- 25 Eylül 2024
- 402
- 309
- 18
- 28
Hahahaha boğaları severim yemek kültürünüz cok güzel gelişmiş eliniz de cok lezzetli oluyo kaynanam boğaBen boğayim kızımda boğa deliriyor benimki anneside boğa istemedigi kadar boğa var çevresinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha boğaları severim yemek kültürünüz cok güzel gelişmiş eliniz de cok lezzetli oluyo kaynanam boğaBen boğayim kızımda boğa deliriyor benimki anneside boğa istemedigi kadar boğa var çevresinde
İkiz olma ihtimali yüksek hem ikiz hemde ikizler burcu adama darbe resmenHahahaha olabilir benim erkek kardeşimle ben ikiziz
Kız içime doğdu ozamanHahahaha olabilir benim erkek kardeşimle ben ikiziz
Aaaa doğum günümüz aynı kızınla ne şanslısın ikizler burcu olmak ayrıcalıktırKız içime doğdu ozaman
Benim kızım da ikizler 9 haziran doğumlu
Ben öyleyim hem ikizim hem ikizler burcuyum hsjsjdkfİkiz olma ihtimali yüksek hem ikiz hemde ikizler burcu adama darbe resmen
Aboo şansa bak kızAaaa doğum günümüz aynı kızınla ne şanslısın ikizler burcu olmak ayrıcalıktır
Gözüküyor cnm sağlıkla gelsin tontişler
son 1 saat sonuc cıkmasına 900 tl verdim lütfen pozitif olsunGözüküyor cnm sağlıkla gelsin tontişler
Ay vallaha var kız çizgi
Yaaa şaka bir yana gerçekten zor beklemek.Ben de gönlümden 20 sini geçirdim ilk test için.Son iliskinin üzerinden 10 gün geçmiş olacak.Ikinci bebeyi 10 gün sonra kaset testte silik çizgi ile öğrenmiştim.Canım benim moralim hemen bozuluyor ya valla bir yanım hemen koşa koşa test yap diyor diğer yanım kızım zaten yumurtlama gördün testlerde ne zaman adet olacağın belli bekle gecikirsen yaparsın diyor.
Ben 23ünde yapicam ama zaman geçer mi bilmiyorum
Aşko verdim kanı 14.45te cıkcak bi tane daha test yaptım ama regl gecikince sonuc veren bi test
O da silik çıktı
Görüyorummmm
Canim hayirli olsun.Bak senin elektriklenme gebeliktenmiş.Benim gebeliklerimde de olmuştu.İnsallah kanda pozitif görürsün
Şaka gibi yaaaa ben de görüyorum hadi kan çıksın artıkkkkkkGörüyorummmm
Kızlar var dimi
Ya evett bizim eşimle her şeyimiz persembe ve cuma oldu biliyo musunuz hayra yoruyorum inşallah kan da pozitif cıkar ve sağlıkla kucağımıza gelir :)Canim hayirli olsun.Bak senin elektriklenme gebeliktenmiş.Benim gebeliklerimde de olmuştu.İnsallah kanda pozitif görürsün
Oglen idrarı olmasına rağmen çıktı ise vardır kesin
ben gölge görüyorum var benceeeEki Görüntüle 3489256 Ya bende de bu şekilde çıktı bir bakabilir misinizz
Insallah canim.Seninle birlikte hayirli haberi bekliyoruzYa evett bizim eşimle her şeyimiz persembe ve cuma oldu biliyo musunuz hayra yoruyorum inşallah kan da pozitif cıkar ve sağlıkla kucağımıza gelir :)
evet 1 bardak su içsem idrara gidiyorum normalde su aralar hatta onu da yazmıştım belirti mi diye. Bugün 9 buçuktan itibaren bekledim gitmedim ama patlayacaktım en son 12 buçukta yaptım bu cıktıOglen idrarı olmasına rağmen çıktı ise vardır kesin