- 14 Temmuz 2023
- 2.480
- 2.173
- 22
Bu gün mü. Üzülme canım. Bu ay olucak inaniyorum. Sat Bat yaz guncelleyimBen de adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün mü. Üzülme canım. Bu ay olucak inaniyorum. Sat Bat yaz guncelleyimBen de adet oldum
Beni de ekleyin kızlar BAT 30 Eylül
Aşılama tüp bebek mi oluyor.O zaman beni de ekle canım sat 8 eylül bat 4 ekim bugün aşılama yapıldı
Tamam canim. Sat ne zamn.Beni de ekleyin kızlar BAT 30 Eylül
Hayır aşılama ayrı tüp bebek çok ayrı birşeyAşılama tüp bebek mi oluyor.
Ya oylemi. Ben yabanciyim çok bilmiyorum bunlarıHayır aşılama ayrı tüp bebek çok ayrı birşey
Aşılama da adetliyken ilaç kullanmaya başlıosun yada iğne yumurtan gelişince çatlatma iğnesi yapıosun doktor kontrolünde oluo tabi bunlar iğneden bir yada iki gün sonra eşinle gidiosun eşinden sperm alınıo işlemden geçio kaliteli ve hızlı olanları kadının gelişen yumurtalarının oraya enjekte ediyolar aslında ilişkiden çok farklı yok tek fark kalitelileri seçilip gitmesi gerek yere direk bırakıolarYa oylemi. Ben yabanciyim çok bilmiyorum bunları
Tamam canim. Sat ne zamn.
Sat bat ne oluyordu kızlar beni de ekleyin söyleyeyimMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Eylül grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok
isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim.
Son bahar her isteyene nasip olsun
Isim Sat Bat Lioo 21.09.2024 19.10.2024 Candy7777 04.09.2024 02.10.2024 CloudCloud 08.09.2024 04.10.2024 S Senab34 21.09.2024 19.10.2024 myrainbowbaby 30.09.2024
Sat: son adet tarihiSat bat ne oluyordu kızlar beni de ekleyin söyleyeyim
Son adet tarihi ve beklenen ad tarihi ne zman. Senide ekleyim.Kızlar merhaba bende bugün itibariyle iğnelerime başlamış bulunuyorum inşallah bu sefer güzel sonuçlanır bana da dua edin ilk sefer embriyolar gelişmemişti
Anladım canım. Yani hamilelik ihtimali yüksek oluyor demi. Ay hadi inşallah olurAşılama da adetliyken ilaç kullanmaya başlıosun yada iğne yumurtan gelişince çatlatma iğnesi yapıosun doktor kontrolünde oluo tabi bunlar iğneden bir yada iki gün sonra eşinle gidiosun eşinden sperm alınıo işlemden geçio kaliteli ve hızlı olanları kadının gelişen yumurtalarının oraya enjekte ediyolar aslında ilişkiden çok farklı yok tek fark kalitelileri seçilip gitmesi gerek yere direk bırakıolar
Aynen inşallah canımAnladım canım. Yani hamilelik ihtimali yüksek oluyor demi. Ay hadi inşallah olur
Tüp bebek mi yapılcak canım sanaKızlar merhaba bende bugün itibariyle iğnelerime başlamış bulunuyorum inşallah bu sefer güzel sonuçlanır bana da dua edin ilk sefer embriyolar gelişmemişti
Sat 19 ağustos canım kürtaj olduğum için biraz geç yumurtlama gördüm bu ayTamam canim. Sat ne zamn.
Teşekkür ederim. Evet bugün oldum emin gibiydim üzüldüm gerçekten ama vardır bir hayır napalım sat 21.09.2024 bat 20.10.2024 teşekkür ederimBu gün mü. Üzülme canım. Bu ay olucak inaniyorum. Sat Bat yaz guncelleyim