2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hadi inşallah hamişlik vardır 2 de umut verici bi değer birdaha evde falan test yaptınızmı. Döngü gününüz uzunmuş baya

Bence yarin ilk idrarla yap okadar bekleme yaa

Yoo veriliyor ama ertesi günü çıkıyor birkaç kez vermiştim ama sadece perenatalny bilen ene mahri bakıyor başka yerde yok
Hamilelik varmi yok mu Bilmek için verdinmi. Bende gres bn çogonlydaka verdim. Kan uyuşmazligi için. Oralarda hamileligi bilmek için aliyorlarmidir.

Hadi inşallah hamişlik vardır 2 de umut verici bi değer birdaha evde falan test yaptınızmı. Döngü gününüz uzunmuş baya
Yaa aslında döngüm 32 günde bir. Ama bu ay geç yumurtlama oldu. Normalde yarın adet olmam gerekiyordu ama yumurtlamam geç olduğu için yumurtlamadan sonraki 15. Gün adet oluyorum genelde. O yüzden bat uzadı. Evde test yapmadım. Ama bugün dayanamadım tekrar kan verdim adete 7 gün var. Bugün çatlamanın 8. Günü.

Selam, ben bu ay ilk defa deneyeceğim belki uğurlu gelir diye eklenmek isterim :)

Sat: 28.08 bat:29.09
Ay hadi İnşallah hayirli uğurlu gelsin
Senin bugunki ovulasyon testin nasıl pik gördün mü merak ettim
Güzel haberler alırsın inşallah

Benide eklermisin sat 16.09.2024 bat 13.10.2024 veya 23.10.2024

Canım ben ilk gebeliğimde laboquick kullandım memnundum. Şimdi elimde bir gebenin günlüğünün testleri var pek sevmedim ama bitiricem bunu sonra yine laboquicke dönerim. Bir de duyduğum kadarıyla innovita iyiymiş
Bende laboqyick sipariş verdım bakalım işe yarayacakmı

Bilmiyorum ki evet yaklaşıyor valla belirti falan da yok
Genelde belirtin oluyormuydu benim hamileliklerimde adetten önce belirti olmuyordu. Sonrada gögüs agrisi oluyordu

Çok fazla belirti olmuyor kasık ağrısı falan olmuştu ama şuan hiçbir şey yok. Bilemedim
Bul ay bolmasa inni ay inniki ay bolmasa sonky ay. Illa olucak sen gonlunu ferah tut ve şükür et. En hayırlı zamanda en ihtiyacin oldugu zamanda gelecek mucizen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…