Sen al kuzum sen yaparsın benim bebek olduğu için takip edemem zor olur benim için.Ay ben alsam mı acaba ya? Tabloyu düzenlemeye üşeniyorum yoksa alırdım
Haber ver bana :)Yok yapmadım bir tane testim kaldı. Yarında olmazsam salı günü yaparım
Yaa ama ben direk görüyorum: bence yarın sabah ilk idrarla yine yap netleştiririz. Sonra da hemen git kan ver. Regline kaç gün var?Kızlar ya ben dayanamadım test yaptım atıyorum bi bakar mısınızEki Görüntüle 3495443
Daha 7 8 gün falan var kuzum regle. Test days doctor şüpheli bi test biraz yalancı pozitifi ile ünlü anladığım kadarıyla onun için çok güvenemedim :)Sen al kuzum sen yaparsın benim bebek olduğu için takip edemem zor olur benim için.
Haber ver bana :)
Yaa ama ben direk görüyorum: bence yarın sabah ilk idrarla yine yap netleştiririz. Sonra da hemen git kan ver. Regline kaç gün var?
Tamam canım tekrar yaparsan atarsın burayaAynen canım var elimde başka test onlarla koyulaşma olup olmadığını takip edeceğim artık
Atarım canım sizden başka paranoyalarımı paylaşacak kimim varTamam canım tekrar yaparsan atarsın buraya
Aynen paranoyak paranoyak takılırızAtarım canım sizden başka paranoyalarımı paylaşacak kimim var
Kuzu pkos falan var mıydı sendeKızlar ya yeni yıla hamile girmek istiyorum inşallah olur
Benim yaptıklarımda hep silik olsa da pozitif çoksrtı yapmıyorum artık. İçimde bi his hamile değilsin gizem diyor .Daha 7 8 gün falan var kuzum regle. Test days doctor şüpheli bi test biraz yalancı pozitifi ile ünlü anladığım kadarıyla onun için çok güvenemedim :)
Var kuzum var baş balasıKuzu pkos falan var mıydı sende
Selam canım evet sonuc iyi cıktı eskiden geçirilen bi şeymiş netleşti, geçen persembe de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah
Adetine kaç gün var kuzuBenim yaptıklarımda hep silik olsa da pozitif çoksrtı yapmıyorum artık. İçimde bi his hamile değilsin gizem diyor .
Ayy bendede var işte beslenmene falan dikkat ediyor musunVar kuzum var baş balası
2 uygulama kullanıyorum birinde 6 birinde 7 yazıyorAdetine kaç gün var kuzu
E tamam o zaman silik çıkması normal değil mi benimde öyle beklenen adetim 4 kasım falan2 uygulama kullanıyorum birinde 6 birinde 7 yazıyor
Bende de pcos var sizin iki yumurtalıkta da var mı benim iki yumurtalıkta da var reglime 6 gün kaldı sabah sağ kasığıma ağrı girdi ama test yapmak istemiyorum biraz beklemek istiyorum sizin testte 2. Çizgiyi görebiliyorum ama marka olarak sıkıntı sabah ilk idrarla tekrar başka bi testle dene bence bu ara da pcos için ilaç falan kullanıyor musunAyy bendede var işte beslenmene falan dikkat ediyor musun
Canım merhaba benimde iki yumurtalıkta var diyetisyen eşliğinde devam ediyorum ben 1.72 boyum var 58 kiloya düştüm takviye ilaçlar kullanıyorum 2 aydır yumurtlama testi falanda kullanmadım bende kasık ağrımdan dolayı test yaptım zatenBende de pcos var sizin iki yumurtalıkta da var mı benim iki yumurtalıkta da var reglime 6 gün kaldı sabah sağ kasığıma ağrı girdi ama test yapmak istemiyorum biraz beklemek istiyorum sizin testte 2. Çizgiyi görebiliyorum ama marka olarak sıkıntı sabah ilk idrarla tekrar başka bi testle dene bence bu ara da pcos için ilaç falan kullanıyor musun
Etmeye çalışıyorum diyelimAyy bendede var işte beslenmene falan dikkat ediyor musun
Ya kuzum kan verdim 1.20 çıktı testlere güvenmiyorum.E tamam o zaman silik çıkması normal değil mi benimde öyle beklenen adetim 4 kasım falan
Kız bu 1.20 ne zaman verdin ilk verdiğin miYa kuzum kan verdim 1.20 çıktı testlere güvenmiyorum.
2. Verdiğim yani 24 ünde gidip bidaha zor bela kan verdim yine 1.20 cıktı. Zaten ağrılarım başladı kuzum ben kurmızıları görürüm. Büyük ihtimalle ama ben yarın yine gideceğim kadın doğuma rast gele biri iptal etmiş buldum sabah 9 da.Kız bu 1.20 ne zaman verdin ilk verdiğin mi