merhaba benim 420.4 bta hcg çıktı değer yüksek mi pek anlamıyorum da
Canım senin geç yumurtlama oldu benceKızlar hiçbişe çıkmadı kaset test yaptım
Bir de bu erken gebelik testi mı mesela geç yumurtladiysan daha yansıyacak kadar yükselmesi olabilirKızlar hiçbişe çıkmadı kaset test yaptım
Döngünün 19. Gününden sonra yumurtladıysam o arada değerlendiremedik 19 dan sonra 25. Gün oldu birdahada olmadı o yuzdende arada yumurtladıysam kaçmıştırCanım senin geç yumurtlama oldu benceo yüzden hemen tamamen negatif diye düşünme
evet kan verdim idrar testinde ilk silik çıktı bir gün sonra tekrar denedim belli oldu bende kan verdimBu hamilelik demek tebrikler
Ama tek başına yüksek mı düşük mü ona yorum yapmak mümkün değil
Kaç gün gecikmeniz oldu, daha önce kan vermiş miydiniz degeriniz neydi gibi başka veriler olmalı ya da bu ilk kan ise iki gün sonra yeniden kan verip artişı görmek değer ile ilgili daha anlamlı bir sonuç verir
tebriklerson adet tarihim 9 eylül 4 ekimde adet olmam gerekiyordu bende 4 gün gecikince 7 ekimde kan verdim beta 420.4 çıktı bu 11 ekimle beraber 7 hafta oldu adetim gecikeli
erken gebelik testi yaptım sonra kan verdim kısacaevet kan verdim idrar testinde ilk silik çıktı bir gün sonra tekrar denedim belli oldu bende kan verdim
Şimdi şöyle ki 19. Gününü değerlendirdiysen 22. Güne kadar yaşamıştır o ara içerdeki hareketli arkadaşlar eğer o üç gün içinde yumurtladiysan hala ihtimal var bence. Sen son yaptığın o ulasyon testinin üstüne 12 gün koyup adetini o zaman bekle benceDöngünün 19. Gününden sonra yumurtladıysam o arada değerlendiremedik 19 dan sonra 25. Gün oldu birdahada olmadı o yuzdende arada yumurtladıysam kaçmıştır
teşekkür ederim ilk hamileliğim biraz sorunluydu kese oluştu bebek oluşmadı o yüzden ister istemez şüpheliyim çokta sevinemiyorumtebrikler
Regl olana kadar ümit kesilmezKızlar hiçbişe çıkmadı kaset test yaptım
İns bu sefer sağlıklı ilerler tebriklerteşekkür ederim ilk hamileliğim biraz sorunluydu kese oluştu bebek oluşmadı o yüzden ister istemez şüpheliyim çokta sevinemiyorum
Yani 20 ile 25 arası diye biliyorum. Ama ultra süper mega erken testler varmışEldorin kaset testler beta kaça kadar algılar acaba
eczaneden erken gebelik testi al 6 gün önce ve sonrasını görüyor sanırım dene silik çıkarsa 1 -2 gün tekrar dene bende denedim öyle gördümEldorin kaset testler beta kaça kadar algılar acaba
amin allah herkesin gönlüne göre nasip etsinİns bu sefer sağlıklı ilerler tebrikler
Yani gebelik var görünüyor test sonucunda göre hayirli olsun. İki gün sonra tekrar verip artışına dair bir fikir edinirsinizevet kan verdim idrar testinde ilk silik çıktı bir gün sonra tekrar denedim belli oldu bende kan verdim
19.güne ayın 29 uydu buna 14 ekleyince 13 ekim oluyorYani 20 ile 25 arası diye biliyorum. Ama ultra süper mega erken testler varmışdün o kadar çok test baktım ki. Her halükarda ilk sonuç adetten en fazla 5 gün önce belirginleşiyor. 19. Güne 14 ekle 5 çıkar testini o zaman yap é
Bence sen iki günde bir tekrarla. Eğer olsa kaset testte de çıkardı bugün. Ama tam yumurtlama net olmadığı için bir kaç gün daha gecikebilir.19.güne ayın 29 uydu buna 14 ekleyince 13 ekim oluyor
Kız öyle böyle sen beni hamile çıkartacaksın bu hesaplarlaBence sen iki günde bir tekrarla. Eğer olsa kaset testte de çıkardı bugün. Ama tam yumurtlama net olmadığı için bir kaç gün daha gecikebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?