoldan test aldıracam alırsa almazsa haftaya kalır köyden alamam zaten. Hakkımızda hayırlısı. Ben denemeye başladıktan 9 ay sonra kaldım kimyasal oldu sonra regl oldum sonra yine kaldım ama anomalisi vardı gelişimi durmuştu düşük yaptım ilaçlı. 12 haftalık inşallah bu defa sağlıklı hamilelikler yaşarızEvet canım 3 ay oldu daha deneyeli, çok yeni. Hormonal tahlillerim de temiz çıktı zaten, prolaktin falan. İşte denemelere devam, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diyelim. İyi şeylere umut ediyorum.
Öte yandan benim ağır gripten sonra geçmeyen bir kalp çarpıntım ve sırtımdaki uyuşma hissi var. Onun için endişeliyim biraz açıkcası. Ne olduğunu bilmiyorum çünkü... bugün MR çektireceğim. Aklım fikrim orada. Esas sağlığımız başta geliyor.
Sen naptın, nasılsın? Arada bir bilincini kaybedercesine halsiz oluyordun, o geçtimi? Doktora göründünmü?
Bu yeni değil mi ee bunda da var çizgi. Kuzum bu strip testler geç oturuyor 10-15 dakika falan sürüyor tam oturması içinÇıldırcam buda aynı hep bana mı denk gelir ya 5.dk bu. Acaba bu test geç mi oturuyor
Belkide yumurta catlamistir. Bu günleri değerlendirİnşallah öyledir ama daha 10 gün var
Tabiki de değerlendirdimBelkide yumurta catlamistir. Bu günleri değerlendir
Ya bu letu nedir banada bugün verdi günde 1 tane ve folik asit 10 gün sonra gel ilişki planlaması yapacaz dedi doktor ne işe yariyo bu ilaçKızlar selam Salı günü regl oldum ve dün kadın doğuma gittim ilk kez ilaç tedavisine başlamak için letu verdi 7 gün günde iki tane kullan 11 gün sonra da gel dedi tamam dedim ve hormon değerlerime de bakıldı size yazarımda bir yorumlayalım pek anlamadım ama en son bir sene önce vermiştim bu ikinci oldu FSH:5,52 Estradiol yani E2: 26,14 prolaktin:24,86 LH:2,67 çıkmış bu arada amh da bakmış ama onu Ankara’ya gönderdikleri için 15 gün sonra çıkacak kızlar şaşırdığım nokta geçen sene ile fsh aynı ama lh geçen sene 11 küsürdü hatta pco dan şüphelenmiştik falan sizce bu değerler nasıl birde geçen sene amh 3.06 idi bu sene kaç çıkacak bakalım ilaca da başladım inşallah bu şekilde bir gebelik olur belki hatırlarsınız konulardan daha önce gebelik kayıplarım vardıCandy7777 @Sunsun9 @ArasaNillGerek pr3nses21 ve diğer kızlar
Canım ilaç tedavisi işte yumurta büyütülüyor bu şekilde sonra çatlatma iğnesi verip ilişki öneriyorYa bu letu nedir banada bugün verdi günde 1 tane ve folik asit 10 gün sonra gel ilişki planlaması yapacaz dedi doktor ne işe yariyo bu ilaç