Merhaba kızlar, daha önce hiç katılmadım ama bu ay motivasyon olması açısından beni de gruba ekleyebilir misiniz?
SAT: 28 Ağustos
BAT: 4 - 5 Ekim.
29 yaşındayım, eşim 31 yaşında. Bu ay ovülasyon testleri ile takip ettim. Gün gün not aldım
görseli ekledim. Boyun ağrımdan dolayı iki gün önce doktora gittim. MR çektirmemi istedi. Bebek plânladığımız ve şuan gebe olup olmadığımı bilmediğim için Beta hcg istedi doktor. Adetime 9 gün vardı. Değer 2,03 çıktı. Şaşırdım. Çünkü bugüne kadar 7,8 kez gebelik testi yaptırdım, hepsini de ya adet günü ya da adet tarihine yakın yaptırıyordum ve <0,6 veya <1,2 çıkıyordu. Bu sefer adete 9 gün varken 2,03 çıktı. Umutlanmak istemiyorum ama mental olarak yoruldum sanırım. 10 aydır deniyoruz. Sağlıksal olarak bir sorunumuz yok.
Umarım bu ay isteyen herkesin bebişi olurrr. Olmazsa da çalışmalara devam artık napalımmm
2. Görselde yuvarlak içine aldıklarım ilişki olan günler. (Bu ay olsun artık diyerek tüm tuşlara basmışız ahdjdjjd)
Çatlamadan sonraki 3. Ve 4. Gün yumurtalıkla batma ve dizlerime yayılan ağrı oldu. Ve yumurtalıktaki batmalar son 4 gündür devam ediyor. Sizde de böyle oldu mu?