19 unda yumurtlama olduysa eğer ilişki olduysa sperm 4-5 gün canlı kalıyor bir ihtimal var benceDöngünün 19. Gününden sonra yumurtladıysam o arada değerlendiremedik 19 dan sonra 25. Gün oldu birdahada olmadı o yuzdende arada yumurtladıysam kaçmıştır
Gelmedik reglden umut kesilmez Kittenlyy'ciğimKız öyle böyle sen beni hamile çıkartacaksın bu hesaplarla
10 tane test aldım yarın sabah ilk idrarla deneym bde
bence hamile kalırsın19 unda yumurtlama olduysa eğer ilişki olduysa sperm 4-5 gün canlı kalıyor bir ihtimal var bence
Yani gebelik var görünüyor test sonucunda göre hayirli olsun. İki gün sonra tekrar verip artışına dair bir fikir edinirsiniz
Amin canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla sıhhatle gelişir büyür kucağına gelir bebisinteşekkür ederim bakalım heyecanlıyım ama sağlıklı süreçler olsun
Hoşgeldin canım inş uğur getirir sanaMerhaba,beni de ekleyebilir misiniz... SAT : 09.10.2024 / BAT:06.11.2024Lioo
Çok teşekkür ederimm..Buradaki herkese uğur getirsin bu ay..Güzel haberler alalım her birlikte :)Hoşgeldin canım inş uğur getir
Canım yerleşmeye göre degisiyor çıkıp çıkmaması . 6 ile 10 gün arası oluyor implantasyon yumurtlamadan sonra eğer 6. Gün yerlesirse 7. Gün kanda 5 falan görürsün muhtemelen.Kızlar buraya daha öncede yazmıştım döngüm 24 gün, 15.gün pik oldu 16.çatlama oldu. Değerlendirdik ihtimal var. Pikten 7 gün sonra kan testi versem çıkar mı ilaçlı MR istedi doktor, tedirginim
Biz de değerlendirdik bakalımEh işte bizde tahmini yumurtlama günlerini değerlendirdik. Ama hemen sonrasında kestik 5 gündür olmuyorşuan eşimde uyanık gidip sarılasım var ama kalbimi kırdı ve özür bile dilemedi
Kamerada çıkmıyor olabilir daha regl gunu de gelmemiş teste devam et benceYok daha adetime 3-5 gün var buda 10. Dksı bi gölge görüyor gibiyim ama bilemedim
Canım benim moralim hemen bozuluyor ya valla bir yanım hemen koşa koşa test yap diyor diğer yanım kızım zaten yumurtlama gördün testlerde ne zaman adet olacağın belli bekle gecikirsen yaparsın diyor.
Amin ya Allah razı olsunAmin canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla sıhhatle gelişir büyür kucağına gelir bebisin
Yok canım sıkıntı olmaz. Hatta ilk üç ay herhangi bir risk yoksa ilişki gene sıkıntı değilKızlar birşey soracagım testler negatif regl 1-2 gün geçti. Sizce bu belirsizlikte ilişki sıkıntı olurmu psikolojik öyle hissediyorum sanki varsa sıkıntı olcak gibi birşey olurmu ya
Bende gordüm tebrik ederim güzelim Rabbim tamamıni erdirsinKızlar var dimi
Yaaa calişan insana zor ama gün icersinde tatli tatlı mesajlasin eve gidincede bırakın telefonları birbirinizle ilgilenin (evlenmeden onceki donemde bulustugunuz zamanlardaki gibi )görev gibi görmeyin iki gunde bir iliskiyi sevgiylekız halimiz takatimiz kalsa halledicem ama enerji toplamaya çalışıyorum gündüzden :))
Inan bana bende bilmiyorum kaset testleri mi oyle açıp bakiyorlar hatta ben oyle satılıyir sanıyordum ehehehe oyle değilmiymişBu testlerin için nasıl aciyonuz yaben bir kaç kere denemiştim daha önce hiç beceremedim
Hiç belli olmaz şekerim gelmemis adetten ümit kesilmez bebis olarak döner bakarsın innnşaaallllaaaaahhhh aminKız öyle böyle sen beni hamile çıkartacaksın bu hesaplarla
10 tane test aldım yarın sabah ilk idrarla deneym bde
Kız sesli güldüm Allah iyiliğini versinYok canım sıkıntı olmaz. Hatta ilk üç ay herhangi bir risk yoksa ilişki gene sıkıntı değiliçin rahat olsun kız bilmeden hamile kalan bir sürü insan öğrenene kadar ilişkiye devam ediyor.
Canın istiyorsa patlat gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?