2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

değil mi bencede. çıkışta bidaha kan vereceğim yükselmişmi diye biraz kafamda bişeyler netleşir en azından
Canım dünden bugune okde değişmez 2 gün arayla vermek daha saglıklısı 2 gün arayla 2 katına çıkar genelde cnku. Genede sen bilirsin

Buarada pcos yok bende yani bildigim yoktu😬

Canım dünden bugune okde değişmez 2 gün arayla vermek daha saglıklısı 2 gün arayla 2 katına çıkar genelde cnku. Genede sen bilirsin

Buarada pcos yok bende yani bildigim yoktu😬
şimdi şöyle benim yaşadığım ilçedeki hastane yapmıyor sağlık ocağında yaptırın diyor bende okulumun olduğu ilçede yaptırıyorum yarında haftasonu bugün yaptırmazsam pazartesiye kalacak çok merak ederim :)) bende en azından varsa hani 6 falan olmuş olur diye vereyim dedim yoksa zaten değer aynı kalmış olur olmadığını anlarım.
pkosuda ne içn sordum bende hep geç yuurtlarım 16. 17. günlerde benimde böye çıkar 21 22 23. günde falan umurluyorum pkos var bende ondan sordum :)

şimdi şöyle benim yaşadığım ilçedeki hastane yapmıyor sağlık ocağında yaptırın diyor bende okulumun olduğu ilçede yaptırıyorum yarında haftasonu bugün yaptırmazsam pazartesiye kalacak çok merak ederim :)) bende en azından varsa hani 6 falan olmuş olur diye vereyim dedim yoksa zaten değer aynı kalmış olur olmadığını anlarım.
pkosuda ne içn sordum bende hep geç yuurtlarım 16. 17. günlerde benimde böye çıkar 21 22 23. günde falan umurluyorum pkos var bende ondan sordum :)
Yap gitsin kız ozaman burayada yaz sonucu😍 içimden bi ses braz yükseldi diyor. Bata kaç var

Pcosu hiç blmiyorm kmse demedi daha ömce adetlerimde 1-2 sapar genelde düzenlidir.20. Güne kadar daha yapıcam sonra testim bitiyor bi yerde hatamı yaptm acaba. Sabah ilk idrar değil 9 gibi 1 bardak çay içerim genelde testi 10.00 gibi yaptım sıvı fazlamı geldiki blemedm ama hepsi aynı olması cok ilginç

Yap gitsin kız ozaman burayada yaz sonucu😍 içimden bi ses braz yükseldi diyor. Bata kaç var

Pcosu hiç blmiyorm kmse demedi daha ömce adetlerimde 1-2 sapar genelde düzenlidir.20. Güne kadar daha yapıcam sonra testim bitiyor bi yerde hatamı yaptm acaba. Sabah ilk idrar değil 9 gibi 1 bardak çay içerim genelde testi 10.00 gibi yaptım sıvı fazlamı geldiki blemedm ama hepsi aynı olması cok ilginç
Canım bence garanti olsun diye 1 gibi yap 11 den sonra sıvı tüketme hepsinin aynı sevideye aynı koyulukta çıkması çok tuhaf çünkü 🙈

Vereyim gitsin kız ne kaybederim sanki inşallah yükselmiştir yazarım tabi😂😂

Canım bence garanti olsun diye 1 gibi yap 11 den sonra sıvı tüketme hepsinin aynı sevideye aynı koyulukta çıkması çok tuhaf çünkü 🙈

Vereyim gitsin kız ne kaybederim sanki inşallah yükselmiştir yazarım tabi😂😂
Kız çok merak ettim sonucunu. Girip girip sana bakıyorum

be bu ay olmazsa depresyona gırcem galıba kızlar cok tutuyorum kendımı mutlu olmak ıcın ama kafamıda hep dagıtmaya calısıyorum moralım bozuk fakat bunu yaşayamıyorum yasıcam galıba bu ayda olmaz ıse umudum cok kırılıyor her ay benımde napcam hıc bılmıyorum duygularımı yAşamam lazım galıba acık acık gerçekten kolayca hamıle kalanlara hayret edıyorum sebepler arıyorum kendımce bılmıyorm bunuda yaşıcagım varmıs demekkı hayırlısı boyleymıs dıyorumbı depresyona gırıp uzulup sonrasında kabullenmem gerekıyo bu yasadıklarımı sanırım teslım olabılmek ıcın

Kızlar size bişey soracağım dün kan vermiştim ya arada bi değer çıkmıştı . Diyet listemde yeşil çay ve nane çayı var bunları içmemin eğer tutunma evresindeyse zararı olur mu sizce
YEŞİL ÇAY NANE ÇAYI SAKIN İÇME MAZALLAH DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOR. NORMAL ÇAYIDA GÜNDE 1 TANE İÇMEN LAZIM. GÜNLÜK KAFEİNİ 200 MG ÜZERİEN ÇIKMAMAN LAZIM. KAN VERDİNMİ ?

Nerdeyse 30 saat sonra verdim dün kü verdiğim saatten aslında ama bana umutsuz gibi geldi
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH. ÇOK DAHA BAŞINDASIN UMUDUNU YİTİRME. OLUMLU DÜŞÜN. BELİRTİ VARMI GÖGÜSLERDE HASSASİYET GAZ KASIKTA BATMA AĞIZDA TAD DEĞİŞİKLİĞİ FİLAN. BELİRTİLERİN VARSA ARTIYORSA YOLUNDADIR

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH. ÇOK DAHA BAŞINDASIN UMUDUNU YİTİRME. OLUMLU DÜŞÜN. BELİRTİ VARMI GÖGÜSLERDE HASSASİYET GAZ KASIKTA BATMA AĞIZDA TAD DEĞİŞİKLİĞİ FİLAN. BELİRTİLERİN VARSA ARTIYORSA YOLUNDADIR
Evet ciddi bi kasık ağrım var beyaz süt kesiği akıntım ve göğüslerim hassas zaten bu belirtilerden dolayı şüphelendim test vermiştim

Evet kızlar hayırlı uğurlu olsun bugün regl oldum sonunda ❤️ tam pişkin ertesi gününü yakalamisim demek ki 🤗

sat ve bat verebilirim artık Lioo Lioo
Sat 27 Eylül Bat 26 Ekim ❤️

Bu ayki hummalı çalışmalar yükleniyor 😂😂

X